Kuzu bi dün geldi bugün çok çok çok minik geldi sanki beyaza dönük gibi. Doktorum da bu ay gebelik oluşmasıyla ilgili hiç yorum yapmadı. Ama ben alttan çabalıyorum. Belki 3 ay tedavi gördüm ama bu ay tedavisiz olur diye. Hem belki duphaston gebe kalmaya yardımcı oluyorsa şansım artar diye düşündüm. Ama dün akşam da 2-2 buçık saat kadar idrarımı tutup ovü yaptım hala pik değil. Sıvı gelirken onun pike yakın bile olmaması beni düşündürüyor. ÇAtlamayacak mı acaba ://Duphaston bebişin tutunmasına yardımcı verse iyi olurmuş. Neyse belki bu ay tutunmaya yardımcı olur. Akıntın ne durumda
Ben ovu testi hiç kullanmadım açıkcası güvenmiyorum da. Çünkü çok kişide gördüm pik olmadan gebe kalan ya da test pik değil ama doktora gidince yumurta Çatlamış bile yani bu gibi örnekleri çok gördüm. Kasık ağrısı falan var mıKuzu bi dün geldi bugün çok çok çok minik geldi sanki beyaza dönük gibi. Doktorum da bu ay gebelik oluşmasıyla ilgili hiç yorum yapmadı. Ama ben alttan çabalıyorum. Belki 3 ay tedavi gördüm ama bu ay tedavisiz olur diye. Hem belki duphaston gebe kalmaya yardımcı oluyorsa şansım artar diye düşündüm. Ama dün akşam da 2-2 buçık saat kadar idrarımı tutup ovü yaptım hala pik değil. Sıvı gelirken onun pike yakın bile olmaması beni düşündürüyor. ÇAtlamayacak mı acaba ://
Eki Görüntüle 3513832
Ay inşallah öyle oluyordur canım. Çok hafif oldu sanki ama geçtiğimiz 3 ay şiddetlilerini hissettiğim için bu ay yok gibi yani ağrıBen ovu testi hiç kullanmadım açıkcası güvenmiyorum da. Çünkü çok kişide gördüm pik olmadan gebe kalan ya da test pik değil ama doktora gidince yumurta Çatlamış bile yani bu gibi örnekleri çok gördüm. Kasık ağrısı falan var mı
Bende inanmıyorum doktorum da inanma onlara en doğru olan ultrasyonla görünmesi dedi ben 25 de gittim 18 mm 2 gün içinde çatlar dedi yani bu ay ki yumurtlamayı 27 olarak baz alıyorumBen ovu testi hiç kullanmadım açıkcası güvenmiyorum da. Çünkü çok kişide gördüm pik olmadan gebe kalan ya da test pik değil ama doktora gidince yumurta Çatlamış bile yani bu gibi örnekleri çok gördüm. Kasık ağrısı falan var mı
Birazda nasip işi kuzum sen değerlendir gerisi Allahın takdiriAy inşallah öyle oluyordur canım. Çok hafif oldu sanki ama geçtiğimiz 3 ay şiddetlilerini hissettiğim için bu ay yok gibi yani ağrı
Aynen kuzum yanılanı çok gördüm. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunBende inanmıyorum doktorum da inanma onlara en doğru olan ultrasyonla görünmesi dedi ben 25 de gittim 18 mm 2 gün içinde çatlar dedi yani bu ay ki yumurtlamayı 27 olarak baz alıyorum
canım bu testlerini yüklediğin uygulmamanın adı neKuzu bi dün geldi bugün çok çok çok minik geldi sanki beyaza dönük gibi. Doktorum da bu ay gebelik oluşmasıyla ilgili hiç yorum yapmadı. Ama ben alttan çabalıyorum. Belki 3 ay tedavi gördüm ama bu ay tedavisiz olur diye. Hem belki duphaston gebe kalmaya yardımcı oluyorsa şansım artar diye düşündüm. Ama dün akşam da 2-2 buçık saat kadar idrarımı tutup ovü yaptım hala pik değil. Sıvı gelirken onun pike yakın bile olmaması beni düşündürüyor. ÇAtlamayacak mı acaba ://
Eki Görüntüle 3513832
Femometer canımcanım bu testlerini yüklediğin uygulmamanın adı ne
Bugün yaptım bişey yok ama daha var regla ayın 8 de olmam gerekiyoAynen kuzum yanılanı çok gördüm. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Benim geçen ay olmuştu canım kan verdiğim gün testim böyleydi
Kanamami var canım
Evet canım kanama var. Yarın kan vereceğim yine.Kanamami var canım
Normal adet gibi mi geliyor canımEvet canım kanama var. Yarın kan vereceğim yine.
Evet canım.Normal adet gibi mi geliyor canım
Bence kesin verir, Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda güzel haberler veririz birbirimizeBen de yaptırdım. Kromozom daha çıkmadı. Pıhtılaşmada da mthfr 677 heterozigot paı homozigot. Daha doktora göstermedm bana da vericek mi acaba
Bu son olur da diğer ay sağlıklı gebelik haberi alırız inşallah benim de bugünle 3 gün geçti çok fena sancım var bende âdeti bekliyorum test negatifEvet canım.
İnşallah. En hayırlı zamandaBu son olur da diğer ay sağlıklı gebelik haberi alırız inşallah benim de bugünle 3 gün geçti çok fena sancım var bende âdeti bekliyorum test negatif