- 3 Eylül 2024
- 349
- 108
- 18
- 30
Yok cnm ben kullandım bir süreKızlar konu da açtım ama gören olmadı henuz buraya da sorayım.. Tiroit ilacı kullanmaya basladım 1 ay oldu olmadı henuz... Adetim gecikti daha once var mı ilaca baslayınca adet gecikmesi yaşayan adetleri duzensizleşen? Hamile olduğumu sanmıyorum idrar testleri negatif çıkıyor. 3-4 gün geciktim
Ovulasyon testiyle değerlendirdik, ben 5inde pik gördüm. Bu gün adet öncesi bir kaç aydır yüzümde çıkan sivilceden çıktığı için sanırım olmadı diye düşünüyorum. Bazı farklılıklar oldu ama değerlendirme sonrası, göbek deliği çevresinde batma, göğüste aşırı hassasiyet, arada bir kasıkta batmalar oluyor.Benim 23 Ekim şu an yumurtluyorum galiba bu ay denge şaştı sende durumlar nasıl
Bn kızımı 8 gün kala öğrenmiştimBen 8 gün kala yani dün akşam yaptım tabiki negatif ne akla hizmet yaptım bilmiyorum
Yok canım düşünmüyoruz şimdilik silebilirsin beniCanim benimde oğlum dün 7 aylık oldu. Sat ve bat yazarsan tekrardan guncellerim.Eva green
Kızlar bende grip oldum yaaaa ve sürekli uykum var ayaktaaa uyuyorum resmen , sizler napyonuzÇok halsizim bugün kizlar.Grip olacağım gibi başım da çok ağrıyor.Bugünlerde hiç hasta olmak istemiyorum.İnsallah olmam
Geçmiş olsun cnmKızlar bende grip oldum yaaaa ve sürekli uykum var ayaktaaa uyuyorum resmen , sizler napyonuz
Kasıkta minik ağrılar. Ama adet olmak üzere iken de bu batmalar var mıydı hatırlamıyorum20 ekim bat bekleyenler, belirti, değişiklik durumlarınız nasıl?
Çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine canm.Bende de grip belirtileri var gibi.Basim ağrıyor vücudum çok kırgın.Kızlar bende grip oldum yaaaa ve sürekli uykum var ayaktaaa uyuyorum resmen , sizler napyonuz
Fake bence o ya.Normal bir kadın olamaz.Verdigi cevaplardan belli oluyor.Biri yazmış ceketini atsa hamile kalıyorum bana yardım edin tüplerimi bağlatacam diye
Rabbim bizede versin o şanstan ikizlere üçüzlere hamile kalalım
Sende mi okudunFake bence o ya.Normal bir kadın olamaz.Verdigi cevaplardan belli oluyor.
Ben de gördüm ama Bi iç çektimSende mi okudunaynen olabilirde
Aynen bnde ah ah dedimBen de gördüm ama Bi iç çektim
Ayy hadi inşallah bebiş vardırOvulasyon testiyle değerlendirdik, ben 5inde pik gördüm. Bu gün adet öncesi bir kaç aydır yüzümde çıkan sivilceden çıktığı için sanırım olmadı diye düşünüyorum. Bazı farklılıklar oldu ama değerlendirme sonrası, göbek deliği çevresinde batma, göğüste aşırı hassasiyet, arada bir kasıkta batmalar oluyor.
Geçmiş olsun cnm
Sen paroldan başka ilaç kullanamassın dikkat et kendine
Nane limon yap
Sağolun kızlar ..Çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine canm.Bende de grip belirtileri var gibi.Basim ağrıyor vücudum çok kırgın.
Negatif canım ya bu arada kalmışlık sinir etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?