Ben de sasirdim nstye gireceksin diyince heyecanlandim. Nst cekerken daha kucuk dediler amaYa ne güzel erken baslamıslar nstye. Benim de bugun 34+4 daha bir kere bile nstye girmedim doktor da lafını bile etmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sasirdim nstye gireceksin diyince heyecanlandim. Nst cekerken daha kucuk dediler amaYa ne güzel erken baslamıslar nstye. Benim de bugun 34+4 daha bir kere bile nstye girmedim doktor da lafını bile etmedi
Aynılarını 4 gündür yaşıyorum ben dekızlar aranızda regl sancısı gibi sancı yaşayan var mı? 2 gündür regl olmadan 1-2 gün önce hafif hafif sancı olur ya öyle sancım oluyor. Nst bağlıyken de olmuştu sancı çıkmadı ama açılma mı oluyor acaba diye korkuyorum. Dün tekrar taburcu oldum yarın kontrolüm var diye gitmedim hastaneye. arada karnım da sertleşiyor biraz da midem bulandı doğuracak mıyım ne
Gece olunca kuduruyorlar bence genel olarak senin oğlan da küçük doğunca birbirine yaparlar artık o yumruk şovunuBilmiyorum kuzu ya yoruluyorum da bütün gün ama akşam olunca uyku tutmuyor kalkıp devamlı bırseyler yıyorumm onu gectım hanfendının neresı gelıyorsa sol tarafımı küçücük yumruk gibi dısarı çıkarıyor devmlı hareket halınde
Ay hıc hatırlatma ya kesın oğlan vurup durucak ona ıkısının basından ayrılamam artıkGece olunca kuduruyorlar bence genel olarak senin oğlan da küçük doğunca birbirine yaparlar artık o yumruk şovunu
Serum sıvı alımını artırıp kasılmayı azaltıyor olabilir doktorum su rahmi yumuşatır kasılma olursa su iç demiştiYa ben anlamıyorum hastanede yatınca iyiyim eve gelmek yaramıyor. Serum haricinde aynı ilaçları kullanıyorum serum da bu kadar mı fark yaratacak anlamıyorum. Ayağa da kalkmıyorum yatıyorum sürekli ayakta 1 saat geçiriyorsam anca. Doktorum da diyor seni eve yollamaya korkuyorum sancılanıp geliyorsun. Gerçi onun sancı dediği 20-30 arasındaki 2 sancı başkası olsa o kadar küçük bi sancı için yatış verir mi emin değilim
Peki tuvaletin varmış gibi karın ağrısı oluyor mu?Aynılarını 4 gündür yaşıyorum ben de
Yani çok can sıkıcı. Telefondan oğluna sormaları bence çok ayıp. Hamile olan biziz, oğulları değil. Bak hadi sizde bahane edebilecekleri bi tartışma varmış -hoş onu da bahane etmeleri anlamsız da- bizde mesela hiç tartışma falan olmadı küslüğümüz yok yani. Ama en başta kv bi telefonu eline alıp beni aramadı kızım iyi misin diye veya mesaj atmadı ama dedim ya instagramdan aptal saptal şeyleri bana göndermeyi ihmal etmiyor hanımefendi. Eşime kalkıp "senin ailen beni umursamıyor, torunlarını umursamıyor, bak beni arayıp hal hatır sormaktan acizler" desem "her aradıklarında bana seni soruyorlar ya" der, aradaki farkı anlamaz canım kocam... Çocuk doğunca muhtemelen senin şuan yaşadıklarını yaşicam bende. Mesaj atmaktan bile aciz insanlar torun sevmek için görüntülü atıcaklar zırt pırt. Ha o gün geldiğinde lafımı da sokucam hamileyken bu kadar aramadınız diye. Saygısızlar ya.Ay bende bu konuda kırgınım açıkçası benim bizzat kv ile hiç bir sıkıntım olmadı ama kaynımla tartıştım ondan sonra mı böyle oldu bilmiyorum, eşimi arayıp gelin iyi mi diyorlar eşimde iyi diyorlar o kadar, özellikle acillik olduğumdan beri 1 kez bile hususi arayıp nasılsın denmedi, oğlumu arayıp görüntülü seviyorlar sürekli o arada da beni soruyorlar bişey demiyorum onlarında torunu tabi ama şuan bile gelinmedi yanıma yalnızım, temizliğe 2 gündür birini alıyorum haftaya oğlan için yardımcı başlayacak, gerçekten zor durumdayım küçük bebek evde hamile halimle,büyük görümcem gelicekmiş ondan sonra geleceklermiş falan filan, şunu anladım ki asla kız la gelin aynı olmuyor…
