Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
35 ama 37 de doğmak zorunda malesef çünkü gebelik kolestazım var :/(Gerci üzülmüyorum pek merak ediyorum çünkü ':))Kaçıncı haftandasın canım ? Benimkide kanalın başında ama daha girmemiiş yaramaz
Doğum sancın olsa zaten uyuyamazsın kzum alttan muayene olunca hareketlenme olmuştur belki ağrı ondandırKızlar sabah çatı muayenesi olmuştum sabahtan beri ağrım var lakin şuan sıklaştı belimden makata bacağıma vuruyor ara ara da karnım kasıyor. Su yok nişan yok. 1 cm açıktı rahim ağzı ama bebek kanalda değildi doğuruyor olamam dimi ona göre uyucam ama ağrı da rahatsız ediyor
Gözün aydın canım. Allah bağıslasın. Toparlarsın insallah zamanla. Bebeğinde iyi olurBebeğim doğdu kızlar, iyiyiz şükür. 3250 dedikleri bebeğim 2850 doğdu biraz küçük oğlum ve emmeyle ilgili sıkıntıları var. Biraz hırıltılı nefes aldığı için nöbetçi çocuk doktoruna indirdiler inşallah toparlayacak bebeğim Bense sezeryanın ağrılarını dibine kadar yaşıyorum….
Gözünaydın, geçmiş olsun kuzum, sağlıkla büyüt inşallah, iyi olacaksınız ikiniz deBebeğim doğdu kızlar, iyiyiz şükür. 3250 dedikleri bebeğim 2850 doğdu biraz küçük oğlum ve emmeyle ilgili sıkıntıları var. Biraz hırıltılı nefes aldığı için nöbetçi çocuk doktoruna indirdiler inşallah toparlayacak bebeğim Bense sezeryanın ağrılarını dibine kadar yaşıyorum….
39+5 le bi merhaba da benden39+3 ile oğluşumla karnimda yeni güne merhaba :)))
Bakalım ne zaman gelecek.
Korkuyoruuuum kızlar. Ne ağrı var ne şu. Ne nişan
Gebelik kolestazına yakalandım kuzum aşırı kaşıntıyla gittim akşamına sezaryene alındımevet çok haklısın 2 günde 2 saat uyku uyuyunca bu gece bebek her uyuduğunda ben de uyudum Allaha tevekkül ederek geçmiş olsun canımm gözün aydın ben kaçırmışım senin doğumunu. neden acil sezaryen oldu senin her şey yolundaydı sanki? antibiyotik, ağrı kesici verdi canım bir de kan ilacı verdi demir hapı mı oluyor her neyse ondan işte. benim kanım doğuma girerken de baya azdı çünkü. belki sana gerek görmemiştir. ama değerlerine baktır ihtiyaç varsa sağlık ocağına yazdırırsın
Gözün aydıın çok geçmiş olsun ikiniz de hızlıca toparlarsınız endişe etmeBebeğim doğdu kızlar, iyiyiz şükür. 3250 dedikleri bebeğim 2850 doğdu biraz küçük oğlum ve emmeyle ilgili sıkıntıları var. Biraz hırıltılı nefes aldığı için nöbetçi çocuk doktoruna indirdiler inşallah toparlayacak bebeğim Bense sezeryanın ağrılarını dibine kadar yaşıyorum….
Dualarımız sizinle kuzum inşallah hemencecik atlatır minik prens Sana da çok geçmiş olsun, yeme içme serbest olunca bol bol sütsüz nescafe ve su iç ve yürümeye başladığında yürü kuzum. İlk gece biraz zor geçiyor ama sonra bunlarla rahatlıyorsunBurundan nefes almada sıkıntısı var yenidoğan yoğun bakımına alınacakmış galiba. Dua edin kızlar
dün doğum yaptımElendim derkn kuzum hayırdır
Sanırım şimdide suyum gelmiş iç çamaşırım ıp ıslak eşimi işe gönderdim takip edicem hiç nöyle olmamıştı değişik kokuyor çiş gibi değil altıma yapmış olamam düzenli işiyorum zatenDoğum sancın olsa zaten uyuyamazsın kzum alttan muayene olunca hareketlenme olmuştur belki ağrı ondandır
Rabbim şifasını versin kuzumBurundan nefes alma ile ilgili problemi varmış yavrumun çocuk servisine yatırdılar dua edin kızlar riskli bir durum değilmiş ama sabaha kadar takip edilecekmiş