2024 ARALIK AYI AŞILAMA YAPANLAR 🐧☃️

Aaaa bana hiç böyle birşey demediler. Yada dediler ben hatırlamıyorum heyecandan 😒 bende kendi kendime diyorum ki ne kadar çok yumurta o kadar çok şans 🍀 kaç gündür çok yumurtam olsun diye dua ediyordum. Şimdi tam tersine döndü 😵‍💫 Allah bu yolda olan tüm kadınların dualarını kabul eder inşallah 🤲 birde bana kontrole kadar ilişki yasak dendi. Aşılamadan sonra kaç günde bir diyecek onu merak ediyorum 🤔
Burda bir arkadaşımızın çok yumurtası oluştuğu için aşılaması iptal edildi.İlişki konusu da doktordan doktora değişiyor benim doktorum öncesi için bir şey dememişti aşılama sonrası da gğn aşırı demişti

Burda bir arkadaşımızın çok yumurtası oluştuğu için aşılaması iptal edildi.İlişki konusu da doktordan doktora değişiyor benim doktorum öncesi için bir şey dememişti aşılama sonrası da gğn aşırı demişti
Ay o zaman inşallah ilk ettiğim dualar kabul olmaz🤣 iptal iptal iptal 😬 bakalım bende yarın gidicem ne diyecek çok merak ediyorum. Sen ne yaptın regl oldun mu bu arada

Ne regli kız ağzından yel alsın 😂 4 aralıkta aşılama oldum
Aaaaa özür özür. Anlamamışım. Ben ay ortasında regl olup aşılamaya başlicaksın zannettim 🤭ayyy bana bile hiç zaman geçmiyor iğneler bitsin bian önce başlayayım diye 😵‍💫 seni düşünemedim şuanda 🥰 eee var mı böyle vücudunda hissettiğin bişeyler 🍀 rabbim inşallah Umutlarını boşa çıkarmasın 🤲

Aaaaa özür özür. Anlamamışım. Ben ay ortasında regl olup aşılamaya başlicaksın zannettim 🤭ayyy bana bile hiç zaman geçmiyor iğneler bitsin bian önce başlayayım diye 😵‍💫 seni düşünemedim şuanda 🥰 eee var mı böyle vücudunda hissettiğin bişeyler 🍀 rabbim inşallah Umutlarını boşa çıkarmasın 🤲
Yok ya hiç bir şey hissetmiyorum regl öncesi hafif sancılarım oluyordu normalde bir hafta önce falan aynı sancılar var regl olacağımı hissediyorum sanki inşallah olmam 🙏

Benim bugün aşılamanın 7.catlatma iğnesinin ise 9. Günü kaşık ve bel.agrilarim hala devam ediyor sizlerdede aynı durum varmı yada ağrılarınız gectimi

Merhaba benim aşılama günü de dahil 15. Günüm bugün kan testim 4.7 negatif yükselir mi acaba

Benim bugün aşılamanın 7.catlatma iğnesinin ise 9. Günü kaşık ve bel.agrilarim hala devam ediyor sizlerdede aynı durum varmı yada ağrılarınız gectimi
Benim ara ara regl sancısına benzer ağrılarım oluyor kasık ve bel ağrım yok

Testler hala pozitif iğnenin üzerinden 10 gün geçti

ben ilk çatlatma iğnesi yaptığım zamn 11.ve12.gunde pozitif görmüştüm ikincisinde ise 10.gun negatif olmuştu idrar testinden net bir sonuç almak istiyorsak eğer düzenli bir şekilde testi yapacağız zaten belli bir zamana kadar pozitif çıkacak iğnenin etkisinden dolayı negatifi gördükten sonra pozitif görürsek o zaman yalancı pozitif olmaz gerçek bir pozitif olur ama buda psikolojik olarak biraz zor bence en mantıklısı iğneden sonra 14.gunde kan testi vermek

X