- 28 Ocak 2024
- 453
- 181
- 18
- 26
Ben bu ay kendimden çok umutluyum nedense hiç bir belirtim yok ama sankı hamıle gıbı hıssedıyorum regliye 10 gün var haftaya test yapmayı düşünüyorumEvet yaa grup bı coştu iki hamile birden çıktı şimdi bı durulduk. Yok mu günü geçen ya da test yapan başka?
Günaydin daydi belkide dollenme oluyordurGünaydın kızlaar benim bugün çatlatma iğnesinden sonraki 4. Günüm. Hiç akıntı olmadı ama yumurtalıklarıma sancı giriyor özellikle sağ yumurtalığıma bıçak batırıyorlar sanki
Günaydin daydi belkide dollenme oluyordurGünaydın kızlaar benim bugün çatlatma iğnesinden sonraki 4. Günüm. Hiç akıntı olmadı ama yumurtalıklarıma sancı giriyor özellikle sağ yumurtalığıma bıçak batırıyorlar sanki
Eldorin tut beni yoksa yine test yapicamEvet yaa grup bı coştu iki hamile birden çıktı şimdi bı durulduk. Yok mu günü geçen ya da test yapan başka?
Benimde 10 11 günümKızlar günaydınn
Bugün yumurtlamadan sonra 10.günüm.
Gün içinde erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum da varsa çıkmayabilir mi
Ay hadi İnşallah kacinda yapmayı düşünüyorsun benim de regliye 7 gün varBen bu ay kendimden çok umutluyum nedense hiç bir belirtim yok ama sankı hamıle gıbı hıssedıyorum regliye 10 gün var haftaya test yapmayı düşünüyorum
Canım tut kendini tut.Eldorin tut beni yoksa yine test yapicam
Evet yaa grup bı coştu iki hamile birden çıktı şimdi bı durulduk. Yok mu günü geçen ya da test yapan başka?
Kızlarrr test yapın yaaaa bende çok merak ediyorum bak sizin yüzünüzden ben gidip yapcamAy duşunsenize simdi test ypiyom ve silik çizgi.Bizim için muhtesem surpriz olur
Kızlar sabah ilk idrarla yaptım silik bile çıkmadıKızlar benim testim dün çok silik çıkmıştı sabah ilk idrarla yapıcam nolur dua edin pozitif göreyim
Yok yok kendimden hiç emin degilim sanki bu gun test yapicakmisim havasi varAy hadi İnşallah kacinda yapmayı düşünüyorsun benim de regliye 7 gün varZeyna03 kendisini tutabilirse 20 sinde patlaticaz testleri bu ay ne hikmetse ben de aşırı umutluyum o yuzden bekleyebildigim kadar beklemek istiyorum
Canım tut kendini tut.Takıl bize geri sayalım beraber
Bence ben bu yapın sözünü bekliyordumKızlarrr test yapın yaaaa bende çok merak ediyorum bak sizin yüzünüzden ben gidip yapcamya şu testleri yapmamak için nasıl tutuyorsunuz kendiniziii ya
Yap kııız nerden biliyon olumsuz olduğunu , evrene pozitif mesaj gönder çift çizgi çift çizgi. çift çizgiBence ben bu yapın sözünü bekliyordumgaliba yapicam ama yine negatif biliyom. Olsun ztn 4 tane testim var. Acaba test gününe kadar her gun 1 tane mi yapsam
Ben reglinin 3.günü yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem tabi gecikme yaşarsamAy hadi İnşallah kacinda yapmayı düşünüyorsun benim de regliye 7 gün varZeyna03 kendisini tutabilirse 20 sinde patlaticaz testleri bu ay ne hikmetse ben de aşırı umutluyum o yuzden bekleyebildigim kadar beklemek istiyorum
Canım tut kendini tut.Takıl bize geri sayalım beraber
Yaptim yaptim senin gibi bıraktım 5 dakikanin dolmasini bekliyorum.Yap kııız nerden biliyon olumsuz olduğunu , evrene pozitif mesaj gönder çift çizgi çift çizgi. çift çizgi
İnşallahh canımİnşallah çıkarerken gebelikse çıkabilir ya dene bakalımm umarım pozitif görürsünn ben de 10.günüm diye yaptım ama negatif çıktı
Doğru diyorsun canım :) ama dayanamıyorum yapabilirim gün içindeCanım iki gün sonra tekrarla bazen 10. Gün de erken oluyor
İlk idrarla yapmakta fayda var canım eğer erken döllenme vs değilse çıkmayabilir gün içinde seyreliyor cunki idrardaki HCG
Test yaptın mı canımBenimde 10 11 günüm
Gebelik belirtisi yaniBat a altı gün kaldı hiç belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?