- 17 Temmuz 2022
- 2.588
- 2.216
- 30
Neden olduğunu söylediler miBurundan nefes almada sıkıntısı var yenidoğan yoğun bakımına alınacakmış galiba. Dua edin kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden olduğunu söylediler miBurundan nefes almada sıkıntısı var yenidoğan yoğun bakımına alınacakmış galiba. Dua edin kızlar
Gözün aydın darısı bizlere inşallah. Nasılsınız nasıl oldu? Bebiş nasıl?dün doğum yaptım
Canım suyun geldiyse evde bekleme hemen hastaneye git benceSanırım şimdide suyum gelmiş iç çamaşırım ıp ıslak eşimi işe gönderdim takip edicem hiç nöyle olmamıştı değişik kokuyor çiş gibi değil altıma yapmış olamam düzenli işiyorum zaten
Kocamı gönderdim işe hatamı yaptım bilmiyorum anlamadım sen git ben bi takip edeyim dedim su temiz kan yok kaka yokCanım suyun geldiyse evde bekleme hemen hastaneye git bence
gece 2de suyum geldi 10da kızım doğdu ikimiz de iyiyiz elhamdulillahGözün aydın darısı bizlere inşallah. Nasılsınız nasıl oldu? Bebiş nasıl?
Su gelişinden itibaren 24 saat süremiz var demişti ebe. İhmal etme bence git bi baksınlar. Benim bebeğimin hareketi azalmıştı mesela hastanedeydim allahtan.Kocamı gönderdim işe hatamı yaptım bilmiyorum anlamadım sen git ben bi takip edeyim dedim su temiz kan yok kaka yok
Ama devamı gelmedi şuan iç çamaşırım kuru canım anlamadım bende. Bi takip edeyim kuru da olsa eşim gelince hastaneye gideriz mesai saati dışında da olsa ebeler bakıp anlayabilir mi ?Su gelişinden itibaren 24 saat süremiz var demişti ebe. İhmal etme bence git bi baksınlar. Benim bebeğimin hareketi azalmıştı mesela hastanedeydim allahtan.
Ayrıca sancımda var ve vajinam yumuşak akıntılı. 3 kere ishal yaptım anlamadım. Adet ağrısı gibi ağrılarım ve alt bölgemede baskı var. Gece de oldu önemsemedim.Su gelişinden itibaren 24 saat süremiz var demişti ebe. İhmal etme bence git bi baksınlar. Benim bebeğimin hareketi azalmıştı mesela hastanedeydim allahtan.
Ne kadar su gelmiştir tahmini benim bi küçük çay bardağı kadar geldi tahminimce biraz da muayenede geldi kalsn doğumda çıktı hepsi birden gelmiyoAma devamı gelmedi şuan iç çamaşırım kuru canım anlamadım bende. Bi takip edeyim kuru da olsa eşim gelince hastaneye gideriz mesai saati dışında da olsa ebeler bakıp anlayabilir mi ?
Cidden mi ? Küçük çay bardağı kadar ıslaktı çamaşırım daha da gelmedi sancılarım var aboğ kız ben doğuruyor olmayım bende devamının gelmesini bekliyorumNe kadar su gelmiştir tahmini benim bi küçük çay bardağı kadar geldi tahminimce biraz da muayenede geldi kalsn doğumda çıktı hepsi birden gelmiyo
Açılman başlamış olabilir hafif ağrıyla 5 6 cm açılıyo sonra şiddetleniyo ishal de belirti bu aradaAyrıca sancımda var ve vajinam yumuşak akıntılı. 3 kere ishal yaptım anlamadım. Adet ağrısı gibi ağrılarım ve alt bölgemede baskı var. Gece de oldu önemsemedim.
Pijamana dalan taşar kız çamaşırla kalmaz oCidden mi ? Küçük çay bardağı kadar ıslaktı çamaşırım daha da gelmedi sancılarım var aboğ kız ben doğuruyor olmayım bende devamının gelmesini bekliyorum
ahh anladım çok geçmiş olsun canım, bebişin de sen de iyisiniz çok şükürGebelik kolestazına yakalandım kuzum aşırı kaşıntıyla gittim akşamına sezaryene alındım
Galiba lohusalıktan gerçekten.Ben de yalovadayım korkma şimdi lohusalıkla beraber psikolojimiz de bozuldu stresten oluyo canım
Maflor damla çok işe yarıyor. Bulabilirsen ben eczacı tanıdıktan aldım kendisinde varmış evinden getirdi. Ecza depolarında bile kalmamış 2 sefer verdim patır patır çıkarıyorKızlar gaz için ne önerirsiniz
Gece 2 gibi ağrım vardı adet ağrısı gibi yatayım devam ederse sabah eder hemen doğurmam dedim. Kilotla yatıyorum zaten bi baktım su gibi. Ama böylw 2 buçuk saat kurumadı öyle ıslanmış. Yarım saatte bir işiyoruz zaten idrar olamaz ki. Hala da belim bacaklarım makatım ağrıyor. Suyun devamı gelmedi. Saat 7 gibi geldiğini düşünürsek vaktimiz var balım olmadı eşime söylerim erken çıkar doktora gideriz. Belim fena ağrıyorAçılman başlamış olabilir hafif ağrıyla 5 6 cm açılıyo sonra şiddetleniyo ishal de belirti bu arada
Eğer gelen suysa başlamış doğum yavaştan hadi hayırlısı olsunGece 2 gibi ağrım vardı adet ağrısı gibi yatayım devam ederse sabah eder hemen doğurmam dedim. Kilotla yatıyorum zaten bi baktım su gibi. Ama böylw 2 buçuk saat kurumadı öyle ıslanmış. Yarım saatte bir işiyoruz zaten idrar olamaz ki. Hala da belim bacaklarım makatım ağrıyor. Suyun devamı gelmedi. Saat 7 gibi geldiğini düşünürsek vaktimiz var balım olmadı eşime söylerim erken çıkar doktora gideriz. Belim fena ağrıyor