Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
hamile kalmaya çalışan binlerce kadın olduğunu düşünürsek sizin bu yazdıklarınız şükürsüzlük gibi geliyor bana maalesef
degil aslında yanlıs okumussunuz. kendi bakis acimdan hamilelik ve dogumun zorluguna degindim. sonu ise cok guzel. evlat dünyanın en güzel şeyi.. Hamile kalmaya calısan kadınlara soylediğim birsey yok yazdıklarımda zira kendimde hamile kalmaya calıstım bir sürü düşükten sonra cocugum oldu. Hamile kalmaya calismak ve saglikli ilerlemesi ayri bir surec ona lafim yok, hamileligin kendisi ise bazi kadinlar icin zor bir surec olabiliyor (ornek kendim)hem hormanel hem fiziksel degisimleri her bunye kolay kaldiramayabilir buydu soyledigim

Evet siz süreci zor geçirenlerden bahsetmiştiniz belki kendinize göre haklısınız ama emin olun ona bile razı olmaya hazır kaç tane anne olmak isteyen kadın var o yüzden bana da arkadaşın düşüncesi doğru gelmişti çünkü ben de 6 sene sonra oldu ne olursa çekmeye hazırım dedim kendim yeterki sağlıklı bebeğim olsun diye o yüzden fikriniz bizim gibi senelerce bekleyenlerin penceresinden bu şekilde geldi

Demir benimde hep düşüktür. Doktor istememiş ilk gittiğimde tekrar gidince soracağım. Ben primal dr diye bir ilaç aldım içtim dün akşam bugün rahattım. İlaç kullanmak bende istemiyorum aslında ama diğer türlü de bi an da bulantı oluyor işi de yapamıyorum iş yerinde ister istemez hoş olmuyo. Umarım devam etmez. Multivitamin daha etkili olur belki birkaç vitamin içerdiğinden daha dinçte hissedersiniz.

Bende boyamasam diyorum insan korkuyor ama kızılda tam çingene oldumidare etcez artık bebişkolar içinn

Banada aynısını dediler. Bir nevi paket almaya zorluyorlar. Düşünüyor musunuz paket almayı

Kızlar çilek yiyor musunuz? Bana birisi çocukta leke olur yeme dedi de kafam karıştı.

Arkadaşlar 8 haftalık gebeyim bel tutulması yaşıyorum progestan iğne yapıyorum iğne yerlerimde çok ağrıyor oturup kalkmak işkence oldu. Birde mide bulantısıyla karışık içim titriyor üşüyor böyle sonra terleme geliyor bunları yaşayan var mı

Kızlar fetal dna testı yaptırmayı düşünen var mı? İstanbulda araştırdınız mı? Bildiğiniz bir yer var mı? Ne düşünüyorsunuz bu konuda.
Ankaradayım, ben yaptırmayı düşünüyorum. Maliyetli diyorlar ama ücret bilgim yok. Kaç civarıymış şuan fiyatlar sen biliyor musun kuzum?

Ankaradayım, ben yaptırmayı düşünüyorum. Maliyetli diyorlar ama ücret bilgim yok. Kaç civarıymış şuan fiyatlar sen biliyor musun kuzum?
Bende yaptırmayı düşünüyorum yani araştırmaya başladım. Klınıkten klınıge göre değişiyor, alınan kan örneğini amerikaya gönderen var almanyaya gönderen var türkiyede inceleme yapan var vs. Fiyat 10/15 bin tl arasında gidip geliyor. Ankarada genoks diye bir yeri öneriyorlar. Sanada fikir olsun edacım

Tamam canım not alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…