2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Hadi hayırlısı inşallah canım bende geçen ay beş gün gecikmeyle kanda öğrendim 1 Kasım gelen kanamayla kaybettim yeni bat 1 Aralık gene aynı belirtiler var
Tekrar hamile kalmanı kolaylaştırsın rabbim cnm
Geçmiş olsun

Eklentiler

• IMG_7505.jpeg
    65,5 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_7506.jpeg
    72,6 KB · Görüntüleme: 10
  • 82E69E33-222C-4949-97CC-1BEB49D6FD1F.jpeg
    73,5 KB · Görüntüleme: 9
  • C4C7F0C1-3FBB-4BBF-8B77-E916E87D9789.jpeg
    91,3 KB · Görüntüleme: 9
Kızlar az önce doktordan çıktım 10 gündür lute kullandım sağda hiç yumurta yok solda 18 mm bir yumurta var dedi ilişki günlerini söyledi heycanlandim valla 2 gün sonra çatlar yumurtan dedi

Kızlar az önce doktordan çıktım 10 gündür lute kullandım sağda hiç yumurta yok solda 18 mm bir yumurta var dedi ilişki günlerini söyledi heycanlandim valla 2 gün sonra çatlar yumurtan dedi

Harika :) o zaman bu ay güzel haber alıyorsun :)

Canım ben yeni yaptım oğlan hastalandı gece acile gittik yeni kalktım. Var mı yok mu anlamadım saldım artık reglimi bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Efektsiz de görüyorum canım silik çizgi var yarın sabah ilk idrar tekrarla koyulaşma ya bak

Diğer topicdeler Kasım aralık ayı olanda
İnceledim orayı çok hamile kalan varmış
Eldorın de hamileymiş
Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
Canım teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Canım ben yeni yaptım oğlan hastalandı gece acile gittik yeni kalktım. Var mı yok mu anlamadım saldım artık reglimi bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Kız neden üyelik iptali yaptın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…