Valla müthiş rahatlık teyze sütyenleriBenim de oluyo ama takmıyorum çok rahat ettim tipi falan umrumda değik hiç
Ay inşallah yaaa C-D hatta bak E cup kullanıyoruz ama emzirme sütyenleri hep B cup ben anlamadım bu saçmalığıYaaa benim de öyle kızlar Ben d cuptan e’ye geçtim valla hamileliğim boyunca en çok sütyen işi zorladı. Durup durup büyüyor Şimdi de emzirme sütyeni alayım dedim bu boyuta doğru düzgün bulamadım hala, son umut H&M’e bakıcam bakalım. İnşallah bebişlerimize bol bol süt olur da boşuna taşımamış oluruz
Benim göğüslerim çok küçük a cup ben de umut fakirin ekmeği diyerek b cup aldım h&m den konforlu duruyorlar beğendim benYaaa benim de öyle kızlar Ben d cuptan e’ye geçtim valla hamileliğim boyunca en çok sütyen işi zorladı. Durup durup büyüyor Şimdi de emzirme sütyeni alayım dedim bu boyuta doğru düzgün bulamadım hala, son umut H&M’e bakıcam bakalım. İnşallah bebişlerimize bol bol süt olur da boşuna taşımamış oluruz
Oluyor ama zaten bir haftadır bağırsaklarım çok düzgün çalışmıyor bir aydır da sürekli on saat çişimi tutmuş gibiyimPeki tuvaletin varmış gibi karın ağrısı oluyor mu?
Benimki de tam tersi baya calısıyor tuvalette cok durmaya korkuyorum doğuracağım diye yarın sabah kontrole gidince bir sorayım niye oluyormus bunlarOluyor ama zaten bir haftadır bağırsaklarım çok düzgün çalışmıyor bir aydır da sürekli on saat çişimi tutmuş gibiyim
Ben pazartesi sordum. Normalmiş vücut kendini doğuma hazırlıyormuş. Bir de kilo aldığımız için bel sırt kasık ağrısı normalmiş vucudun ağırlık merkezi kaydığındanBenimki de tam tersi baya calısıyor tuvalette cok durmaya korkuyorum doğuracağım diye yarın sabah kontrole gidince bir sorayım niye oluyormus bunlar
Doğumun yaklaştığını gösteren bazı belirtilerden biri de ishalmiş canım endişe veya korku salmak istemem ama benim normalde çalışmaz hep kabizimdir bu hafta benimde baya iyi çalışıyor ilginç bir şekilde bakılırken denk gelmiştim. Sende bir bak istersenBenimki de tam tersi baya calısıyor tuvalette cok durmaya korkuyorum doğuracağım diye yarın sabah kontrole gidince bir sorayım niye oluyormus bunlar
Benimkiler de fazla fazla çalılıyor afedersiniz ama bir haftadadır günde 3 kere falan çıkıyorum tuvaleteBenimki de tam tersi baya calısıyor tuvalette cok durmaya korkuyorum doğuracağım diye yarın sabah kontrole gidince bir sorayım niye oluyormus bunlar
İshal değilim canım çok şükür ama benim doğumum yaklaştı sanırım. 1 hafta dayanabilirsem anca gibi geliyo zaten 1 hafta sonra ilaç kesilecek ondan sonrası yokuş aşağı sanırımDoğumun yaklaştığını gösteren bazı belirtilerden biri de ishalmiş canım endişe veya korku salmak istemem ama benim normalde çalışmaz hep kabizimdir bu hafta benimde baya iyi çalışıyor ilginç bir şekilde bakılırken denk gelmiştim. Sende bir bak istersen
En hayırlı en güzel zamanda gelsinler inşallah bebişlerİshal değilim canım çok şükür ama benim doğumum yaklaştı sanırım. 1 hafta dayanabilirsem anca gibi geliyo zaten 1 hafta sonra ilaç kesilecek ondan sonrası yokuş aşağı sanırım