Kiwi comfort marka tam olarak. Logosu falan da farklı. Yani öyledir inşallahHa bu o kiwi değilse tamam ben heeerr kategoride bi ürünü olan kiwi sandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiwi comfort marka tam olarak. Logosu falan da farklı. Yani öyledir inşallahHa bu o kiwi değilse tamam ben heeerr kategoride bi ürünü olan kiwi sandım
Demirim iyi çıkıyor ikidir, hiç protein alamasam düşer miydi ki protein - demiri tetikleyen bi değer mi bilmiyorumÇok fazla vejetaryen arkadaşım var, aslında porsiyonları ayarlarsan protein alıyorsun ama çok iyi bilmek gerekiyor tabi. E ona da hiçbirimizin enerjisi ve motivasyonu yetişmez diye düşünüyorum. Sen protein alamıyorsun ben sebze meyveden alacağım vitaminleri alamıyorum mesela, vitaminler benim içimi rahatlatıyor o yüzden. Doktor da asgari düzeyde yesen bile bu vitaminlerle bebek normal kiloda doğar dedi iyice rahatladım
Bi arkadaş ayaklı olandan almıştı acaba onlar daha mı iyi olur? Benim bel şimdiden gidik çünkü eğilmek zorlar mı iyiceİzliyorum hemen, sorma kanguru meselesini ya her gün bakıyorum ama hiçbiri içime sinmedi. Ergobaby yenidoğanda çok fazla gömülüyormuş yoksa valla taksitle maksitle alacağım. Boba da amazon stoğunda tükenmiş moralim bozuldu. Küvete de baksana bi canikom aldığımız şeyler benziyor seninle
Benim bel de mokoko, buna ayak alınabiliyor. Diğer katlanan ayakta durmuyor, yer kaplayan bir şey alma şansım hiç yokBi arkadaş ayaklı olandan almıştı acaba onlar daha mı iyi olur? Benim bel şimdiden gidik çünkü eğilmek zorlar mı iyice
İnsanın canının bişey istemesi ne güzel çok şükür bende pazar pzartesi günü yaşadığım bütün günlük mide bulantısından sonra üç gündür iyi uyanıyorum ve aşırı şekilde sebze yemekleri canım istedi yeşil fasulye kabak ıspanakCanım tatlı kahve çekti, filtre kahve sipariş verdim. Ne özlemişim yav
Demirin iyiyse sıkıntı yok bence ya, her şeyi dört dörtlük yapmak mümkün değil. Bi toparlanayım da diyetisyenle görüşücem ben size de paslarım önerileriniDemirim iyi çıkıyor ikidir, hiç protein alamasam düşer miydi ki protein - demiri tetikleyen bi değer mi bilmiyorum
Eneee çok tatlı, malzeme kalitesina bakayım bi. Benim kova gibi dandikse salon sular altında kalmasınajfksksDEKOHOP Katlanabilir Termometreli Bebek Küveti Ve Filesi Yazlık Bebek Havuzu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DEKOHOP Katlanabilir Termometreli Bebek Küveti Ve Filesi Yazlık Bebek Havuzu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Soyle bisey buldum nasildir acaba? Kumraladamavituna1
Ne güzel biri gebelik okuluna gider notları bize atar biri diyetisyene gider bize yazar. Mis gibi grup ekonomik mdkfkfDemirin iyiyse sıkıntı yok bence ya, her şeyi dört dörtlük yapmak mümkün değil. Bi toparlanayım da diyetisyenle görüşücem ben size de paslarım önerilerini
Ben de fasulye aldım dün, ondan önce de biber aldım dolma yaptım. Yeşil şeyler benim de favorim inşallah bebe de severİnsanın canının bişey istemesi ne güzel çok şükür bende pazar pzartesi günü yaşadığım bütün günlük mide bulantısından sonra üç gündür iyi uyanıyorum ve aşırı şekilde sebze yemekleri canım istedi yeşil fasulye kabak ıspanak
Djdjjdjsjsjd gebelik okuluna da gidicem bu arada allahın cezası sıcaklar bitsin de biNe güzel biri gebelik okuluna gider notları bize atar biri diyetisyene gider bize yazar. Mis gibi grup ekonomik mdkfkf
Çok benzer şeyleri benim doktorum da söyledi. Bana ocean mummy önerdi ama her gün almana gerek yok, sebze meyve protein normal bir şekilde aldığın günler yüklenme kendine dedi. Ben henüz d vitamini demir vs bile kullanmıyorum.Kızlar bu arada yine paylaşmalık bilgilerle geldim.
