Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183

Eklentiler

• 3750e0e7-c959-4ecb-91d5-d68c760a9e1f.jpeg
    3750e0e7-c959-4ecb-91d5-d68c760a9e1f.jpeg
    110,7 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba herkese güzel anne adayları :KK200: ben de dün çok şükür kanda gebelik testi sonucumu öğrendim, beni de tabloya ekleyebilir misiniz:anneadayı:
Ankara'da yaşıyorum, 37 yaşındayım, ikinci çocuğum olacak inşallah, son adet tarihim 23 Mart :KK28:
Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla, mutlulukla kucaklarımıza alırız Allahın izniyle :KK200::nazar:

O kadar balık sevmeyen ve yemeyen biriyim ki az önce somon pişirdim ve pişip pişmediğini anlamıyorum :KK70: neyse pişmese dağılmaz böyle herhalde 🥲

şifaa olsunn yarasınn bebişe :) somon çok faydalı afiyet olsun :)
Ay evet ondan aldım yoksa hiç balıkla aram yok ama mecbur 😅 gerçi dondurulmuş aldım eşim hiç sevmiyor ve yemiyor çünkü her seferinde gidip tek dilim de alamam, keşke taze olarak alıp yesem ama umarım çok zararı olmaz böyle

Ay evet ondan aldım yoksa hiç balıkla aram yok ama mecbur 😅 gerçi dondurulmuş aldım eşim hiç sevmiyor ve yemiyor çünkü her seferinde gidip tek dilim de alamam, keşke taze olarak alıp yesem ama umarım çok zararı olmaz böyle
yok zannetmiyorum balık balıktır. zaten balık zamanı değil. dondurulmamış alsanız bile taze olmayacaktır :)

Selam kızlar.Ben de 5+4üm ancak 10 gündür her gün akıntım var.İlk doktor randevumu 6 haftalıkken almak istedim bu yüzden 4 mayısta randevum doktorla daha görüşemedim.Sizin de akıntınız oluyor mu her gün olması sizce normal mi

Selamlar. Benim kan değerlerimde toxo sonuçlarım şimdi çıktı. Şuan doktora gösteremiyorum haftasonuna giriyoruz. Bu değerlerden anlayan var mı ?

Eklentiler

• IMG_3040.jpeg
    IMG_3040.jpeg
    65,6 KB · Görüntüleme: 61
Selam kızlar.Ben de 5+4üm ancak 10 gündür her gün akıntım var.İlk doktor randevumu 6 haftalıkken almak istedim bu yüzden 4 mayısta randevum doktorla daha görüşemedim.Sizin de akıntınız oluyor mu her gün olması sizce normal mi
Doktor bana akıntılar artabilir bu dönem demişti. Bende enfeksiyon da var ondan dolayı mı artabilir diye sormadım gerçi ama bende de var evet

Doğum paketleri ile ilgili ben size daha ironik bir şey söyleyeyim :KK70: VM Medical Park Ankara Hastanesi doğum paketi için 45 bin TL fiyat verdi. Ayrıntılı ultrason haricinde rutinde yapılan her şeyi kapsıyor. İlaveten cinsiyet partisi ve lohusa şerbeti de var :KK70: Buraya kadar her şey normal diyelim... Eğer doğum paketi almazsam ve sadece doğum için başvurursam o da 45 bin TL'ymiş :KK70:

X