Uyumuyorum canm günaydın.Telefonu şarja taktım acilmasini bekliyordum.Benim de tertemiz NEGATİF.Catlamanin üzerinden 10-11 gün geçti.Pozitife dönmez kesinlikle.Olsa silik bir çizgi çıkardı mutlaka.Eldorin ve Lioo hakkımızda hayırlısı olsun kızlar.Denemeye devam.Yeni topik açılırsa orada buluşuruz.Lakin test yapmaya yakın katılırım topige.Burada okuduğum olumlu olumsuz her şeyden çok etkileniyorum.Deneme döneminde direkt uzak kalmak istiyorum.Tabi bir de kadın doğum uzmanına görünmek istiyorum üreme sağlığım ne durumda diye.Malum yaş 36 hatta 37 ye çok az kaldı
Günaydın canım artık önümüzdeki maçlara bakacağız bir ay sonra çift çizgileri görmek nasip olur inşallahGünaydın kızlar
Testimi yaptım. Maalesef negatif. Yumurtlama tarihimi bildiğim için artık eminim hamile olmadığımdan.İki gün sonra gelir kırmızılar. Bu ay kısmet değilmiş demek ki...
Kuzum pancar ye kabızlık bire bir çözüm. Bat ne zamn inşallah tutarKızlar burdayım transferden sonra kabızlıkla savaşıyorum moralim çok bozuk çok afedersiniz ıkınmak zorunda kaldığım için tutmayacak diye sürekli aglıyorum
Buralardayım. Adetimi bekliyorum hala olmadım.@kisgunesim1101mercanAyda @nurpinarr C canmay @elizan04 @haziran cicegim kizlar nerdesiniz ne alemdesiniz
En alttakinde gördüm canımGünaydın kızlar dünki sonucum böyleydi bugün tabi yine duramadım test yaptım ama dün erken gebelik testiydi bugün normal kaset testle yaptım bikaç fotoğraf var bi bakar mısınız nolur dün gece yarısı baş ağrısından uyandım beynim patlayacak sandım hormon mu stres mi bilmiyorum artık. 25i bat yani 5 gün var
Eki Görüntüle 3492536
Eki Görüntüle 3492538
Eki Görüntüle 3492539
Howaey munde şükür su günüme. Nace kyn bolsada nace yyllap garasdym. Iller yaly bahym yetmedim. Gozimin agy saralyp gitdiWaheyyy ay borla gadyryny bil şu günlenem
Ay olsun kiz biraz daha sicaklarda dogurmayalim son bahara haziralniriz. Sicakta küçük bebek zor oluyor.Yok kuşum negatif ..
Yeni döngü yeni umutlarAy evet heoimize geçmiş olsun. Ben üzüldüm ama bir yandan da rahatladım niyeyse belirsizlikle baş etmek daha zor ya var mı acaba yok mu acaba diye...
Belki kendim gibi ağustosta doğururumdoğum günü hedayesi olarak
Bakalım evdeki ovülasyon testleri bir bir buçuk hafta sonra beni bekler
İnşallah canım ben 4 yıl önce ilk denemeye başladığımda da ekimdi yine hamile kalamamistim Ekim ayında. Sonra Kasım'da hamile kaldım. Belki bu da öyle olurYeni döngü yeni umutlar
Ay eşim de ben de temmuz doğumluyuz temmuzda evlendik ben de hep çocuğum da temmuzda doğsun istedim inşallah kasım ayında olur
Çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla yükseliş olup kese ve kalp atışını görelim ilk bebişimiz olacak Allah'ın izniyle cinsiyetin hiç önemi yok ama kız bebislerin yeride apayrı bendeAy maşallahmaşallah çok sevindim inşallah kucagina alırsın güzel bebişini. Içimden erkek bebekmis gibi geldi. Eger unutmazsan cinsiyetini ogrendiginde banada hbr ver.
testte varla yok arası bi gölge var sanki ama baş ağrısı deyince yazmak istedim bende gebeliği öğrenmeden bi kaç gün önce çok şiddetli baş ağrısı çektim gözümü açamıyodum o derece benim sinizütüm var diye ona yormuştum ama hamileymişim meğer inçAllah seninde öyledirGünaydın kızlar dünki sonucum böyleydi bugün tabi yine duramadım test yaptım ama dün erken gebelik testiydi bugün normal kaset testle yaptım bikaç fotoğraf var bi bakar mısınız nolur dün gece yarısı baş ağrısından uyandım beynim patlayacak sandım hormon mu stres mi bilmiyorum artık. 25i bat yani 5 gün var
Eki Görüntüle 3492536
Eki Görüntüle 3492538
Eki Görüntüle 3492539
Hcg ye duyarlı değil ki ovu testi o nasıl oluyor
Akıntıdan sonra yumurtlama oluyor diyolar
Ama bn bi kere o akıntının olduğu günü test yapmıştım pik ti
Günaydın kızlar
Testimi yaptım. Maalesef negatif. Yumurtlama tarihimi bildiğim için artık eminim hamile olmadığımdan.İki gün sonra gelir kırmızılar. Bu ay kısmet değilmiş demek ki...
Benimkide negatif
hayırlısı olsun kızlar umarım en hayırlı zamanda gelir beklenenUyumuyorum canm günaydın.Telefonu şarja taktım acilmasini bekliyordum.Benim de tertemiz NEGATİF.Catlamanin üzerinden 10-11 gün geçti.Pozitife dönmez kesinlikle.Olsa silik bir çizgi çıkardı mutlaka.Eldorin ve Lioo hakkımızda hayırlısı olsun kızlar.Denemeye devam.Yeni topik açılırsa orada buluşuruz.Lakin test yapmaya yakın katılırım topige.Burada okuduğum olumlu olumsuz her şeyden çok etkileniyorum.Deneme döneminde direkt uzak kalmak istiyorum.Tabi bir de kadın doğum uzmanına görünmek istiyorum üreme sağlığım ne durumda diye.Malum yaş 36 hatta 37 ye çok az kaldı
Yani bazıları var diyor o yüzden bi sorayım dedimMerhaba. Öyle bişi mi vardıdüşün ne kadar yabancı olduğumu. Hiç bilmiyorum araştırmadım sormadım bu tarz şeyler. Ogrenirsem yazarım hafta içi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?