- 14 Temmuz 2023
- 2.970
- 3.112
- 53
- 23
Foto ekledim bi baksanaİşte onu yasamamak için bekliyom ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foto ekledim bi baksanaİşte onu yasamamak için bekliyom ben de
Canım yok gibiFoto ekledim bi baksana
Şafak 3 ve test yapmadan mi duruyorsun tebriklerrrrrrŞafak 3 ve Bana yine test perileri geldi.
Kız ne durması yaptı bileŞafak 3 ve test yapmadan mi duruyorsun tebriklerrrrrr
Söyle bana sevgili hamis çatlamanin üzerinden 6 gün geçti.Testte çıkar mı?Çıkar dersen hemen gidip yapayımKızlarrr test yapın yaaaa bende çok merak ediyorum bak sizin yüzünüzden ben gidip yapcam ya şu testleri yapmamak için nasıl tutuyorsunuz kendiniziii ya
Ya bak bişey dicem yine beni kızdırıyorsunuz arkadaş madem yapıyorsun hepimiz meraklı gibi bakıyoruz kör olcaz niyeee erken gebelik testi yapmıyorsun kuzum. Bu arada üstteki testte çizgi var bence ben görüyorumKizlar az once test yaptim ya once aşagdakini yaptim. 5 dakika sonrasinda baktigimda yeni yeni inmeye baslamisti kan. Galiba bozuk diye onu bıraktım yeni yaptim ustekinni. Altakine baktigimda ikinci cizgi var fotoya uzaktan baktiginda belli oluyor. Iki test farkli markalar. Acaba test bozuk mu
Nasıl durduğunu sorguluyordum neyse ki yapmış.Ohh rahatladım keçileri ayyy perileri kaçıran bir ben değilmişimKız ne durması yaptı bile
Çünkü bizler bebe neredeyse tutunmadan öğrenmenin derdine düşüyoruz.Millet regli geçiyor farkedene kadar bulantilari başlıyor öyle farkediyorBen reglinin 3.günü yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem tabi gecikme yaşarsam bide anlamadığım şey tüm hamileler bi mide bulantısı kusmayla vs öğreniyor hamileliği bu grupta bu belirtileri yaşayan Allahın bir kulu yok ya biz mi değişiğiz
Ayyy En sevdiğim 2 şeyli bir fotoooo.Afiyet olsun.Gunun güzel geçsin.Gozum gönlüm açıldı.Eki Görüntüle 3491130 gelin kahve içelim arkadaşlar
kiz naptin testlereCanım yok gibi
Amiiin cumlezisin günü güzel geçsin cağnımmm hayvanlar ve çiçekler hayatımın 1. Sırası sonra insanlar geliyoAyyy En sevdiğim 2 şeyli bir fotoooo.Afiyet olsun.Gunun güzel geçsin.Gozum gönlüm açıldı.
Renkleri neden değişikkkCanım yok gibi
O zaman bozuk galibaCanım yok gibi
Erken testim yoktu kiYa bak bişey dicem yine beni kızdırıyorsunuz arkadaş madem yapıyorsun hepimiz meraklı gibi bakıyoruz kör olcaz niyeee erken gebelik testi yapmıyorsun kuzum. Bu arada üstteki testte çizgi var bence ben görüyorum
Burda var sanki yaaa erken test yapman lazım daha 4 gün normalde zor çıkar erken gebelik testlerinde bile beta en az 10 olmalı, ki adetten 4 gün önce ancak 10/15 olurErken testim yoktu ki
Usttekide mi gordun bence yok ya uzttekide
kiz naptin testlere
Renkleri neden değişikkk
Canim teste çizgi var ona eminim. Ama test işte bozuk olabilir o yzuden cikarmis olabilir ikinci cizgiyiBurda var sanki yaaa erken test yapman lazım daha 4 gün normalde zor çıkar erken gebelik testlerinde bile beta en az 10 olmalı, ki adetten 4 gün önce ancak 10/15 olur