2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Yani tabi haklısın aynı sorunları yaşayanlar olarak birbirimizi en iyi biz anlıyoruz burda. Naptın Dr a mı gittin bireysel mi kullanıyosun
Başladığımda bireysel başladım ama ilaç bitince kontrole gitmeyi düşünüyorum kuzum bu ay olmasa diğer başlatacaktı doktorum zaten ben süreci hızlandırmak istedim sadece

1 lira yaklaşık 2mnt töweregi bolya. Onların ekenomisine göre aldıkları maaş normal ama bizimkine göre baya iyi oluyor. Biz elektrik gaz su faturası ödemiyoruz ama Türkiyede ödeniyoror bunun gibi
Eee bizde ödüyoruz ya fatura aylık mı yıllık mı bilmiyorum tam ama. Odeniliyor yani. Biz odemiyoruz kp owgana gidprdr ursa son un. Evet oda var tabi

Eee bizde ödüyoruz ya fatura aylık mı yıllık mı bilmiyorum tam ama. Odeniliyor yani. Biz odemiyoruz kp owgana gidprdr ursa son un. Evet oda var tabi
Ödüyoruzda yani şimdi onlarında ayda ödediklerinin yarısını yılda ödüyoruz öyle diyim sana. Belkide ondan da az

Ödüyoruzda yani şimdi onlarında ayda ödediklerinin yarısını yılda ödüyoruz öyle diyim sana. Belkide ondan da az
Şöyle bir örnek vereyim 4 yıl önce doğum ücreti ödemiştim asgari ücrette maaşın 3 te 1 i gibi düşün şimdinin asgari ücreti ile baz alirsak 2-3 katı rakamlar 🤔
Gida-deterjan-giyim vs bunlar da bu şekilde çok fazla arttı fiyatlar
(Misal geçen markette etin kilosunu 600 kusurdu ) asgari ücret şuan 17 bin küsur herkes yüksek maaşlı çalışmıyor. Şahsen benim çok şükür serbest meslek olduğu için iyiyim ama asgari ücreti düşününce her markete gittiğimde asgari ücretle çalışanlara üzülüyorum

Şöyle bir örnek vereyim 4 yıl önce doğum ücreti ödemiştim asgari ücrette maaşın 3 te 1 i gibi düşün şimdinin asgari ücreti ile baz alirsak 2-3 katı rakamlar 🤔
Gida-deterjan-giyim vs bunlar da bu şekilde çok fazla arttı fiyatlar
(Misal geçen markette etin kilosunu 600 kusurdu ) asgari ücret şuan 17 bin küsur herkes yüksek maaşlı çalışmıyor. Şahsen benim çok şükür serbest meslek olduğu için iyiyim ama asgari ücreti düşününce her markete gittiğimde asgari ücretle çalışanlara üzülüyorum
Benim de demek istediğim bu bu ekonomide asgari ücret çok az kalıyor gerçekten

Kizlar tahmini yarın yumurtlama günüm. Bu gün ovu test yaptim ikinci çizgi diğerine göre silik ama çok çok silikte değil. Noluyor bur değerlendirin. Çatlamış mi oluyor. Candy7777 Candy7777

Eklentiler

• 20241004_143624(0).jpg
    20241004_143624(0).jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 19
  • 20241004_143613.jpg
    20241004_143613.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 18
Bu testi eşime gebelik testi diye yutturmaya gidiyorummudur :KK55::KK70::KK71:
Bakalım ne tepki verecek

Eklentiler

• 20241004_143624(0).jpg
    20241004_143624(0).jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 17
Kız ya geç yumurtluyosan yada erken bende sırf merakımdan alcam gene test😬sen ne zamandır deniyosun baska varmı cocugun

Adete 5-6 gün kaldı ne regl ne hamilelik sıfır belirti ile ilerliyorum geçen ay daha cok belirtim vardır adet olmuştum 🤣 1 hafta önceden göğüs hassasiyeti baslamıştı geçen ay smdi hiçbişe yok o yuzden test bile yapasm gelmiyor🫤🫤

tubaslk tubaslk kız test yapıp kaçanziii naptın😂
Yok kız test yarın dedim ya 😂😂
Benim bir kaç gündür göğüs uçlarım sızlıyor süt geliyormuş gibi, kasıklarım ağrıyor hafif böyle dokununca rahatlıyor sanki, artı baş ağrım var..
bu arada ben temmuzda ilk denedim tuttu ama beta düzensiz arttı 6+0 da kanama başladı kendiliğinden düştü. Sonraki ay ağustosta regl oldum 15. İnde , bu ay da üçüncü ayım tuttuysa bakalım. Ama dediğim gibi hep takvime göre hareket ettim. Ya ben çalışıyorum açıkçası ilişkisiz de yaşarım çok s*ks düşkünü değilimdir 😂 hep başı ağrıyan gruptanım😅😅 yapınca ayda 3/4 kere oda yumurtalamdan iki gün önce ve bi gün sonra hep böyle tuttu, hiç ovü fln yapmadım

Yok kız test yarın dedim ya 😂😂
Benim bir kaç gündür göğüs uçlarım sızlıyor süt geliyormuş gibi, kasıklarım ağrıyor hafif böyle dokununca rahatlıyor sanki, artı baş ağrım var..
bu arada ben temmuzda ilk denedim tuttu ama beta düzensiz arttı 6+0 da kanama başladı kendiliğinden düştü. Sonraki ay ağustosta regl oldum 15. İnde , bu ay da üçüncü ayım tuttuysa bakalım. Ama dediğim gibi hep takvime göre hareket ettim. Ya ben çalışıyorum açıkçası ilişkisiz de yaşarım çok s*ks düşkünü değilimdir 😂 hep başı ağrıyan gruptanım😅😅 yapınca ayda 3/4 kere oda yumurtalamdan iki gün önce ve bi gün sonra hep böyle tuttu, hiç ovü fln yapmadım
Aha geldi keşke yapsaydın ya 😂

Bende hiç bişey yok bugün

Yanlış hatirlamiyorsam sanırım 1 hafta 10 gün takip ediyorlardı köyü çizgi pik oluyordu gibi okumuştum ama yanlışta olabilir
Evet bende öyle okumuştum. Çok az silik. Yarin öbür güne yumurtlama olur o zamn

Evet bende öyle okumuştum. Çok az silik. Yarin öbür güne yumurtlama olur o zamn
Baktım şimdi arama kısmından yapanlara silik çizgi takip ediyorlar köyü olunca yumurtlama günü iki gün sonrasına çatlama demiş oda köyü çizgi 2 gün öncesi ve sonrasıni değerlendir felan demişler çizgilere baktım hiç bişey anlamadım 😂

X