Tekrar hamile kalmanı kolaylaştırsın rabbim cnmHadi hayırlısı inşallah canım bende geçen ay beş gün gecikmeyle kanda öğrendim 1 Kasım gelen kanamayla kaybettim yeni bat 1 Aralık gene aynı belirtiler var
Amin sağol canım hepimize hayırlı evlatlar nasip olsun inşallahTekrar hamile kalmanı kolaylaştırsın rabbim cnm
Geçmiş olsun
Aynen canım bende burdan devam etmek istiyorum. Bu arada kalbim kadar temiz bir testCanım ben Aralık ayı topiğine geçiş yaptım ama burayı bırakamıyorum burdan da devam edelim biz
Teşekkür ederim canım benimÖğretmenler günün kutlu olsun cnm
Teşekkür ederim canım benim amiin inşallahÖğretmenler günün kutlu olsun canım. Bebişini de tez zaman da hayırlısıyla gör ve sağlıkla kucağına al inşallah
Canım ben yeni yaptım oğlan hastalandı gece acile gittik yeni kalktım. Var mı yok mu anlamadım saldım artık reglimi bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Aynen canım bende burdan devam etmek istiyorum. Bu arada kalbim kadar temiz bir testpr3nses21 sen de yaptın mı kuzumEki Görüntüle 3509454
Kızlar az önce doktordan çıktım 10 gündür lute kullandım sağda hiç yumurta yok solda 18 mm bir yumurta var dedi ilişki günlerini söyledi heycanlandim valla 2 gün sonra çatlar yumurtan dedi
Ay ya inşallah bu ayda olmazsa 3 ay luteye devam ama hiç bir sıkıntın yok yumurtan güzel büyümüş dediHarika :) o zaman bu ay güzel haber alıyorsun :)
İnsallah tatlım inşallah :) güzel haberle geleceksin ben inanıyorum.Ay ya inşallah bu ayda olmazsa 3 ay luteye devam ama hiç bir sıkıntın yok yumurtan güzel büyümüş dedi
İnşallah ya 6 aydır deniyoruzİnsallah tatlım inşallah :) güzel haberle geleceksin ben inanıyor
Silik çizgi var mı canım biz burdan görmeyiz ama sen görebilirsin. Şaşkınım erken adet oldun sankiAynen canım bende burdan devam etmek istiyorum. Bu arada kalbim kadar temiz bir testpr3nses21 sen de yaptın mı kuzumEki Görüntüle 3509454
Efektsiz de görüyorum canım silik çizgi var yarın sabah ilk idrar tekrarla koyulaşma ya bakCanım ben yeni yaptım oğlan hastalandı gece acile gittik yeni kalktım. Var mı yok mu anlamadım saldım artık reglimi bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Yok kuzum ya tertemiz 10 gün erken oldum. Bende çok şaşkınım vallaSilik çizgi var mı canım biz burdan görmeyiz ama sen görebilirsin. Şaşkınım erken adet oldun sanki
İnşallah Aralık uğurlu gelir de güzel haberler alırızYok kuzum ya tertemiz 10 gün erken oldum. Bende çok şaşkınım valla
Canım teşekkür ederimDiğer topicdeler Kasım aralık ayı olanda
İnceledim orayı çok hamile kalan varmış
Eldorın de hamileymiş
Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
Kız neden üyelik iptali yaptın kiCanım ben yeni yaptım oğlan hastalandı gece acile gittik yeni kalktım. Var mı yok mu anlamadım saldım artık reglimi bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Amin canım inşallahİnşallah Aralık uğurlu gelir de güzel haberler alırız
Ne oldu acaba bende şimdi farkettimKız neden üyelik iptali yaptın ki
Morali bozuldu bence testlerinde sürekli belli belirsiz çizgiler çıkıyordu kan vermiş negatif olmuş o daNe oldu acaba bende şimdi farkettim