2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Canım burdan gördüklerime dayanarak söylüyorum testlerin hepsi arada bozu yalancı pozitif çıkaran oluyor. Ama bunların arasında en güvenilir predictor bir de laboquik. Haa bide bu aralar yeni görmeye başladım sente lady var
Teşekkür ederim canım canım. Bi hastaneye mi gitseydin canım kontrol amaçlı ne olur ne olmaz

Kızlar kahverengi lekelenme hala devam ediyor adetin 7.günü (3-4 güne bitiyordu normalde). Lh ovulasyon testi yaptım bir tane varmış evde böyle. Ne düşünüyorsunuz normal mi? Eşime gebelik testi al dedim unutmazsa tabi alacak Mevsimm34 Mevsimm34 ne düşünüyorsun
IMG_6485.jpeg

Kızlar kahverengi lekelenme hala devam ediyor adetin 7.günü (3-4 güne bitiyordu normalde). Lh ovulasyon testi yaptım bir tane varmış evde böyle. Ne düşünüyorsunuz normal mi? Eşime gebelik testi al dedim unutmazsa tabi alacak Mevsimm34 Mevsimm34 ne düşünüyorsunEki Görüntüle 3509213
Bende heyecanlandım. Benim dün Days doctor ile pozitif çıktı hemen gittim duramadım kan verdim negatif. Şimdi Prodictor ile yaptım böyle çıktı. Regli olucam büyük ihtimalle ağrım şiddetlendi. 2. Foto daki lh testi bak benimde böyle çıkmıştı hemen ardından gebelik yaptım

Eklentiler

• 482019BE-3880-48A0-9478-F43EA535CFE8.jpeg
    482019BE-3880-48A0-9478-F43EA535CFE8.jpeg
    113,9 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_7349.jpeg
    IMG_7349.jpeg
    157,7 KB · Görüntüleme: 15
Bende heyecanlandım. Benim dün Days doctor ile pozitif çıktı hemen gittim duramadım kan verdim negatif. Şimdi Prodictor ile yaptım böyle çıktı. Regli olucam büyük ihtimalle ağrım şiddetlendi. 2. Foto daki lh testi bak benimde böyle çıkmıştı hemen ardından gebelik yaptım
Bu days doctor son zamanlarda çok can yaktı ya herkese yalancı pozitif çıkarmış. Senin bat ne zaman yumurtlamanı biliyor musun

Negatif beybi yarın işk idrarla tekrar bakarım yine nagatifse birdaha yapmam çünkü bunu yaptığım idrar çok seyrekti

Bu days doctor son zamanlarda çok can yaktı ya herkese yalancı pozitif çıkarmış. Senin bat ne zaman yumurtlamanı biliyor musun
Kuzum ben 31 ekim de regli oldum 4 ünde bitti.
5.inden itibaren lh testi yapmaya başladım ve 5. Den itibaren de 1 dolu 1 boş olarak devam ettim.
5-7-9-11-13 birliktelik oldu.
12 kasımda yumurtladım 14 ünde çatladı.

Eklentiler

• IMG_7395.jpeg
    IMG_7395.jpeg
    59,5 KB · Görüntüleme: 20
Yumurtlamaya göre 12. Gün
çatlamaya göre de 10. Gün. Buna bakıldığında bildiğim kadarıyla çatlama gününden itibaren saymaya başlıyorduk değil mi pek bilgim yok.

Eklentiler

• IMG_7397.jpeg
    IMG_7397.jpeg
    127,8 KB · Görüntüleme: 15
Kuzum ben 31 ekim de regli oldum 4 ünde bitti.
5.inden itibaren lh testi yapmaya başladım ve 5. Den itibaren de 1 dolu 1 boş olarak devam ettim.
5-7-9-11-13 birliktelik oldu.
12 kasımda yumurtladım 14 ünde çatladı.
Yumurtlamaya göre 12. Gün
çatlamaya göre de 10. Gün. Buna bakıldığında bildiğim kadarıyla çatlama gününden itibaren saymaya başlıyorduk değil mi pek bilgim yok.
Anladım kuzum çatlamanın ertesi günü 1 diye saymaya başlaman gerekiyor çünkü eğer gebelik olursa yumurta çatladıktan sonra oluyor. Bence hala umut var senin için ben regl oldum zaten sadece bu kadar uzun lekelenme olunca şaşırdım

Anladım kuzum çatlamanın ertesi günü 1 diye saymaya başlaman gerekiyor çünkü eğer gebelik olursa yumurta çatladıktan sonra oluyor. Bence hala umut var senin için ben regl oldum zaten sadece bu kadar uzun lekelenme olunca şaşırdım
Kuzum göğüslerim, kasıklarım. Karnım belim her yerim şuan ağrıyor sanki regli olacakmışım gibi. Umarım güzel haber alırım.

Sende de umut var yani bana da neden dersen lekelenme şeklinde ilerliyor senin.

Kuzum göğüslerim, kasıklarım. Karnım belim her yerim şuan ağrıyor sanki regli olacakmışım gibi. Umarım güzel haber alırım.

Sende de umut var yani bana da neden dersen lekelenme şeklinde ilerliyor senin.
İnşallah canım ikimizde güzel haber alırız yarın sabah yapıyor muyuz? Etiketleyelim birbirimizi

İnşallah canım ikimizde güzel haber alırız yarın sabah yapıyor muyuz? Etiketleyelim birbirimizi
Yapalım tatlım 🥹 elimde Prodictor ve Loboquik var bunlar yanlış çıkaran testler değil di demi.

X