- 19 Temmuz 2023
- 1.786
- 2.516
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #32.061
Hayır ders verilmez ücretli bulunur yerine. Bizim heyet alan hocaların yerine hep ücretli geldiBana bir arkadaşım heyet alırsan sana ders verirler çocuklar boş oturur dedi. Bende araştırdım bir şey bulamadım. Birde size sormak istedim
Çok teşekkür ederim. Bunu yanlış biliyormuşum. Sevindim böyle olmasınaHayır ders verilmez ücretli bulunur yerine. Bizim heyet alan hocaların yerine hep ücretli geldi
Bu emzirme + mama ölçüsü mü?3 aylık sa 3 saatte bir 120 CC ve ya 150 CC dedi bize doktor 3 saate bir
Gazı olabilir mi? Bizimki gazı olunca öyle yapıyor sık sık2 gündür mamayı bile zor içiyor memede gibi kendini geriye çekip aglıyor neden yapıyor bunu anlayamıyorum
Her içmesinde gazı olabilir mi kiGazı olabilir mi? Bizimki gazı olunca öyle yapıyor sık sık
Emzirirken de mama verirken de her 5dkda bir gazını çıkarıyorum ben. Yoksa çok zorlanıyor. Bir dene bence. Emzirirken o kadar olmasa da mamayı içerken her kaldırmamda deli gibi geğiriyorHer içmesinde gazı olabilir mi ki
Mama gaz yapıyor acı çektiği için içmek istemeyebilir mamasını mı değiştirsen belki işe yarar. Gaz için doktorum Maflor ve zinco damlalarını verdi çok memnunum bu zamana kadar ki kullandığım en iyi gaz damlaları. Maflor probiyotik bu arada2 gündür mamayı bile zor içiyor memede gibi kendini geriye çekip aglıyor neden yapıyor bunu anlayamıyorum
Ama daha mamayı alır almaz başlıyor reddetmeye gaz sorunu oldugunu düşünmüyorum beslenme reddi gibi geliyor veya atak haftasında mı diye dişünüyorumEmzirirken de mama verirken de her 5dkda bir gazını çıkarıyorum ben. Yoksa çok zorlanıyor. Bir dene bence. Emzirirken o kadar olmasa da mamayı içerken her kaldırmamda deli gibi geğiriyor
Mamayı alır almaz bir iki kez çektikten sonra yapıyor gaz oldugunu düşünmüyorum o yüzden . Doktorum biraz değişik bana gaz damlalarının bir umut oldugunu hiç bir işe yaramadıgını söyledi hiç bişeyde önermedi hiç kullanmadım bugüne kadarMama gaz yapıyor acı çektiği için içmek istemeyebilir mamasını mı değiştirsen belki işe yarar. Gaz için doktorum Maflor ve zinco damlalarını verdi çok memnunum bu zamana kadar ki kullandığım en iyi gaz damlaları. Maflor probiyotik bu arada
Cânim merhaba. Benim bebeğim de de aynı şeyler var . 5 aylık olduk hala gaz sorunumuz düzelmedi. Bize de özel mama verdi Aptamilin ayrıca emziriyom. Katı diyet yapmadım ama çok nadir tükettim bu besinleri zaten. Sen ne kullaniyon. Bebeğin ne durum da bimfi verirr misjnDoğumdan sonra zaten kilo alımı cok yavasti mama baslamistik. Karin gurultulari gaz sancilari oluyordu 1 aylik olmadan cildinden kirmizi noktaciklar belirmeye basladi isilik sandik ama butun vücuduna yayildi doktorumuz da yedigin biseye bebegin alerjik reaksiyon gosteriyor dedi ve ilk olarak sut ürünlerini kestik. Mamamiz degisti. 2 hafta sonrasinda bebegim rahatladı kizarikliklar gecti ama kilo alimi hala yavaş. Sen ne zaman farkettin canim?
