- 17 Temmuz 2022
- 2.594
- 2.220
- 30
Benim de oluyo ama takmıyorum çok rahat ettim tipi falan umrumda değik hiçYemin ederim aynısını yaptım ama çok rahat değiller miii sadece uçları biraz belli oluyo bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de oluyo ama takmıyorum çok rahat ettim tipi falan umrumda değik hiçYemin ederim aynısını yaptım ama çok rahat değiller miii sadece uçları biraz belli oluyo bende
İllaki bi kucaklıcaklar dedeler nineler ama iki dk yeter biraz büyüyünce severler yenidoğanı da öpmeyiversinler benceBizdede tam tersi kocam takık kimse almasın kucağına kızımı diyor. Ee benim annem alır hevesinden
Bir şeyleri mi kafaya takıyorsun düşüne düşüne sabah ediyorsunUyku tutmuyor kuzu ya karnım zaten hareketlı gecelerı cosuyor resmen
Gelir gelir sütümüz stres yapmayalım bu memelerden gelmezse de yazıklar olsun zatenBenim de öyle, ucu hariç hassasiyet te yok ve yumuşadılar. Biri sağa biri sola bakıyor, tanıyamıyorum kendilerini Lakin saygım sonsuz onlara, yeter ki sütlesinler kızanımı
Açılmayı sağlayan bence kasılma olması rahimden aşağı bebek itildikçe açılma oluyor onu da kasılmalar yapıyor bahsettiğin ağrılar çok şiddetli değilse ve ara ara gelip gidiyorsa bu haftalar için normal sanırımkızlar aranızda regl sancısı gibi sancı yaşayan var mı? 2 gündür regl olmadan 1-2 gün önce hafif hafif sancı olur ya öyle sancım oluyor. Nst bağlıyken de olmuştu sancı çıkmadı ama açılma mı oluyor acaba diye korkuyorum. Dün tekrar taburcu oldum yarın kontrolüm var diye gitmedim hastaneye. arada karnım da sertleşiyor biraz da midem bulandı doğuracak mıyım ne
Bendede var ya enfeksiyon felan kapar diye aklım cıkıyor. Gelip yıkamadan elini kolunu süren olur diye ( ofDoğumdan sonra çok gergin olcakmışım gibi bi his geldi bana ya çocuğa dokunmak isteyene terör estircekmişim gibi sanki valla korkuyorum inş öyle olmam
Böylelerine sevdirmeyeceksin bile.Bende kv karşı öyle olacakmışım gibi bir his var 35 haftalık olduk daha bir kere sormadı ne yaptınız ne ettiniz bir şey lazım mı diye formaliteden bile hamileliğim boyunca sıfır ilgi alaka ile torun sahibi olacak ve çocuğuma mıç mıç yapışacakmış gibi geliyor umarım öyle bir şey olmaz
Canım yakında idrar verdin mi hiç? İdrar yolu enfeksiyonu belirtileri gibi geldi banakızlar aranızda regl sancısı gibi sancı yaşayan var mı? 2 gündür regl olmadan 1-2 gün önce hafif hafif sancı olur ya öyle sancım oluyor. Nst bağlıyken de olmuştu sancı çıkmadı ama açılma mı oluyor acaba diye korkuyorum. Dün tekrar taburcu oldum yarın kontrolüm var diye gitmedim hastaneye. arada karnım da sertleşiyor biraz da midem bulandı doğuracak mıyım ne
Bilmiyorum kuzu ya yoruluyorum da bütün gün ama akşam olunca uyku tutmuyor kalkıp devamlı bırseyler yıyorumm onu gectım hanfendının neresı gelıyorsa sol tarafımı küçücük yumruk gibi dısarı çıkarıyor devmlı hareket halındeBir şeyleri mi kafaya takıyorsun düşüne düşüne sabah ediyorsun
Yaklasmaya kalkanları direk uyarıcam ben valla beşiğinden kaldırmayı düşünmüyorum. Sadece annem ve eşimin dokunmasına izin veririm. Yaklasana “kucaga almıyoruz uzaktan sevelim “diyip defedicem. Alınan alınsın. Zaten hiç birini sevmiyorum karsı taraftanYa sağolsun aradı sordu ilgilendi de ben kendisinin huylarından pek hoşlanmadığım için en çok ona gerilcekmişim gibi geliyo öpüşmeye falan bayılır şap şup öpcek diye aklım gidiyor
