İlk yaptığım erken olan prodictordu, ikinci kaset testti ama hatırlayamadımTestler hangi markaydı canım
Test yaptın mı canikomKızlar benim testim dün çok silik çıkmıştı sabah ilk idrarla yapıcam nolur dua edin pozitif göreyim
Testin markasini kesinlikle hatırlamıyorum.Yumurtlamadan ve son iliskiden tam 10 gün sonraydı.Test laboquick mi sankiacaba yumurtlamadan ne kadar sonraydı gördüğünüzde? :)
Güüünayyydınnnnn herkeslere.Test perileri gidin kafamdan kış kış.Dayanamıyoooğğmmmm belirsizlik canımı sıkıyooooğğ
Erken gebelik testi alıp yarın yapsam yine çıkmaz değil mi catlamanin üzerinden bir hafta gecmis oluyor yarın delirdimEvet ben de zor tutuyorum kendimiama yalancı negatif görmekten iyidir
Ay ben yaptım test ve kocaman aşırı net bir NEGATİFEvet ben de zor tutuyorum kendimiama yalancı negatif görmekten iyidir
İnşallah çıkarKızlar günaydınn
Bugün yumurtlamadan sonra 10.günüm.
Gün içinde erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum da varsa çıkmayabilir mi
Canım zaten varsa gebelik anca yeni yerleşiyordur. Daha HCG en fazla 1.45 falan olur ama sen bilirsin istrsen yap tabi. Yani aslında bennsu yüzden yapmıyorum şimdi yapicam negatif cikicak sonra diycem ki erken yaptim bı daha bı daha yapmak istiycem çünkü netlesmemis olacak negatife de inanmayacagim belirsizlik ortadan kalkmış olmayacak yani. Ben o yüzden gerek görmüyorum yapmaya. Ve bir de boşu boşuna hayal kırıklığı olacakErken gebelik testi alıp yarın yapsam yine çıkmaz değil mi catlamanin üzerinden bir hafta gecmis oluyor yarın delirdim
Canım iki gün sonra tekrarla bazen 10. Gün de erken oluyorAy ben yaptım test ve kocaman aşırı net bir NEGATİFyumurtlama 10. Gün
İlk idrarla yapmakta fayda var canım eğer erken döllenme vs değilse çıkmayabilir gün içinde seyreliyor cunki idrardaki HCGKızlar günaydınn
Bugün yumurtlamadan sonra 10.günüm.
Gün içinde erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum da varsa çıkmayabilir mi
Teşekkür ederim deneyeyim iki gün sonraaCanım iki gün sonra tekrarla bazen 10. Gün de erken oluyor
Şafak 3 ve Bana yine test perileri geldi.Başka günü gelen geçen test yapan yok mu huuuuuu.Gözlerimiz şenlensin bir.Buralar çift çizgiyle dolsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?