- 28 Ocak 2021
- 3.140
- 2.128
- 83
Şifa olsun inşallahİncir kürünü bende deneyeceğim çok teşekkür ederim
Sıralama şöyleydi benimKızlar size bir şey danışmak istiyorum.Kadin doğum uzmanına detaylı bir muayene olmak istiyorum.Rahim içi tüpler yumurtaliklar hepsine baktırmak istiyorum hormonlarıma da baktırmak istiyorum.Ne zaman gitmeliyim?Yani regl öncesi mi regl sirasi mi regl sonrası mı?En uygun zaman hangisi? @Eldorinkittenlyy As6 Lioo @Candy7777 mutlutablo @hlvsr
Yardır bacım tam pikko olmuşkızlar 12 yazan bugün yaptığım ovu
Canım benide doktor adetin 2.-3. Günü gel dedi öyleyken nasıl alttan muayne edeceksiniz hıcam dedim ooo biz alışkınız dedi. Sende ya öyle yap yada regl bitimi git o sana derKızlar size bir şey danışmak istiyorum.Kadin doğum uzmanına detaylı bir muayene olmak istiyorum.Rahim içi tüpler yumurtaliklar hepsine baktırmak istiyorum hormonlarıma da baktırmak istiyorum.Ne zaman gitmeliyim?Yani regl öncesi mi regl sirasi mi regl sonrası mı?En uygun zaman hangisi? @Eldorinkittenlyy As6 Lioo @Candy7777 mutlutablo @hlvsr
Bencede anca beraber kanca beraberCanim adet olda yine birlikte takip edelimseninle başladik seninle bitirelim yolculugu
Yeaapcanım hormon tahlilleri genelde reglin 3.günü regliyken yapılıyo regl ol öyle git 3.gününde dr un yönlendirir zaten seni
Hayırlısı olsun kuzum. Bebiş zamanını bekliyor. Her yeni döngü yeni umutlarAy evet heoimize geçmiş olsun. Ben üzüldüm ama bir yandan da rahatladım niyeyse belirsizlikle baş etmek daha zor ya var mı acaba yok mu acaba diye...
Belki kendim gibi ağustosta doğururumdoğum günü hedayesi olarak
Bakalım evdeki ovülasyon testleri bir bir buçuk hafta sonra beni bekler
Ben gördüm gölge şeklinde çizgiyi. Benim de dünden beri bu şekilde çıkıyor testlerim. Yarın erken gebelik testi deneyeceğimGünaydın kızlar dünki sonucum böyleydi bugün tabi yine duramadım test yaptım ama dün erken gebelik testiydi bugün normal kaset testle yaptım bikaç fotoğraf var bi bakar mısınız nolur dün gece yarısı baş ağrısından uyandım beynim patlayacak sandım hormon mu stres mi bilmiyorum artık. 25i bat yani 5 gün var
Eki Görüntüle 3492536
Eki Görüntüle 3492538
Eki Görüntüle 3492539
Kız sen şimdi iki kere mi yumurtladın 14 ile 19 ikidi de pik gözüküyoşu an bende içiyorum testim silikleşince bırakçam
Pozitif gibi canımHerkese selam ben gebeliğe hazırlık bölümünde konu açtım ama size de danışmak isterim. 4 gün önce antibiyotik kullanmam gerektiği için kan testi verdim 0.18 çıkınca kullanmaya başladım ve bugün beklenen adet günüm olmayınca yine de test yapıyım dedim böyle çıktı sizce pozitif mi?
Silik çizgi görüyorum ben. Hangi marka test ve kaç dakikada çıktıHerkese selam ben gebeliğe hazırlık bölümünde konu açtım ama size de danışmak isterim. 4 gün önce antibiyotik kullanmam gerektiği için kan testi verdim 0.18 çıkınca kullanmaya başladım ve bugün beklenen adet günüm olmayınca yine de test yapıyım dedim böyle çıktı sizce pozitif mi?
Pozitif gibi canım
Hapı bırak kullanma
Bugünde geçince tekrar kan verirsin
Birsey olmaz Allahın izniyle
Hanımlarr daha da koyulasmis nefesim kesildiii eşime caktirmamak üzere hareket ediyorum şuan ovulasyondan cikan testi yaptim 5 dakika tutuyorumSilik çizgi görüyorum ben. Hangi marka test ve kaç dakikada çıktı
Herkese selam ben gebeliğe hazırlık bölümünde konu açtım ama size de danışmak isterim. 4 gün önce antibiyotik kullanmam gerektiği için kan testi verdim 0.18 çıkınca kullanmaya başladım ve bugün beklenen adet günüm olmayınca yine de test yapıyım dedim böyle çıktı sizce pozitif
Kan verin benceHanımlarr daha da koyulasmis nefesim kesildiii eşime caktirmamak üzere hareket ediyorum şuan ovulasyondan cikan testi yaptim 5 dakika tutuyorum
Hayırlı olsun cnmHanımlarr daha da koyulasmis nefesim kesildiii eşime caktirmamak üzere hareket ediyorum şuan ovulasyondan cikan testi yaptim 5 dakika tutuyorum
Evet oyle olunca görüp kaybetmek daha zor emin ol. Rabbim ne eylerse güzel eyler. Bu gününümüze çok şükür. Sagligimiz yerindeBen eğer düşük yapmasaydım kürtaj olmasaydım o adı geçen hastanelerdem birinde doğum yapacaktık mesela duyunca vardır bir hayır dedik gerçektende
Ay bide o var demiDemi isilik misilik döker kim uşraşcak
Kan verin bencehayırlı olsun
Haber Veririm seve seveHayırlı olsun cnm
Kan verince bizede yaz
İkiside pozitif cnm hayırlı olsunHaber Veririm seve seve2. Test cubuk olan suan 7. Dakikada veriyim dimi ay hiç beklemiyodum inşallah pozitiftir. ben 2 saat saklayıp bir işim var onu halledip eşime önce haber veriyim de sonra teste gideceğim inşallah
İkiside pozitif cnm hayırlı olsun
yaaaa peki beni 4 gün önce yani 16 eylülde yanıltan 0.18 değerle antibiyotik içmeme ne demeli. Grip oldum kortizonlu burun spreyleri vs her şeyi aldım allahım bir şey olur mu acabaaa. Daha netleşmeden annelik kaygılarım nasıl ama kafam durdu şok oldum gerçekliğini kabul edemiyorum şuan. Ne gülüyorum ne ağlıyorum ama eşim şok olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?