Ya ne güzel erken baslamıslar nstye. Benim de bugun 34+4 daha bir kere bile nstye girmedim doktor da lafını bile etmediKizlar 31+4 bugün ilk nstye girecekmisim heyecanlandım baya
Memelerim zaten büyüktü şimdi şimdi cumhuriyetini ilan ettiler. Sonrasını düşünemiyorum ucunda hassasiyet ve hafif acıma başladı. Ama süt gelişi vs. Yok. Bakalım yeter ki sütümüz gelsin doğduklarında da
Ayy benimkiler de öyle uçları çok hassas, boyutu kocaman, teyzeler gibi mememin yanlarını sıvazlayıp duruyorum ağrıdıkları için Hamilelikten önce 85 D veya 90 C giyiyordum. Şimdi 100 D - 105 D oldu... Süt inince sütyen yerine paraşüt takıcam herhalde illa ki sütümüz gelecek kuzum bu arada bunu kafaya takma. Stres anında vücut kortizon salgılar ve kortizon doğumu da süt üretimini de frenler. Akışına bırakıcaz, nasılsa aç kalmicak bebeklerimiz Allah'ın izniyle inşallah
Yaaa benim de öyle kızlar Ben d cuptan e’ye geçtim valla hamileliğim boyunca en çok sütyen işi zorladı. Durup durup büyüyor Şimdi de emzirme sütyeni alayım dedim bu boyuta doğru düzgün bulamadım hala, son umut H&M’e bakıcam bakalım. İnşallah bebişlerimize bol bol süt olur da boşuna taşımamış oluruzBen inek gibi oldum d cup bile olmayacak nerdeyse ama şişkinliği indi nedense 8. Ayın başına kadar taş gibiydi birden yumuşadılar
Yok çok hafif bir ağrı kendini belli ediyor sadece o kadar. Karnım en ufak hareketimde taş gibi oluyor artık kıpırdamaya korkuyorumAçılmayı sağlayan bence kasılma olması rahimden aşağı bebek itildikçe açılma oluyor onu da kasılmalar yapıyor bahsettiğin ağrılar çok şiddetli değilse ve ara ara gelip gidiyorsa bu haftalar için normal sanırım
Kaçıncı haftandı canım? İkiz gebelik değil mi seninki?Yok çok hafif bir ağrı kendini belli ediyor sadece o kadar. Karnım en ufak hareketimde taş gibi oluyor artık kıpırdamaya korkuyorum
Evet verdim geçen gün temiz çıktı idrarda yanma da hissetmiyorumCanım yakında idrar verdin mi hiç? İdrar yolu enfeksiyonu belirtileri gibi geldi bana
Evet canım ikiz. Bugün 35+1 oldukKaçıncı haftandı canım? İkiz gebelik değil mi seninki?
Aynen öyle ufacıcık olacak mideleri, bi kaç damla bile yetecek aslında o yüzden endişelenme, vücudun en iyisini bilir ve yaparOmzumuzdan arkaya savururuz artık aynısı ben
Ah be ben biraz şu süt gelmemesinden korkuyorum galiba. Bütün tuşlara basıyorum anne sütü kaşığı, yok tarifler yok eğitimler falan derken biraz abarttım sanırım. Ben emmemişim, bilinçaltı sanırım, aynı şeyi yaşamasını istemiyorum Annem de hassas bu konuda, kıyamam ona
Ama haklısın canım benim ne kadar rahat olursak her şey o kadar yoluna girecek hızlıca biliyorum. ilk gün misket kadarmış mideleri zaten, azıcık bile gelse yetecek Allah’ın izniyle
Evet bu sebepten sütümüz etkilenmesin aman korktum bak şimdi. Hemen eşime soyliyim bak sütüm kesilir falan diye o belki benden önce müdahale eder bazı şeylere de bana hiç gerek kalmaz benim ki pasif kalır diye düşünüyorum gerçi ne anneci ne değil ortaya sabitlemiş kendiniKızlarrr bi sakin olun kalp kırmayın tabiki çocuğunuzu şapur şupur öptürmeyin kimseye ama kendi annemiz nasıl kucağına alabiliyorsa kayınvalidede alacak kucağına tabiki de kırmadan uyarın ama ortamı germeyin zaten soğuk tutumunuzdan anlayan anlar anlamayan içinde eşinizi devreye sokun. Malesef sütün psikolojiyle çok alakası var kendinizi strese sokup sütünüzü kesmeyin zaten ilk zamanlar süt gelsin diye çok uğraşıcaz. Eleştirmek için demiyorum sadece o gün herşeye endişelenicez zaten bide şimdiden kurmayalım kendimizi