- 16 Nisan 2024
- 266
- 340
- 36
Kaç haftalık olması lazımKizlar gunaydinn cinsiyet tahmini konusu açılmış Nub teorisine göre cinsiyet tahmini yapabilen var mııı hadi bakalım kimlerin tutucak tahminleri
Ay o zaman bana bakar mısınız karından ultrasonBebek nokta olsa dahi görünüyorsa yapabilirim aslında
rica etsem bana da bakabilir miisniz :)Bebek nokta olsa dahi görünüyorsa yapabilirim aslında
Kayra dünden yokAy o zaman bana bakar mısınız karından ultrason
Araları kaç yaş olacak hayırlı olsun bu aradaBeni de ekler misiniz2. Bebeğim son adet tarihi 24 Mart doğum 26 Aralık yaş 25 İstanbul
Benim ilk bebeğim sma hastası doğdu 21 gün yaşadı kaybettim bu tüp bebekle kaldığım sağlıklı gebelikAraları kaç yaş olacak hayırlı olsun bu arada
şifaa olsunn yarasınn bebişe :) somon çok faydalı afiyet olsun :)O kadar balık sevmeyen ve yemeyen biriyim ki az önce somon pişirdim ve pişip pişmediğini anlamıyorumneyse pişmese dağılmaz böyle herhalde
Banada yapar mısınBebek nokta olsa dahi görünüyorsa yapabilirim aslında
Ay evet ondan aldım yoksa hiç balıkla aram yok ama mecburşifaa olsunn yarasınn bebişe :) somon çok faydalı afiyet olsun :)
yok zannetmiyorum balık balıktır. zaten balık zamanı değil. dondurulmamış alsanız bile taze olmayacaktır :)Ay evet ondan aldım yoksa hiç balıkla aram yok ama mecburgerçi dondurulmuş aldım eşim hiç sevmiyor ve yemiyor çünkü her seferinde gidip tek dilim de alamam, keşke taze olarak alıp yesem ama umarım çok zararı olmaz böyle
Bak o kadarını bile bilmiyorum balık zamanı mı değil miyok zannetmiyorum balık balıktır. zaten balık zamanı değil. dondurulmamış alsanız bile taze olmayacaktır :)
hahha bende balık hiç sevmem 3-4 gün önce eşime dedim git bana balık al faydalıymış diye :d her yere baktı bulamadı . en son alabalık tesisine gidip canlı almışBak o kadarını bile bilmiyorum balık zamanı mı değil miiyi o zaman madem
Doktor bana akıntılar artabilir bu dönem demişti. Bende enfeksiyon da var ondan dolayı mı artabilir diye sormadım gerçi ama bende de var evetSelam kızlar.Ben de 5+4üm ancak 10 gündür her gün akıntım var.İlk doktor randevumu 6 haftalıkken almak istedim bu yüzden 4 mayısta randevum doktorla daha görüşemedim.Sizin de akıntınız oluyor mu her gün olması sizce normal mi
Teşekkür ederim içim biraz rahatladıDoktor bana akıntılar artabilir bu dönem demişti. Bende enfeksiyon da var ondan dolayı mı artabilir diye sormadım gerçi ama bende de var evet