Ramziye göre erkekMerhaba benim içinde tahminde bulunabilir misiniz acaba6+1 karından ultrasonEki Görüntüle 3419437
ErkekAmin canımm inşallah. Evet karından ultrason. Tabi çok isterim nedir tahminin? :)
Seninki tam ortada. Çok da yorum yapamıyorum ama erkek diyesim geldi
Ay herkese erkek dedim ama herkesin de ramzi teorisine göre erkek gibi duruyor. Bu da erkek gibi. Sağlıkla doğsun inşallahAy o zaman bana bakar mısınız karından ultrason
Ben tüm genetik durumumu İstinye üniversitesinde prof Dr Tahsin Yakut a yaptırdım hem tek gen baktı hem kromozom bizdeKızlar fetal dna testı yaptırmayı düşünen var mı? İstanbulda araştırdınız mı? Bildiğiniz bir yer var mı? Ne düşünüyorsunuz bu konuda.
Bir tahmıncı buldum
Ücreti ne kadardı acaba cevaplamak isterseniz.Ben tüm genetik durumumu İstinye üniversitesinde prof Dr Tahsin Yakut a yaptırdım hem tek gen baktı hem kromozom bizde
Abla novart diye bi yer Ankara’da benim arkadaş tüp yaptı pgt ile orda çok övdü fikir olsunAnkaradayım, ben yaptırmayı düşünüyorum. Maliyetli diyorlar ama ücret bilgim yok. Kaç civarıymış şuan fiyatlar sen biliyor musun kuzum?
Yani benim arkadaş 5/6 ay önce yaptırdı hemen hemen 12 bin vermişti şuan nedir inanın bilmiyorum ama olsun olsun 20 olsunÜcreti ne kadardı acaba cevaplamak isterseniz.
Olumlu sağlıklı sonuclar gelsin inşalallahsağ salim kucağınıza alın bebeğinizi
Teşekkür ederim banada bir fikir olduYani benim arkadaş 5/6 ay önce yaptırdı hemen hemen 12 bin vermişti şuan nedir inanın bilmiyorum ama olsun olsun 20 olsun
Merhaba geçenlerde yazmiştım bilgilerimi gözden kaçmış herhaldeBen de doğal olarak şu soruyu sordum peki doğum hariç her şeyi istersem ücretsiz mi
Ben de novaarttayım canımAbla novart diye bi yer Ankara’da benim arkadaş tüp yaptı pgt ile orda çok övdü fikir olsun
Canımdan bezdim gibi ifadeler vardı yazdıklarınızda herhangi yanlış anladığım bi durum olduğunu düşünmüyorum hamilelikte bu tarz sağlık sıkıntıları çok normal bunu bile bile evlat sahibi olmak istiyorsak bunlardan şikayetlenmek yerine verdiğin zorluğada şükür demek gerekiyor ben eğer hamile kalmaya çalışan bi kadın olarak yazdıklarınızı okusaydım tam olarak şükürsüz olarak yorumlardımdegil aslında yanlıs okumussunuz. kendi bakis acimdan hamilelik ve dogumun zorluguna degindim. sonu ise cok guzel. evlat dünyanın en güzel şeyi.. Hamile kalmaya calısan kadınlara soylediğim birsey yok yazdıklarımda zira kendimde hamile kalmaya calıstım bir sürü düşükten sonra cocugum oldu. Hamile kalmaya calismak ve saglikli ilerlemesi ayri bir surec ona lafim yok, hamileligin kendisi ise bazi kadinlar icin zor bir surec olabiliyor (ornek kendim)hem hormanel hem fiziksel degisimleri her bunye kolay kaldiramayabilir buydu soyledigim
İlk günlerde genellikle pek belirti olmaz bende de göğüs ağrısı ve kasık ağrısı olmuştu sonrasında gaz şıkışması çıktı midem çok bulanmadı benim kuru bulantı oluyor bazen oda çok etkilemiyor çok şükür tansiyon bende düşük biraz ayağa kalkar kalkmaz gözüm kararıyor başım dönüyor bunlar kalp atışını duyduktan sonra başladı bendeKızlar benim 4.haftam bitiyo ama bende ağzımda tatsızlık ve biraz göğüs ağrısı sdışında belirti yok benim için daha erken mi ilk gebeliğim o yüzden herşeyden kuşkulanır oldum
