2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

İnşallah öyledir canım sence ne zaman test yapsam çıkar hamileysem en son 9 kasımda regl oldum
Canım sen innovita hcg testi yapmışsın sanırım bi de dün bende aynı testi yaptım çizgi çıktı yani ilk karartı olarak zaman geçince bildiğimiz çizgiye dönüştü ama bugün regl oldum o teste çok güvenme bence testi de 3-4 gün sonra denemelisin bence

Canım sen innovita hcg testi yapmışsın sanırım bi de dün bende aynı testi yaptım çizgi çıktı yani ilk karartı olarak zaman geçince bildiğimiz çizgiye dönüştü ama bugün regl oldum o teste çok güvenme bence testi de 3-4 gün sonra denemelisin bence
Ebet canım test yapmıştım ama ona güvenmiyorum dediğin gibi net bi kırmızı çizgi görene kadar güvenmem testlere bekliyorum bakalım kasık ağrım var 3 gündür birde çok sık tuvalete gidiyorum günde 10 kere gittim nerdeyse yani bakalım inşallah hayırlısı olsun

Ebet canım test yapmıştım ama ona güvenmiyorum dediğin gibi net bi kırmızı çizgi görene kadar güvenmem testlere bekliyorum bakalım kasık ağrım var 3 gündür birde çok sık tuvalete gidiyorum günde 10 kere gittim nerdeyse yani bakalım inşallah hayırlısı olsun
Bence düşünmemeye çalış bişeyler yap kafanı dağıtacak dayan 3-4 gün sonra tekrar inşallah hamilesindir 🫶

Merhaba ben de eylülde kürtaj oldum. Biz hiç kalp atışı duyamadık 6+3te kaldı 1 hafta boyunca. sata göre 9. hafta olacaktı :KK43: Siz kromozom ve pıhtılaşma testleri yaptırdınız mı?
Merhaba evet yaptırdım. Kan pıhtılaşması çıktı bende. Coraspirin başladım, hamile kalır kalmaz da iğne başlayacakmış doktorum :) bence siz de yaptırın mutlaka

Kızlarrr 💕✨🌸bu ovulasyon testi pik mi sizce ?

Eklentiler

• IMG_1541.jpeg
    IMG_1541.jpeg
    119,4 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba evet yaptırdım. Kan pıhtılaşması çıktı bende. Coraspirin başladım, hamile kalır kalmaz da iğne başlayacakmış doktorum :) bence siz de yaptırın mutlaka
Ben de yaptırdım. Kromozom daha çıkmadı. Pıhtılaşmada da mthfr 677 heterozigot paı homozigot. Daha doktora göstermedm bana da vericek mi acaba :KK43:

Allah allah ya ilginç benim de 16. başla 10 gün dedi. Sende bir yan etki yapıyor mu canım?

Henüz değil canım 1-2 güne olur
Bilmiyorum ya sanki yalancı gebelik belirtisi yapıyor gibi hissediyorum memelerde hassasiyet kasıkta ağrı falan. Sen de yapıyor mu?

Benim bugün 16. gün ve ben ilk kez bu ay başladım ilk hapımı 1 buçuk saat önce içtim :dondurma:
Aaaa daha önceki çatlatma iğnesi tedavilerinde kullanmıyor muydun? Şaşırdım ya iğneden sonra vermesi gerekiyordu doktorun

Aaaa daha önceki çatlatma iğnesi tedavilerinde kullanmıyor muydun? Şaşırdım ya iğneden sonra vermesi gerekiyordu doktorun
Yok canım hiç kullanmadım daha önce. Sadece hap+gonal f + ovitrelle. Ovitrelleden sonra hiçbir şey yapmadan ekstra 14. günü bekliyordum

Yok canım hiç kullanmadım daha önce. Sadece hap+gonal f + ovitrelle. Ovitrelleden sonra hiçbir şey yapmadan ekstra 14. günü bekliyordum
Duphaston bebişin tutunmasına yardımcı verse iyi olurmuş. Neyse belki bu ay tutunmaya yardımcı olur. Akıntın ne durumda

X