Benimde dogum tarihim haziran eşim temmuz belki bizimde öyle olur yengeç burcuyum bende eşimdeYeni döngü yeni umutlar
Ay eşim de ben de temmuz doğumluyuz temmuzda evlendik ben de hep çocuğum da temmuzda doğsun istedim inşallah kasım ayında olur
İncir kürü nedir. Havuç hergün mü yenicekYumurta kalitesi yumurtlama için incir kürü ve havuç avakado
Rahim temizliği için soğan suyu(10-12 gün)
Yürüyüş
Çiğ badem fındık kabak çekirdeği içi
Benden tavsiye
-takviyelerinizi de unutmayın
Çok teşekkür ederim ben de gölge gördüm daha çok erken zaten ama çok mutlu oldum yazmanıza inşallah vardır bebiştestte varla yok arası bi gölge var sanki ama baş ağrısı deyince yazmak istedim bende gebeliği öğrenmeden bi kaç gün önce çok şiddetli baş ağrısı çektim gözümü açamıyodum o derece benim sinizütüm var diye ona yormuştum ama hamileymişim meğer inçAllah seninde öyledir
Çok hafif bnde görür gbiyim yaÇok teşekkür ederim ben de gölge gördüm daha çok erken zaten ama çok mutlu oldum yazmanıza inşallah vardır bebiş
Canım sen iki gün sonra tekrarla regl olmazsanKızlar benim test negatif çıkmıştı ama bir iki saat sonra baktım çizgi çıkmış acaba zamanı geçtiği için mi öyle
Soğan kürü ne işe yarıyormuş ya ben anlamadımBenim ilaç bitip regl basladıgı gibi soğan suyuna başlayacagım inş10 gün soğan kürü
Arkasından incir yemece
Zaten folik asit omega magnezyum d vit alıyorm rutinde
Daha ne edemzımba gibi olurum heralde
Bu topik bana cok sempatik geldi kopamıyorum sizden kasımdada olmazsa gene böyle devam edelm(inş olurda anneler grubuna transfer oluruz yengeç burcu anneleri )
Aynen salı günü falan tekrar yapayım regl olmazsam canımCanım sen iki gün sonra tekrarla regl olmazsanbenimki saatlerce sürdü çizgi mizgi yok
Rahmi temizliyormuş daha birçok faydası varmş. Burda çok duydum içtikten sonra gebe kalanlarıSoğan kürü ne işe yarıyormuş ya ben anlamadım
şu an bende içiyorum testim silikleşince bırakçamRahmi temizliyormuş daha birçok faydası varmş. Burda çok duydum içtikten sonra gebe kalanları
İnşallah yengeç burcu bebislerin haberini paylasırız buradaaBenimde dogum tarihim haziran eşim temmuz belki bizimde öyle olur yengeç burcuyum bende eşimde
İncir kürü nedir. Havuç hergün mü yenicek
İncir kürü adet bitimi başlanır ama adet olmadan hazirlamak gerekBenimde dogum tarihim haziran eşim temmuz belki bizimde öyle olur yengeç burcuyum bende eşimde
İncir kürü nedir. Havuç hergün mü yenicek
Hepsini yapıp iyice düzeni bozmsak bariİncir kürü adet bitimi başlanır ama adet olmadan hazirlamak gerek
10-15 kuru incir küçük küçük dogranir
Yarım lt veya ufak biy kavanozun içine koyulur
Üstüne zeytinyağ eklenir
15 gün serin ve güneş görmeyen yerde saklanıp yumurtlama gününe kadar yenir
Havuçta yumurtlama gününe kadar yenir
Avokado da aynı şekilde
Sağlıklı büyüyüp gelissin ve çalışsın diye uzmanlar söyler
Olmamasında mutlaka ve mutlaka bizim göremediğimiz bir hayır vardır.Bir de Allah bir seyi geciktiriyorsa guzellestiriyordur.Ben her zaman buna inanırım canım.Yeni umutlara bismillah deriz biz de yeniden başlarız.Doktorumuza gider bi muayene oluruz her hangi sorun var mı diye.Dedigin gibi haziran olmadı temmuz olur o da olmadı ağustos olur.Yeter ki saglik olsun.ne diyecegimi bilemiyorum. Kasim ayinida bu topic da olucaz kendini nasil iyi hissediyorsan öyle yap. Adetin yaklasinca gelirsin artık. Nolcak kiz haziranda olmazsa bizde temmuzda dogum yaparız. Hem biraz sicaklar geçsin
İncir kürünü bende deneyeceğim çok teşekkür ederimİncir kürü adet bitimi başlanır ama adet olmadan hazirlamak gerek
10-15 kuru incir küçük küçük dogranir
Yarım lt veya ufak biy kavanozun içine koyulur
Üstüne zeytinyağ eklenir
15 gün serin ve güneş görmeyen yerde saklanıp yumurtlama gününe kadar yenir
Havuçta yumurtlama gününe kadar yenir
Avokado da aynı şekilde
Sağlıklı büyüyüp gelissin ve çalışsın diye uzmanlar söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?