Anladım canım ben daha doktora da gidemedim bazen belirtilerim de kaybolunca hamile olduğuma inanmıyorum sonra da panikliyorumİlk günlerde genellikle pek belirti olmaz bende de göğüs ağrısı ve kasık ağrısı olmuştu sonrasında gaz şıkışması çıktı midem çok bulanmadı benim kuru bulantı oluyor bazen oda çok etkilemiyor çok şükür tansiyon bende düşük biraz ayağa kalkar kalkmaz gözüm kararıyor başım dönüyor bunlar kalp atışını duyduktan sonra başladı bende
Benimde şuan 5+5. 2 gündür biraz bulantım olmaya başladı.Senin gibi acaba neden olmuyor diye düşünüyordum keşke düşünmeseymişim öyle rahatmışAnladım canım ben daha doktora da gidemedim bazen belirtilerim de kaybolunca hamile olduğuma inanmıyorum sonra da panikliyorum
Evet siz süreci zor geçirenlerden bahsetmiştiniz belki kendinize göre haklısınız ama emin olun ona bile razı olmaya hazır kaç tane anne olmak isteyen kadın var o yüzden bana da arkadaşın düşüncesi doğru gelmişti çünkü ben de 6 sene sonra oldu ne olursa çekmeye hazırım dedim kendim yeterki sağlıklı bebeğim olsun diye o yüzden fikriniz bizim gibi senelerce bekleyenlerin penceresinden bu şekilde geldi
cok afedersiniz ama size sormayacağım bir konuda şikayet mi edeceğim sıkıntılarımı dile mi getireceğim. cok fazla uzattınız tanımadıgınız bir insan için ithamları. Şükürsüz oldugumu dusunmuyorım alakasız yorumlarınızı kendinize saklayınız lütfen. Ben kendimce bir sıkıntımdan bahsettim ettiğime de pişman oldum daha fazla ustelemeyin lütfen.Canımdan bezdim gibi ifadeler vardı yazdıklarınızda herhangi yanlış anladığım bi durum olduğunu düşünmüyorum hamilelikte bu tarz sağlık sıkıntıları çok normal bunu bile bile evlat sahibi olmak istiyorsak bunlardan şikayetlenmek yerine verdiğin zorluğada şükür demek gerekiyor ben eğer hamile kalmaya çalışan bi kadın olarak yazdıklarınızı okusaydım tam olarak şükürsüz olarak yorumlardım
Hanımefendi bu da benim kişisel yorumum neden yaranız yoksa gocundunuz anlamıyorum neyse size hayırlı doğum süreçleri ve hayırlı doğumlar diliyorum :))cok afedersiniz ama size sormayacağım bir konuda şikayet mi edeceğim sıkıntılarımı dile mi getireceğim. cok fazla uzattınız tanımadıgınız bir insan için ithamları. Şükürsüz oldugumu dusunmuyorım alakasız yorumlarınızı kendinize saklayınız lütfen. Ben kendimce bir sıkıntımdan bahsettim ettiğime de pişman oldum daha fazla ustelemeyin lütfen.
hayatımızın her alanında hamilelik doğum cocuk bakımı evlilik insanlar yasadıgı sıkıntılardan bahsedebilirler bu sükürsüz olmak anlamına gelmez ki. Kadın kadını daha cok anlar diye dusunurken kadın kadını yeriyor pes doğrusu
Onlar bi yere yönlendirmiş çok memnun kaldı arkadaşım sorabilirim ismini stersen ablaBen de novaarttayım canımfatal DNA testi yapıyorlar mı bilmiyorum. Zamanla göreceğim bakalım ❤