Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Ben de doğal olarak şu soruyu sordum peki doğum hariç her şeyi istersem ücretsiz mi

Benim algılarım çok bozuk, bu bile mantıklı geliyor düşününce

Benim algılarım çok bozuk, bu bile mantıklı geliyor düşününce
Yok tatlım söyledikleri şey aşırı mantık dışı :) doğum ücreti ile doğum paketi ücreti aynı olur mu resmen doğumu burada yapmayı düşünüyorsanız direkt doğum paketi satın alın diyorlar

Oda ayrıymış tabi ama doktor iyiyse mantıklıda paket yaptırmak bizim burda bu fiyat olsa anında yaptırırdım uzman doktorlar 60 bin dedi doçent olursa 75 bin dedi ben de muayene giderim doğumuda tıp fakültesindeki profa yaptırırım diye düşündüm en azından daha uygun orası

Ya işte kampanya tarzı gibi düşündüm, paket almazsanız siz bilirsiniz hepsini paşa paşa ödersiniz demişler baştan yine dürüstler puanı iyi duruyor hastanenin yakın olsa bi giderdim ama uzak kalıyor bana çok

Ay bi de kızlar benim tamamlayacı sağlık sigortam var ama şu 3 gündür soydular soğana çevirdiler hamileliğimi öğrendiğimden beri 3 bin tl rahat gitmiştir
Bende de öyle, kadın doğum muayeneye daha önce gittim o zaman dahildi tss'ye ama gebelik deyince muayene bile dahil olmuyormuş maalesef. Bende de 3 bin gitti

Kızlar ayın 24’ünde 571’di progesteron de 22’ydi bugün beta 1850 progesteron da 26 çıktı bu değerlerde görmemiz gerekmez miydi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…