Canim adet olda yine birlikte takip edelimBenim ilaç bitip regl basladıgı gibi soğan suyuna başlayacagım inş10 gün soğan kürü
Arkasından incir yemece
Zaten folik asit omega magnezyum d vit alıyorm rutinde
Daha ne edemzımba gibi olurum heralde
Bu topik bana cok sempatik geldi kopamıyorum sizden kasımdada olmazsa gene böyle devam edelm(inş olurda anneler grubuna transfer oluruz yengeç burcu anneleri )
canım hormon tahlilleri genelde reglin 3.günü regliyken yapılıyo regl ol öyle git 3.gününde dr un yönlendirir zaten seniKızlar size bir şey danışmak istiyorum.Kadin doğum uzmanına detaylı bir muayene olmak istiyorum.Rahim içi tüpler yumurtaliklar hepsine baktırmak istiyorum hormonlarıma da baktırmak istiyorum.Ne zaman gitmeliyim?Yani regl öncesi mi regl sirasi mi regl sonrası mı?En uygun zaman hangisi?Eldorin kittenlyy As6 Lioo Candy7777 mutlutablo Lucky_16
Negatif olunca kendimi rahatlatma seviyem
Evet gerçekten bende buna çok inanirim. Herseyin zamanı var. Imkansız değil elbet olacak nasibimizde varsa.Olmamasında mutlaka ve mutlaka bizim göremediğimiz bir hayır vardır.Bir de Allah bir seyi geciktiriyorsa guzellestiriyordur.Ben her zaman buna inanırım canım.Yeni umutlara bismillah deriz biz de yeniden başlarız.Doktorumuza gider bi muayene oluruz her hangi sorun var mı diye.Dedigin gibi haziran olmadı temmuz olur o da olmadı ağustos olur.Yeter ki saglik olsun.
Benim ilaç bitip regl basladıgı gibi soğan suyuna başlayacagım inş10 gün soğan kürü
Arkasından incir yemece
Zaten folik asit omega magnezyum d vit alıyorm rutinde
Daha ne edemzımba gibi olurum heralde
Bu topik bana cok sempatik geldi kopamıyorum sizden kasımdada olmazsa gene böyle devam edelm(inş olurda anneler grubuna transfer oluruz yengeç burcu anneleri )
Canim tam bilmiyorum ama adet zamani yada sonrasi diye dusunuyorum.Kızlar size bir şey danışmak istiyorum.Kadin doğum uzmanına detaylı bir muayene olmak istiyorum.Rahim içi tüpler yumurtaliklar hepsine baktırmak istiyorum hormonlarıma da baktırmak istiyorum.Ne zaman gitmeliyim?Yani regl öncesi mi regl sirasi mi regl sonrası mı?En uygun zaman hangisi?Eldorin kittenlyy As6 Lioo Candy7777 mutlutablo Lucky_16
Üzülme lütfenKızlar burdayım transferden sonra kabızlıkla savaşıyorum moralim çok bozuk çok afedersiniz ıkınmak zorunda kaldığım için tutmayacak diye sürekli aglıyorum
En detaylı adetin 2. 3. Günü bakıyolar canımKızlar size bir şey danışmak istiyorum.Kadin doğum uzmanına detaylı bir muayene olmak istiyorum.Rahim içi tüpler yumurtaliklar hepsine baktırmak istiyorum hormonlarıma da baktırmak istiyorum.Ne zaman gitmeliyim?Yani regl öncesi mi regl sirasi mi regl sonrası mı?En uygun zaman hangisi?Eldorin kittenlyy As6 Lioo Candy7777 mutlutablo Lucky_16
Selam canım haftaya cuma gideceğim ama cmv pozitif cıktı diye adivite testi yaptılar ona biraz canımız sıkıldı eşimle. Eğer su an cmv virüsü varsa vücudumda cocuga zarar verebilirmiş onu bekliyoruz o da cumaya cıkcak sanırım
