2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Yok yok daha bugün birine tavsiye ettim burdan bu ikisini bence predictoru yap yarın
İçimde bir umut hep bu ay olacak dedi dün kan verip negatif görünce çok üzüldüm. Bugünde regli olucakmısım gibi ağrılarım başladı son 3 gündür de göğüslerim sızlıyor böyle sanki değişik birşey. Yarın saat kaçta yapıyoruz ? Ben erkenden kalkıyorum bebe 7 de uyanıyor :)

Canım ben meraktan çok topik gezdim ve bir çok kez denk geldim gebelik testinden önce ovulasyon testinde böyle öğrenen çok olmuş

Ay bilmiyorum kuzum ya bugün alabilirsem test alıcam negatifse soğan kürü yapıcam o iyi geliyor bana
İlk idrar önemli canım istiyorsan strese girme yarın sabah yap yada istersen ertesi gün sabah yap ama lekelenme durumu kafamı karıştırıyor sabah tekrar yap istersen

Bata kaç gün var canım

İlk idrar önemli canım istiyorsan strese girme yarın sabah yap yada istersen ertesi gün sabah yap ama lekelenme durumu kafamı karıştırıyor sabah tekrar yap istersen
Az önce yaptım negatif canım yarın ilk idrarla da denerim pek umutlu değilim içim rahat etsin diye yapıcam

İyi çok şükür kuzucum geçen hafta gittim ikiz değilmiş tekmiş kalp atışı duyduk ama bebeği göremiyorum çok küçük sanırım ondan falan dedi yarın tekrar gideceğim hafiften sabah bulantılarım özellikle başladı ama iyiyim buna şükür sizlerin nasıl gidiyooorr

Reactions: As6
Öğretmenler günün kutlu olsun cnm

Maşallah cnm sevindim
Bende buralara girip kim ne yazmış onlara bakıyorum

Öğretmenler günün kutlu olsun canım. Bebişini de tez zaman da hayırlısıyla gör ve sağlıkla kucağına al inşallah

Canım beni de ekler misin,
Sat 4 Kasım, bat 5 Aralık.
18 inde yumurtan çatlamış dedi doktor, 19 unda ilişki oldu, bakalım bekliyoruz inşallah bu ay olur

Bn şuan çocuk yapamıyor
Eşim başka yere çalışmaya gitti
Artık o gelince yazarım sat bat fln
Şimdilik geziniyorum
Hadi hayırlısı inşallah canım bende geçen ay beş gün gecikmeyle kanda öğrendim 1 Kasım gelen kanamayla kaybettim yeni bat 1 Aralık gene aynı belirtiler var beklemedeyim

Reactions: As6
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…