Boşu boşuna kuruntu yapıyorum de mi bence deBenim 2-3 gün geçti.testker negatif
Canım dur hemen kötü dusunme. İnşallah guzel olucak daha çok erken regl belirtileri içinde
Gögüs ucu hassasiyeti hamilelik belirtisi Allah im nasip etAynı durum bende de var. Benim göğüslerim normalde de şişmez veya uçlarında hiç ağrı olmaz açıkçası bu kadar erken uçlarında ağrı olması beni çok şüphelendiriyor. Siz yumurtlama gününü takip etmiş miydiniz ben testte 3/4 pik görmüştüm ve 30/1/3/4/5/6/7 hep değerlendirdik ondan da umutluyum galiba. Ama bu göğüs ucu hassasiyeti nedenini aşırı merak ediyorum
Evrt kız dur daha yumurtlama olmadan ne adeti sabır dua inşallah güzel olucakBoşu boşuna kuruntu yapıyorum de mi bence de
Yumurtlama gününü de değerlendirsem belki biraz umutlanabilirdim de sadece pik günü oldu coookk zor yaniAllahdan ümit kesilmez cnm
Çoğu kişiye o jel fayda etmiş
Belki tutar belli olmaz
Ay inşallah iyiki varsınız hepiniz moral verdiniz beybilerEvrt kız dur daha yumurtlama olmadan ne adeti sabır dua inşallah güzel olucak
Hayalet cizgi mi gölge mi ne diyorlar öyle birsey varKız kör olcam bu sabahki testin rengini değiştirdim birşey varmı yokmu sizce dagılmıs yerin yanında T cizgisinin orda bişe varmı ya manyak gibiyim
Ben göremedim canim.Zaten gözlerim bozuk benim gözlüklüyüm bana güvenmeKız kör olcam bu sabahki testin rengini değiştirdim birşey varmı yokmu sizce dagılmıs yerin yanında T cizgisinin orda bişe varmı ya manyak gibiyim
Bakma bakma baktıkca dahada bozulabilirBen göremedim canim.Zaten gözlerim bozuk benim gözlüklüyüm bana güvenme
Bana sorarsan hep çizgi görüyorum benKız kör olcam bu sabahki testin rengini değiştirdim birşey varmı yokmu sizce dagılmıs yerin yanında T cizgisinin orda bişe varmı ya manyak gibiyim
Ok.bakalım.Geç döllenme değilse şimdiye kadar kesin çıkması lazımdı canim.Yarın sabah bu iş anlaşılır bence ya artk varsa cıkar hayalet mayalet sabah 7 de yaparm ben oglan uyanıncauyanık olan baksın buraya
Bende değişiklik yapmamıştı, mevsim geçişleri gecikmeye sebep olabiliyor.Kızlar konu da açtım ama gören olmadı henuz buraya da sorayım.. Tiroit ilacı kullanmaya basladım 1 ay oldu olmadı henuz... Adetim gecikti daha once var mı ilaca baslayınca adet gecikmesi yaşayan adetleri duzensizleşen? Hamile olduğumu sanmıyorum idrar testleri negatif çıkıyor. 3-4 gün geciktim
Benim oğlan uyanınca hemen girip bakcam test atmişmisin diyeYarın sabah bu iş anlaşılır bence ya artk varsa cıkar hayalet mayalet sabah 7 de yaparm ben oglan uyanıncauyanık olan baksın buraya
Benim 23 Ekim şu an yumurtluyorum galiba bu ay denge şaştı sende durumlar nasıl20 ekim bat bekleyenler, belirti, değişiklik durumlarınız nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?