Buna da dayanamıyorum.3 saat falan durabildim kk ya girmedenBir sabah bir de akşam olmak üzere 2 defa gireceğim.Gebeĺik belirtisi konularını okumayacagim.Bdv de takilacagim öyle karar aldım
Kist sonrası nasıl düzeldi döngü düzelmişmiydi geri bende bu ay öyleyim kist varmıs 1 hafta geciktimBu ay gecikme ayı mı yabenimde bat bugündü olmadım. Normalde günüm asla şaşmaz. 2 kere şaştı 1tanesinde hamileydim diğerinde kist olmuştu. Ama bu ay çatlama da gördüm kist zannetmiyorum, hamilelikte kan vermiştim çıkmamıştı. Merkür ay a mı çarptı naptı
Cok heyecanlıı günler geçmiyor dmiGünaydın kızlaaar
Kaldı 4 gün
Gece yine rüyalar rüyalar.
Umarim hepimiz için güzel bir gün olur
Canım aklım sende umarım güzel haberler alırsınİnşallahh canımgün içerisinde yapıcam hayırlısı olsun bakalım :)
YaptımTest yaptın mı canım
Bdv bir derdim varbdv nedir
Kist sonrası nasıl düzeldi döngü düzelmişmiydi geri bende bu ay öyleyim kist varmıs 1 hafta geciktim
Cok heyecanlıı günler geçmiyor dmi
Canım aklım sende umarım güzel haberler alırsın
Kullandikca sokulurBen duphastona basladım dün 10 gün kullan dedi ben ne zaman regl olcam ya
Benimde döngüm asla net değil bende de herhangi kist vs yok hatta hazıran ayında reglim bir türlü bitmedi tam 20 gün sürdü dr.a gittim problem yok dedi ama merak etme hamıle kalabılırsın ben tedavi görmedim hamile kaldım ama 6 haftalıkken kalbı durdu maleseffKasıklarımda sağ ve solda ağrı batma var. geçen ay 16 sında oldum ama bu ay 21 olmalı (6 ekimde yumurtladım döngüm 35 gün genelde) ama benim döngüm o kadar net değil kiregl mi olacağım acaba diye düşünüyorum çok modum düşük. pcos yok her değerim normal ama döngüm çok sıkıntılı olduğu için bilemiyorum göremiyorum önümü.. böyle belirsiz döngüsü olan var mı ya? acaba hamile olabilecek miyim hiç.. imkansız gibi geliyor
Merhaba problem olmamasına çok sevindim.Benimde döngüm asla net değil bende de herhangi kist vs yok hatta hazıran ayında reglim bir türlü bitmedi tam 20 gün sürdü dr.a gittim problem yok dedi ama merak etme hamıle kalabılırsın ben tedavi görmedim hamile kaldım ama 6 haftalıkken kalbı durdu maleseff
Kız emşnmisin gölge fln hiçmi bişe yok birdaha bakYaptımnegatif
Foto ekledim bi baksanaKız emşnmisin gölge fln hiçmi bişe yok birdaha bak
Sanki 2.resimde az bi gölge var gibi yok gibiiKizlar az once test yaptim ya once aşagdakini yaptim. 5 dakika sonrasinda baktigimda yeni yeni inmeye baslamisti kan. Galiba bozuk diye onu bıraktım yeni yaptim ustekinni. Altakine baktigimda ikinci cizgi var fotoya uzaktan baktiginda belli oluyor. Iki test farkli markalar. Acaba test bozuk mu
Canim aslinda VAr çizgi testtede açık gözle gozukuyor Onda sorun yok ama işte test bozukmu o yuzden mi ikinci çizgi çıktı miSanki 2.resimde az bi gölge var gibi yok gibii
canım ben ikinci testte bi pembelik gördüm gibi ya gözlerim bana oyun oynamıyorsa eğer :)) adetine kaç gün var dahaCanim aslinda VAr çizgi testtede açık gözle gozukuyor Onda sorun yok ama işte test bozukmu o yuzden mi ikinci çizgi çıktı mi
Ayni testten elimde yok ki yapayım. Negatif cikaran testimden var
Gecmiyo valla canim hayalet çizgi kovalamak da istemiyorum açıkçası o daha çok sinirimi bozuyo var mı yok mu belli değil bir de yoksa kendimi kandırmış gibi umutlanip hayal kırıklığı yasiyom sonra. 20 sinde yaparım silik çıkarsa ok çıkmasa regl beklerim gelmezse gene yaparımbdv nedir
Kist sonrası nasıl düzeldi döngü düzelmişmiydi geri bende bu ay öyleyim kist varmıs 1 hafta geciktim
3 gün varcanım ben ikinci testte bi pembelik gördüm gibi ya gözlerim bana oyun oynamıyorsa eğer :)) adetine kaç gün var daha
Ha ben işte tam hayalet çizgi kovalamaya başlamış bulunmaktayimGecmiyo valla canim hayalet çizgi kovalamak da istemiyorum açıkçası o daha çok sinirimi bozuyo var mı yok mu belli değil bir de yoksa kendimi kandırmış gibi umutlanip hayal kırıklığı yasiyom sonra
İşte onu yasamamak için bekliyom ben deHa ben işte tam hayalet çizgi kovalamaya başlamış bulunmaktayim
Canımm çok teşekkür ederimbdv nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?