Bn jelini kafaya taktımValla canım ben ovulasyon testini kullandım çok sevmedim açıkçası. Daha önce kullandığım diğer markalar daha iyiydi ama jeli bilmiyorum bir tanidigim kullandı hamile kaldı ama öyle sorunları falan da yoktu kullanmasa da hamile kalırdı gibi geliyor
Canım basın sağolsun. İnşallah o gün için bir de iyi haberin olurBen 19 na yapicam ya. 19 ekim bebeğimin ölümüne 2 sene olucak belki bir umut o hüzünlü gün bana sevinçli haber olur.
Kiz daha adetine 17 gün var daha yumurtlamaya bile 2 3 gün var. Boyle umutsuz olma iyi değerlendir ve iyi düşün. Olmazsa bile canımız sağ olsunKızlar benim bu ayda olmayacak galiba. Ne zaman yumurtladım ya da yumurtlayacam bilmiyorum. Bugün doktor randevum vardı arayıp aniden iptal etti. Benimde hepten hevesim kaçtı gitmek istemedim. Adet sivilcem baş gösterdi şimdiden. O sivilce çıktı mı benim adet kesindir. Kimyasal dahil bütün gebeliklerimde göğüs uçlarında acayip bir ağrı olur dokununca. Hiçbir şey yok ne kasık ağrısı ne başka bir şey. Offff şimdiden keyfim kaçtı. Bu arada bat 29 ekim
İçin rahatladiysa sevindimKızlar test sonucum çıktı. Negatif. İlk kez hüzünlüde olsa sevindim diyebilirim. Minikte olsa bir değer çıksaydı ikilemde kalacaktım. Doktor çok erken çıkmayabilir ama var olupta çıkmıyorsada mr ın sıkıntısı olmaz dedi. Sizide haberdar etmek istedim :) akşam mr beni bekler
Başınız sagolsunBen 19 na yapicam ya. 19 ekim bebeğimin ölümüne 2 sene olucak belki bir umut o hüzünlü gün bana sevinçli haber olur.
Ben de adet oldum
canim batin ne zamndi. Sanki benle batin aynı biliyordum
Denemeyi bırakmıyorum istesemde koca kişisi rahat bırakmazCanım daha cok etken bak ben geçen ay test yaptım hetgğn ve yumurtlamam geç oldu adetimde ona göre 2 gün sarktı ben coktan yumurtladım sanıyodum ama bence senın suan tam zamanı olabılır denemeyi bırakma 10 gün kalana kadar adetine daha senin 17 günün var bu 1 hafta daha dene rabbim büyüktür olacaksa ol der ve olur sen umutsuz olma benımde geçen ay hem gününde yapıp hemde gecikip adet olumca cok üzüldüm ama bu da bizim imtihanımız demekki niraz beklıcez demekki ama olucak senınde ben inanıyorum hiç üzme kendini kendine güzel bi dizi aç modunu yükselt
Erkenden adet belirtileri başladı oyüzden dedim kesin adet olurum bu ayda olmaz bak demedi demeyin. Hissediyorum kızım benKiz daha adetine 17 gün var daha yumurtlamaya bile 2 3 gün var. Boyle umutsuz olma iyi değerlendir ve iyi düşün. Olmazsa bile canımız sağ olsun
Bir bakarsın hiç ummadığın zamanda oluverir.Yaşın çok genç canım.Ben hissediyorum insallah olacak senin bebeklerin.Sadece zamanı var.Sürekli bebeğe odaklanınca stres yapınca da olmuyormuş.Bebek fikrini kafadan atıp akışa bırakınca hamile kalıyor bir sürü insan.Sen de onlardan biri olacaksın insallah kısa sürede.Sabirla diyetine takviyelerine devam etmeni tavsiye ederim.Bilmiyorum calisiyor musun calismiyorsan bir hobi edinebilirsin evden uzaklaşıp kursa spora falan gidebilirsin.Denemeyi bırakmıyorum istesemde koca kişisi rahat bırakmazevet daha çoook erken umutsuzlanmak için ama şimdiden adet sinyalleri gelince yine olmadı dedim. Olacak inşallah buna inancım tam ama ne zaman. yılbaşına kadar deneyip olmazsa daha başka tedavilere yönelmeyi düşünüyorum takviye vitaminle olmayacak gördüğüm kadarıyla. İnşallah Rabbim nasip eder hepimize ve bu çaresiz günlerimizi unutturur