Annem tıbbi sekreter, uzun yıllardır dahiliye polikliniğinde birlikte çalıştığı bir doktor var. Yakın zamanda o da doğum yaptı yaşı 30-35 arası. Bugün onunla konuştum, ben ocean mummy falan hiç kullanamıyorum dedim. Ben zaten 3 aydan sonra da gerek de görmüyorum ama özellikle özel hastanedeki doktorlar çok seviyorlar dedi. Beni hamileliğimde araştırma hastanesinde bir profesör hocamız takip etmişti ve bu takviyeleri hiç önermezdi dedi. Düzenli olarak kullanman gereken sadece demir ve iyot takviyesi dedi. Demir olarak zaten Fertamir'e başladığımı söyledim, iyot olarak da Jodid tablet önerdi. Devit'i bile bence haftada bir iki gün kullan diğer zamanlar güneşten almaya çalış günde 10 dk da olsa güneşe çıkarak dedi.
Tetanoz aşısını da benim doktorum 30. haftada tetanoz + boğmaca aşısı formunda tek doz önermişti. Bu doktor ben gebelikte canlı aşıyı doğru bulmuyorum bence aile hekimine uy normal tetanoz aşını yaptır iki doz şeklinde dedi. Yani biraz anam babam usülü ilerle bana kalırsa. Gebelikte her türlü ilaca tablete ne kadar az maruz kalırsan o kadar iyi dedi. Açıkçası bunlar benim de içime sindi. Zaten de kullanamıyordum düzenli ama kullanamadığım için de pişmanlık duygum kayboldu. Ben demir ve iyottan devam. Diğerlerini de haftada 1-2 aklıma geldikçe.
Ya çok şükür ben her şeyi yiyebiliyorum ama böyle iştahla yemek yoktu. Oğlumda sürekli etli şeyler yemek istyodum bunda da daha çok sebze salata o tür şeyler ağır basiyoBen de fasulye aldım dün, ondan önce de biber aldım dolma yaptım. Yeşil şeyler benim de favorim inşallah bebe de sever
Yeşil mercimekte ete eş değer protein var diye biliyorum canım sadece ette olmaz protein bakliyat ürünlerin çoğunda varBen protein hiç alamıyorum ona canım sıkılıyor biraz. Et tavuk falan normalde de yiyebilen biri değildim şimdi hiç almıyor midem. Geçen tavuklu salata söyledim tavuğu komple çöpe attım. bakliyat tüketmeye çalışıyorum mercimek, nohut gibi ama onlardan da ne kadar alınır bilmem
Ay çok tatlı bunlar yea, ama bende çok kitap var işbirliğinden gelmişti bana Pearson’ın kitapları. Bebişe kitaplık yapıcam odası bi belli olsun da yerim olursa alacağım mutlaka. Bu arada attığın videoyu izledim iyice kafam karıştı ajfksjdksk Neko tarzı bir şey alıp geçsek mi bilemedim ya, sen hangisine yakınsın?Bir de bunlardan aldim seri indirime girmis.
Bebek Üniversitesi Seti 3: Hikayeli İlk Kavramlarım (4 Kitap Takım) - Çağrı Odabaşı
Seviyorum mercimek ya, salatasını yapar yerim hep. Bugün yapayım bariYeşil mercimekte ete eş değer protein var diye biliyorum canım sadece ette olmaz protein bakliyat ürünlerin çoğunda var