Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Ben de doğal olarak şu soruyu sordum peki doğum hariç her şeyi istersem ücretsiz mi
Merhaba geçenlerde yazmiştım bilgilerimi gözden kaçmış herhaldebenide eklermisınız 35 yaş 4.çoçuk son adet tarih 4 mart Diyarbakır tahmini dogum tarıhı 9 Aralık kız hissediyorum

Kızlar benim 4.haftam bitiyo ama bende ağzımda tatsızlık ve biraz göğüs ağrısı sdışında belirti yok benim için daha erken mi ilk gebeliğim o yüzden herşeyden kuşkulanır oldum

Canımdan bezdim gibi ifadeler vardı yazdıklarınızda herhangi yanlış anladığım bi durum olduğunu düşünmüyorum hamilelikte bu tarz sağlık sıkıntıları çok normal bunu bile bile evlat sahibi olmak istiyorsak bunlardan şikayetlenmek yerine verdiğin zorluğada şükür demek gerekiyor ben eğer hamile kalmaya çalışan bi kadın olarak yazdıklarınızı okusaydım tam olarak şükürsüz olarak yorumlardım

Kızlar benim 4.haftam bitiyo ama bende ağzımda tatsızlık ve biraz göğüs ağrısı sdışında belirti yok benim için daha erken mi ilk gebeliğim o yüzden herşeyden kuşkulanır oldum
İlk günlerde genellikle pek belirti olmaz bende de göğüs ağrısı ve kasık ağrısı olmuştu sonrasında gaz şıkışması çıktı midem çok bulanmadı benim kuru bulantı oluyor bazen oda çok etkilemiyor çok şükür tansiyon bende düşük biraz ayağa kalkar kalkmaz gözüm kararıyor başım dönüyor bunlar kalp atışını duyduktan sonra başladı bende

Anladım canım ben daha doktora da gidemedim bazen belirtilerim de kaybolunca hamile olduğuma inanmıyorum sonra da panikliyorum

cok afedersiniz ama size sormayacağım bir konuda şikayet mi edeceğim sıkıntılarımı dile mi getireceğim. cok fazla uzattınız tanımadıgınız bir insan için ithamları. Şükürsüz oldugumu dusunmuyorım alakasız yorumlarınızı kendinize saklayınız lütfen. Ben kendimce bir sıkıntımdan bahsettim ettiğime de pişman oldum daha fazla ustelemeyin lütfen.
hayatımızın her alanında hamilelik doğum cocuk bakımı evlilik insanlar yasadıgı sıkıntılardan bahsedebilirler bu sükürsüz olmak anlamına gelmez ki. Kadın kadını daha cok anlar diye dusunurken kadın kadını yeriyor pes doğrusu

Hanımefendi bu da benim kişisel yorumum neden yaranız yoksa gocundunuz anlamıyorum neyse size hayırlı doğum süreçleri ve hayırlı doğumlar diliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…