Gebelik testinde bir şeyler var mı bana mı öyle geliyor. Yumurtlama mı değil mi hergün yaparak anlayabilirsin anca canımİyi akşamlar kızlar bende son durum bu şekilde reglime 7/8 gün umudumu kesmeli miyim birde benim ovu testleri koyulaşıyor gibi geldi bana acaba tekrar mı yumurtlama oluyor
Valla canım varsada net görmeden yok diyorum kendimeGebelik testinde bir şeyler var mı bana mı öyle geliyor. Yumurtlama mı değil mi hergün yaparak anlayabilirsin anca canım
En iyisini yapıyorsun ama bir şeyler görüyorum inşallah gerçektirValla canım varsada net görmeden yok diyorum kendime
İnşallah canım daha 7 gün var reglime bugün de çok ağrım var kasıklarım sızlıyor bütün vücudum ağrıyor grip gibiyim ama ilaçta içmek istemiyorum inşallah hepimizin gönlünden geçen olsun ovu ile koyulaşmayı takibe devam edecem bakalımEn iyisini yapıyorsun ama bir şeyler görüyorum inşallah gerçektir
Aaa evet canım pike çok yakın yarın pik olur hadi bakalım gazan mübarek olsun bol değerlendirmeli günler gelsin (tabi sperm sorunu yoksa)Kızlar merhaba;
Dün tek gün olarak şeffaf yapışkan akıntı gelmişti. Testlerim bu şekilde bugün ilk defa pike yakın çıktı %41. Muhtemelen yarın pik yapar değil mi? Şeffaf akıntıdan 2 gün sonra pik görmüş olacağım bu normal mi sizce?? Koyu kırmızıları görmeye başlayınca heyecanlanmaya başladım çünkü önceki günler çok çok siliktiTedaviden önce döngülerimi 30-32 gündü. Yarın 17. Günüm olmuş olacak
Ay sağol kuzum ya çok sevindimAaa evet canım pike çok yakın yarın pik olur hadi bakalım gazan mübarek olsun bol değerlendirmeli günler gelsin (tabi sperm sorunu yoksa)
En az 2 saat diye hatırlıyorum. Umarım piktir o haldeKızlar merhaba aslında ben ovulasyon testi yapmıyorum ama eşimin yogunlgu var 2 gün . bacaklarım ağrıyor yumurta akım var bel ve kasık ağrım var bu yüzden ovulasyon testi alacak nöbetçi eczaneden. Aslında yumurta akıyla anlıyorum genelde bir de göğüsteki hassasiyet Ama bu sefer göğüste ucunda çok hassasiyet olmadı genelde göğüs ucundan anlıyorum hemen acaba da kaldım Yıllar yıllar önce bir iki kere yaptım. 12 gb testi uygulayacağım. Bir saat mi yoksa 2 saat mi sıvı almamam gerekiyor muhtemelen silik çıkacak çatladı bence pik çıkarsa bu geceye ilişki yapmayacağım üşenipsilik çıkarsa mecbur yapacağım dün gece olmuştu ilişki. O kadar yorgunum ki kaç gündür hiç de ilişki yapasım yok açıkçası
Teşekkür ederim az önce son az suyumu ıctım. Çatladıysa da mecbur yapacağız bir şeyler.En az 2 saat diye hatırlıyorum. Umarım piktir o halde
Haha bende sevindim valla senin adınaAy sağol kuzum ya çok sevindimyok yok dün değerlendirdik bu akşam be yarın da devam hahaha
Kızlar merhaba;
Dün tek gün olarak şeffaf yapışkan akıntı gelmişti. Testlerim bu şekilde bugün ilk defa pike yakın çıktı %41. Muhtemelen yarın pik yapar değil mi? Şeffaf akıntıdan 2 gün sonra pik görmüş olacağım bu normal mi sizce?? Koyu kırmızıları görmeye başlayınca heyecanlanmaya başladım çünkü önceki günler çok çok siliktiTedaviden önce döngülerimi 30-32 gündü. Yarın 17. Günüm olmuş olacak
Napiyon tatlı kız iyimisin. Senin yumurtlaman ne zman.Haha bende sevindim valla senin adına
İyiyim balım sen nasılsınCanım bir anda kızarmış ikinci çizgi. Büyük ihtimal yarın pik olur. Bol bol değerlendir. İnşallah tutunur. 9 ay sonra tosuncuklar gelir.
Napiyon tatlı kız iyimisin. Senin yumurtlaman ne zman.
İyiyim balım sen nasılsın
Bugünlerde oldu diye düşünüyorum
Deli yaBende iyim 1 2 güne benimde adet biter. Değerlendir bol bol sekz
Hahahha iyi ya seninle ilgiliymis. Maşallah maşallah nazar değmesin.Deli yahergün oluyor zaten öyle oluncada sıkılıyorum bazen. Uyuya kalmış numarası yapıyorum uyandırsada uyanmıyorum anca böyle kaçabiliyorum. Bir de geçenlerde şey dedi adet dönemin yaklaştığında memelerin büyüyor adet olunca iniyor dedi peki bunu benim farketmemem
Ohoo anladım şimdi niye özledik seni. Bez bıraktırma ilk çocuk ise zor hele inatçı bir çocuksa Allah yardımcın olsun ama ilerde gülerek hatırlayacaksın bu zamanları. Çevremde bezi bırakma sürecinde olan iki tane canavar var ve 4 kardeşin en büyüğü benim biraz biliyorum o işleri.Uygulamalara olan ilişkileri bile eklemiyormuşum dün gece farkettim iyice takibi bırakmışım ben
Haha bende sevindim valla senin adına
KızlaaaarrrrrCanım bir anda kızarmış ikinci çizgi. Büyük ihtimal yarın pik olur. Bol bol değerlendir. İnşallah tutunur. 9 ay sonra tosuncuklar gelir.
Napiyon tatlı kız iyimisin. Senin yumurtlaman ne zman.
Bu ay ikinci yumurtlamami oldu peki hiç pikmi görmediniz iki aydır bende hiç pik göremiyorumKızlaaaarrrrr