Bende o fikirdeydim çok direndim ama gereksiz zorlamışım damlalardan sonra gece bile gaz sesine ben uyanıyorum bebeğin. Mamanın ısısıda belki etkilir yada biberon değişikliği yapılabilir keşke emseler hiçbirine ihtiyac kalmasaMamayı alır almaz bir iki kez çektikten sonra yapıyor gaz oldugunu düşünmüyorum o yüzden . Doktorum biraz değişik bana gaz damlalarının bir umut oldugunu hiç bir işe yaramadıgını söyledi hiç bişeyde önermedi hiç kullanmadım bugüne kadar
Keşke canım gerçekten çok yoruldum bu emme mevzusuna . Şöyle bi çözüm buldum bir kaç seferdir uyutmaya çalışırken gözü kapanırken veriyorum memeyi uyku arasımda farkında olmadan alıyor birkaç seferdir işe yaradı ama farkettigi an basıyor çıglıgı tabikiBende o fikirdeydim çok direndim ama gereksiz zorlamışım damlalardan sonra gece bile gaz sesine ben uyanıyorum bebeğin. Mamanın ısısıda belki etkilir yada biberon değişikliği yapılabilir keşke emseler hiçbirine ihtiyac kalmasa
Aynen bizde de öyle ve resmen memeyi verdiğim an uğunarak ağlıyorKeşke canım gerçekten çok yoruldum bu emme mevzusuna . Şöyle bi çözüm buldum bir kaç seferdir uyutmaya çalışırken gözü kapanırken veriyorum memeyi uyku arasımda farkında olmadan alıyor birkaç seferdir işe yaradı ama farkettigi an basıyor çıglıgı tabiki
Bebek pompadan çok daha güçlü çeker. Son sütü de çeker endişelenme. Doktor bana 3. Ay kontrolde 5 dakika emmesi yeterli demişti ki kilo alımı yerindeydi . Ona dikkat et kilo alımı yeterliyse sorun yokİyi mesailer kızlar bebeğiniz kaç dakika emiyor? Benim bazen bi göğüsü 6-7 dk emip bırakıyor bazen 15 dk bir meme. Yani hiç 2 memeyi uzun uzunn emziremiyorum. Bugün 3 te uyandı gece, sağ mememi 7 dk emzirdim uyudu. Sonra tam ben de yatmıştım ki sol göğsüm taş kesildi birden ve ağrımaya başladı. 4-5 saattir emzirmediğimi fark ettim kalktım 20 dk sağdım. 7 dk falan sırf ön süt geldi. 20 dknın sonunda 1/3ü ön süt 2/3ü sonsüt gibiydi renk olarak. Yani bu bebe hep kısa kısa emip çabuk acıkıyor. Benim hep ön sütümü sağıp mı vermem lazım anlamadım ki. 7 dk emiyorsa nasıl son süte ulaşacak? Sizler nasıl yapıyorsunuz bir yardımcı olabilir misiniz
38 üstüyse 2 3 gundür düşmeyen ateşse doktora gidin gögsüne inmesin biz ne kadar burnunu açsakta tekrarlıyo.pamuğu ıslatıp eklem yerlerine koyuyorum ilaç veriyorum ıhlamur verdim 2 cay kasıgı emzirerek geçmesini sağlıyorum çok gecmiş olsun
Kızlar ilk gün gitmiştik zaten doktora viral dedi burnunu açık tut sürekli demişti öyle de yaptım ciğerlere inmedi ben antibiyotik kullandım kızıma gerek kalmadı şükür toparladı bugün iyice. Sizde çok çok dikkat edin bebeklerize minnaklar hiç hasta olmasınCanım bende mutlaka doktora gidin. Çünkü biz grip diyoruz ama birçok türü var ve bazıları bebekler için tehlikeli
Çok geçmiş olsun umarım hızlıca toparlarsınız
Benim bebeğim de başta öyle yapıyordu ben memeyi ağzından çekiyordum tekrar tekrar doğru pozisyonda vermeye çalışıyordum. Çünkü hem hava yutuyor hemde meme ucu çok ağrıyor.hani böyle instagram gönderilerinde doğru bebek emme pozisyonu gönderileri var ya, bebeği ağzını o kadar açabilen var mı? Benimki acıkıp da memeye geldiği an heyecandwn kafa yerinde durmuyor el kol bacak ayrı tepiniyor sanki 2 gün soğuk odalara aç susuz bırakmışım yavrucağıhaliyle ağzını 1 parmak kadar ancak aralıyor kocaman açamıyor memeyi kavrarken. Bu yüzden çok hava yuttuğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?