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum.Kadin doğum uzmanına detaylı bir muayene olmak istiyorum.Rahim içi tüpler yumurtaliklar hepsine baktırmak istiyorum hormonlarıma da baktırmak istiyorum.Ne zaman gitmeliyim?Yani regl öncesi mi regl sirasi mi regl sonrası mı?En uygun zaman hangisi?Eldorin kittenlyy As6 Lioo Candy7777 mutlutablo Lucky_16
İlk kadın hastalıklarına gitmiştim o yönlendirdi canım infertiliteye beniEn detaylı adetin 2. 3. Günü bakıyolar canım
Rahim filmine de adet bitimi bi kaç gün içinde bakılır, ağrı falan olmasın diye Rahim açık oluyormuş ozaman ben iki kere çektirdim Rahim filmini
Bide canım rahimde anomali tüplerde sorun olup olmadığına en detaylı infertilite polikinliği ilgileniyor
Rahmim doğuşdan kalp şeklinde benim histeroskopıyle iki kere infertilite bölümü ameliyat etti ilgilendi
Canım kontrole gitmek istiyorsan adetin bitiminde git doktorun sana sorular soracaktır bir de detaylı ultrason muayenesi yapacaktır. Eğer daha ileri tetkik gerektiren bir şey görürse seni ona göre hormon testlerine vs yönlendirir.Kızlar size bir şey danışmak istiyorum.Kadin doğum uzmanına detaylı bir muayene olmak istiyorum.Rahim içi tüpler yumurtaliklar hepsine baktırmak istiyorum hormonlarıma da baktırmak istiyorum.Ne zaman gitmeliyim?Yani regl öncesi mi regl sirasi mi regl sonrası mı?En uygun zaman hangisi?Eldorin kittenlyy As6 Lioo Candy7777 mutlutablo Lucky_16
Canım netten baktım da şimdi vücudun bağışıklık kazanmış o virüse seninSelam canım haftaya cuma gideceğim ama cmv pozitif cıktı diye adivite testi yaptılar ona biraz canımız sıkıldı eşimle. Eğer su an cmv virüsü varsa vücudumda cocuga zarar verebilirmiş onu bekliyoruz o da cumaya cıkcak sanırım
Valla bende 2 yıldıe hiç gebelik olmadı o yuzden şimdi yaz kış fark etmez yeterki olsun kafasındayımay ama oda bir gerçek ben ilk 2 ay falan kundaklarim bebisi sicakta zor olur. Onuda düşünüyorum
Ben eğer düşük yapmasaydım kürtaj olmasaydım o adı geçen hastanelerdem birinde doğum yapacaktık mesela duyunca vardır bir hayır dedik gerçektendeEvet gerçekten bende buna çok inanirim. Herseyin zamanı var. Imkansız değil elbet olacak nasibimizde varsa.
İyi düşünmeye calısıyorum aşkım ama ıgm değeri pozitif diye adivite aldılar bakalım inşallah sorun cıkmaz. Sürekli hasta olmam da hafif atlatırım geneldeCanım netten baktım da şimdi vücudun bağışıklık kazanmış o virüse senin
Bağışıklığın kuvvetli ise bir sorun olmasın yazıyo
Sürekli hasta oluyormusun
Bebekdede sorun teşkil etmez diyo ama doktor daha iyi bilir tabi
Sen içini ferah tut guzel düşün iyi olsun cnm
Adet olur olmaz git canım 2.günü daha iyi olur doktorun yönlendirir zatenKızlar size bir şey danışmak istiyorum.Kadin doğum uzmanına detaylı bir muayene olmak istiyorum.Rahim içi tüpler yumurtaliklar hepsine baktırmak istiyorum hormonlarıma da baktırmak istiyorum.Ne zaman gitmeliyim?Yani regl öncesi mi regl sirasi mi regl sonrası mı?En uygun zaman hangisi?Eldorin kittenlyy As6 Lioo Candy7777 mutlutablo Lucky_16
Demi isilik misilik döker kim uşraşcakAy olsun kiz biraz daha sicaklarda dogurmayalim son bahara haziralniriz. Sicakta küçük bebek zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?