2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Zaten bunu anlayacak olsa o tarzda bir yorum yapmaz canım boşver onu
Çocuk konusunda imrenilecek kişi değilimdir. İstediğim an hamile kalıp doğurmadım. Bebeğimi kucağıma alana kadar ne imtihanlar ne sınavlar verdim.

En çokta o yorumu beğenenlere kırıldım.
Hani istediği an hamile kalabilen birisine bile kendisi ulaşamiyor diye böyle cümleler kuramaz kimse. Sanki ben doğurup doğurup sokağa atıyorum
Desteğin için teşekkür ederim beni anlamana sevindim

Ne derlerse desinler takma kafanı canım

İyiki varsın canım bu uygulama birbirimize destek olalım yardımcı olalım diye var ama senin gibi iyi insanları tanıdıkça iyiki var diyorum

İyiki varsın canım bu uygulama birbirimize destek olalım yardımcı olalım diye var ama senin gibi iyi insanları tanıdıkça iyiki var diyorum
Evett bende öyle diyorum. insan kimseye anlatamadığı şeyleri anonim olarak anlatıyor. Sende çok iyisin
Ne derlerse desinler takma kafanı canım
genelde takmam ama çocuk konusunda hassasım. Beni anladığın için çok teşekkür ederim. Iyiki varsınız

Aynen canım progesteron yapıyor o belirtileri maalesef. Sebepsiz gecikmesinden iyidir bence zamanında olmak klişe olacak ama yeni ay yeni umutlar

Merhaba evet yaptırdım. Kan pıhtılaşması çıktı bende. Coraspirin başladım, hamile kalır kalmaz da iğne başlayacakmış doktorum :) bence siz de yaptırın mutlaka
Ben sonucumu özelden atayım size pıhtılaşma var mı yokmu baksanıza bazı doktorlar var dedi bazıları yok dedi 1 düşüüüm var az biraz anlayan birini arıyordum denk geldiniz :))

Aynen canım progesteron yapıyor o belirtileri maalesef. Sebepsiz gecikmesinden iyidir bence zamanında olmak klişe olacak ama yeni ay yeni umutlar
Aynen öyle canım kullanmayı bırakmayı dusunuyorum kullandım 10 gün falan zaten hakkımızda hayırlısı en güzel şekilde olsun

İyi yapmışsın canım evet takvimde öyle gösteriyor inşallah bu sefer görmem ya kırmızıları çubukta görürürüm umut aralıkta
Bende 31 aralığı bekliyorum batı. Yeni yıl günü bize güzel haberler olur. Yeni yıla karnimizda bebişle gireriz

İyi akşamlar kızlar az önce ovu testi yaptım baya koyulaştı pik mi sizce ama şöyle bişey var reglime 6-7 gün var nasıl oluyor anlamadım

Eklentiler

• IMG_1564.jpeg
    322,4 KB · Görüntüleme: 5
Evetttt o zaman dannnss

Yok canım ilk pik. Döngüm tedavi öncesi 30-32 gündü. 16. gün pik gördüm.

Evet kuzuuuu olduuu birazdan yine yapıcam bakalımmm
Ay ben hiç pik gormedim bu ay yumurtlama takibi de yaptık geçen hafta salı 10mm vardı birtane cumartesi gittik yoktu 9mm vardı tahlil verdi ona göre klomen başlayacağım dedi. Rahim duvarı kalinlasmi baktı progesterona yani oda 7.60 olmuş bu ay boş geçti her ay yumurtlama olmaz dedi oda benim femara falan kullandığım aya denk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…