Ahhh çok haklısın ben unutsam çevrem unutturmaz ki. Annem arar şu şu var yiyen/içen hamile kalıyor der kaynanam arar şöyle böyle. İkisi de iyi niyetinden yapıyor iyiliğimi istiyorlar biliyorum ama kulaktan dolma bilgilerle olmaz ki. Çalışmıyorum ama gün içinde boş boşta oturmuyorum yemek ev işleri falan derken anca akşam biraz soluklanabiliyorum. İnan herşeyi gerçekten unuttuğum zamanlarda oldu. Zamanı var sadece onun geleceği zaman var sabırla beklemekten başka çare yokBir bakarsın hiç ummadığın zamanda oluverir.Yaşın çok genç canım.Ben hissediyorum insallah olacak senin bebeklerin.Sadece zamanı var.Sürekli bebeğe odaklanınca stres yapınca da olmuyormuş.Bebek fikrini kafadan atıp akışa bırakınca hamile kalıyor bir sürü insan.Sen de onlardan biri olacaksın insallah kısa sürede.Sabirla diyetine takviyelerine devam etmeni tavsiye ederim.Bilmiyorum calisiyor musun calismiyorsan bir hobi edinebilirsin evden uzaklaşıp kursa spora falan gidebilirsin.
Bat 6 gün kaldı ama 2-3 gün geç olabiliyor belli olmuyor. Ben pik günü kullandim yumurtlama günü değerlendiremedik. Ertesi günü tekrar kullandım. Aktı bende dışarı yine her zamankinden farkı yoktu. Ama yanma kuruluk vs yapmadı kayganlastirici kullanmış gibi his verdi sayılırP papatyamm13
Jelden memnunmusun cnm
Sen kullanmıştın galiba
Adete ne kadar kldı senin
Hiç sperm akmadı demi kullanınca
Ovulasyon testi içinden hediye çıkanlari kullandım ben de sadece. İlk başta ortasında enine çizgi veriyordu bozuk sandım ama bekleyince düzgün Bi şekilde oldu. Netten aldığım testler gelince aynı gün ikisinden de yaptım koyuluk olarak aynı göstermişti hemen hemenValla canım ben ovulasyon testini kullandım çok sevmedim açıkçası. Daha önce kullandığım diğer markalar daha iyiydi ama jeli bilmiyorum bir tanidigim kullandı hamile kaldı ama öyle sorunları falan da yoktu kullanmasa da hamile kalırdı gibi geliyor
Evet evet geçen ay treni kaçırdım daayyy 1. Sayfadaki mesaja cevap vermişim
Bu arada bat sen sorunca baktım o kadar ki takip etmiyorum umutlu değilim ama konu jel değil ben artık heveslenmeyi bıraktım her ay fiyasko her ay fiyaskoP papatyamm13
Jelden memnunmusun cnm
Sen kullanmıştın galiba
Adete ne kadar kldı senin
Hiç sperm akmadı demi kullanınca
Kaç aydır korunmuyorsunuz canımDenemeyi bırakmıyorum istesemde koca kişisi rahat bırakmazevet daha çoook erken umutsuzlanmak için ama şimdiden adet sinyalleri gelince yine olmadı dedim. Olacak inşallah buna inancım tam ama ne zaman. yılbaşına kadar deneyip olmazsa daha başka tedavilere yönelmeyi düşünüyorum takviye vitaminle olmayacak gördüğüm kadarıyla. İnşallah Rabbim nasip eder hepimize ve bu çaresiz günlerimizi unutturur
Benim sürecim biraz uzun canım. İkiz erken doğum yaptım 1.5 sene geçti gebe kalamadımKaç aydır korunmuyorsunuz canım
Benim 2-3 gün geçti.testker negatifBen oldum maalesef bugün 3 günümdeyim senden ne haber kısa bi uzaklaşma yaşadım burdan ama Şuan iyiyim
Canım dur hemen kötü dusunme. İnşallah guzel olucak daha çok erken regl belirtileri içindeÇok erken biliyorum ama vücudum şimdiden sinyal beriyor umutlanma olmayacak diye
Allahdan ümit kesilmez cnmBu arada bat sen sorunca baktım o kadar ki takip etmiyorum umutlu değilim ama konu jel değil ben artık heveslenmeyi bıraktım her ay fiyasko her ay fiyasko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?