- 7 Ekim 2021
- 792
- 350
- 32
Acilde verirsen ücretsiz
Aaa kan vermekte paralimi turkiyede ben ücretsiz saniyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa kan vermekte paralimi turkiyede ben ücretsiz saniyordum
120 lira civarı oluyor canımCandy merhaba. 100 lira 60 manat oluyor demi
Kız ne yarış atı töbe töbe. Bir yerde haklısın ama burada edindiğim arkadaşlıklar çevremde yok oyüzden bende kendimi burda buluyorum. Femaraya başladım bendeValla bacım bende özlüyorum da burada kendiöi yarış atı gibi hissetmeye başladım her ay sat bat güncellettirmekten de gına geldi yoruldum yıprandım sanırım napıyosun nasıl gidiyor
Yaptın mıKız ben hiç ovu testi yapmadım hayatımda bu takvime göre yumurtlama gözüken hep iki gün önce bir gün sonra değerlendiririm , yeterde artada diğer günler dinleniyorum
Türkiye de afedersin tuvalete gitmek bile parayla. Bu arada bende Fransadan gelin geldim ama burda devlette ücretsiz sadece ona da kırk takla atıyorsun resmen kabulettirmek için
Ne güzel şimdi tam tersi olur belirtisiz pozitif çıkar belkiAdete 5-6 gün kaldı ne regl ne hamilelik sıfır belirti ile ilerliyorum geçen ay daha cok belirtim vardır adet olmuştum 1 hafta önceden göğüs hassasiyeti baslamıştı geçen ay smdi hiçbişe yok o yuzden test bile yapasm gelmiyor
Geç döllenme oldu ise geç öğrenenler görmüştüm ama bilemeyiz beklemekten başka çare yokMerhabalar bugün bat. Dün lekelenme oldum çok çok minik adet olmadım gerisi de gelmedi ama Çarşamba test yapmıştım dayanamayıp kafam karışık.bir haftadır da kasık ağrım var.lekenme terleme ise önceki gün test cikmamasi normal mi.
Geç döllenme oldu ise geç öğrenenler görmüştüm ama bilemeyiz beklemekten başka çare yokMerhabalar bugün bat. Dün lekelenme oldum çok çok minik adet olmadım gerisi de gelmedi ama Çarşamba test yapmıştım dayanamayıp kafam karışık.bir haftadır da kasık ağrım var.lekenme terleme ise önceki gün test cikmamasi normal mi.
Kız ne yarış atı töbe töbe. Bir yerde haklısın ama burada edindiğim arkadaşlıklar çevremde yok oyüzden bende kendimi burda buluyorum. Femaraya başladım bende
Etkiliyor tabi ki o arkadaşta etkilediği için girmek istemiyor zaten. Ama ben buradaki arkadaşlıkları seviyorum beni anlayan insan çok çevremde beni anlayan kimse yok hepsinin çocuğu var hepsininde ilk denemede oldu hiçbiri evladını kaybetmedi oyüzden beni anlamaları zor birazGeç döllenme oldu ise geç öğrenenler görmüştüm ama bilemeyiz beklemekten başka çare yok
Aslında doğru söylüyor ben bu foruma ara vermiştim girmeye basladim asla dediğim 2. Çocuk fikri aklımı kurcaladi olursa olsun dedim psikolojik olarak etkiliyor burası en azından beni etkiledi
Ben seni anliyorum tombikimEtkiliyor tabi ki o arkadaşta etkilediği için girmek istemiyor zaten. Ama ben buradaki arkadaşlıkları seviyorum beni anlayan insan çok çevremde beni anlayan kimse yok hepsinin çocuğu var hepsininde ilk denemede oldu hiçbiri evladını kaybetmedi oyüzden beni anlamaları zor biraz
Geçmiş olsun canım.
Yok canım gecikmemişti kimyasal deniyormuş doktorum öyle dediKimyasalmı deniyor buna reglin gecikmemişti dmi normalde canım.
Şimdi mesela surda diyorlar ya 60 bin maaş alıyorum diye. Tkm parasında 30 müñ manat oluyormu oluyorsada yuhhh artık yani 30 mun maaş alıpta ekonomi diyorlarsa120 lira civarı oluyor canım
60 bin alan Dr mu acaba mesleği neŞimdi mesela surda diyorlar ya 60 bin maaş alıyorum diye. Tkm parasında 30 müñ manat oluyormu oluyorsada yuhhh artık yani 30 mun maaş alıpta ekonomi diyorlarsa
Adet olduğum gün bat a bile bakmadım desem ovü dönemine girdimYani sıra bana gelince mi yıprandın çabbııkk sat bat söylemelisin.
Yani tabi haklısın aynı sorunları yaşayanlar olarak birbirimizi en iyi biz anlıyoruz burda. Naptın Dr a mı gittin bireysel mi kullanıyosunKız ne yarış atı töbe töbe. Bir yerde haklısın ama burada edindiğim arkadaşlıklar çevremde yok oyüzden bende kendimi burda buluyorum. Femaraya başladım bende
kalp kalbe karşıBen seni anliyorum tombikim
1 lira yaklaşık 2mnt töweregi bolya. Onların ekenomisine göre aldıkları maaş normal ama bizimkine göre baya iyi oluyor. Biz elektrik gaz su faturası ödemiyoruz ama Türkiyede ödeniyoror bunun gibiŞimdi mesela surda diyorlar ya 60 bin maaş alıyorum diye. Tkm parasında 30 müñ manat oluyormu oluyorsada yuhhh artık yani 30 mun maaş alıpta ekonomi diyorlarsa