- 16 Şubat 2019
- 716
- 660
- 33
Yok canım benimki de devlet universitesiydi.Vakıf üniversitesi hastanesi miydi canım senin? Acaba almayanlar devlet üniversitesi hastaneleri mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım benimki de devlet universitesiydi.Vakıf üniversitesi hastanesi miydi canım senin? Acaba almayanlar devlet üniversitesi hastaneleri mi
Her halükarda rapor almam lazım o zaman çok teşekkür ederimucus yapacaginiz firmanin ucus kurallarina bakin ornegin thy 28. haftadan itibaren doktor raporu istiyor ucus yapabilir diye
O zaman değişiyor ya ariyim ben bi, sanmam almayacaklarınıYok canım benimki de devlet universitesiydi.
Hayırlı olsun canım, gözün aydın, tabi ki ekleriz Daha önceki sağlıklı doğumları sayıyoruz, sana da ilk çocuk olarak yazacağım o yüzdenoutoffit beni de eklermisin lütfen
Yaş 39
İstanbul
ilk tüp bebek denememizde kalp atışını duyamadik maalesef bu sebeple 2. Çocuk
Sat 28 Şubat
kese 4+1
kalp 6+4
cinsiyet kız
Tahmini doğum 04 Aralık
İsmi de Aslı Deniz olacak inşallah
Bende takip edip tabloya isim ekletmeyenlerdenim teşekkürler
Canımm merhaba, sen de 2024 Aralık Annelerinde misin? Eğer öyleyse tabloya ekleyelim seni de. Bu arada adın çokk güzelYok canım benimki de devlet universitesiydi.
Bende migren taşı sürüp yattım rahatlatıyor seviyorumBizim doktor da eve yakın, öyle yapılır ama detaylı ultrason doktoru uzak dönmek de istemiyorum sonrasında. İzin alcam normal aman
Migren taşı sürdüm akşam uyumuşum, rahatlattı baya canım
Açıklamıştı o ismimi değiştirdim diye tabloda varCanımm merhaba, sen de 2024 Aralık Annelerinde misin? Eğer öyleyse tabloya ekleyelim seni de. Bu arada adın çokk güzel
Annelikyeniden oooCanımm merhaba, sen de 2024 Aralık Annelerinde misin? Eğer öyleyse tabloya ekleyelim seni de. Bu arada adın çokk güzel
Seninkiler neye sıkıntı çıkarmıyolar ki benim çok yıllık iznim var hiç tatil kültürümüz olmadığı için kalıyor öyle dkfk dinlenmek için alıyorum arada. Onları kullanırım. Sürekli cumaya denk getirmeye çalışıyorum da zorlamıcam kendimi el aleme para kazandırıcam diyeBende migren taşı sürüp yattım rahatlatıyor seviyorum
Detaylı ultrasonu cumartesi gününe aldım ben. Şeker yüklemesi için tam gün izin alacağım. Bazıları her kontrollerde tam gün izin alıyormuş başka forumlarda falan denk gelmiştim araştırırken sonuçta yasal olarak ücretli izin verilir yazıyor ama detayı belli değil tam güne sıkıntı çıkarırlar benimkiler o yüzden
Aaaa öyle mi ben görmemişim canım açıklamayı. Tabloya baktım da değiştirmiş evet.Açıklamıştı o ismimi değiştirdim diye tabloda var
Canım ben listedeyim zaten adımı değiştirdim. Annelik Yeniden di önceden:) ayy dimi kızımın izlediği bir çizgi film var. Orada geçiyor beğenip kullandımCanımm merhaba, sen de 2024 Aralık Annelerinde misin? Eğer öyleyse tabloya ekleyelim seni de. Bu arada adın çokk güzel
Tamam canimmmAnnelikyeniden ooo
Evet evet çok tatlı, bayıldımCanım ben listedeyim zaten adımı değiştirdim. Annelik Yeniden di önceden:) ayy dimi kızımın izlediği bir çizgi film var. Orada geçiyor beğenip kullandım
Ben de hep yazıyorum ama listede yokum sanırımTamam canimmm
Hemen ekleyelim canım yoksanBen de hep yazıyorum ama listede yokum sanırım
Yaşım 28,
Ankaradayım ben de, ilk çocuk olacak inşallah
Sat: 26 mart
Tahmini doğum tarihi: 31 aralık
Kese: 5.hafta
Kalp atışı: 6.hafta
canlı aşıyı benim doktorumda kesinlikle istemedi. iki doz tetanoz vurulacağım 20 ve 24 teKızlar bu arada yine paylaşmalık bilgilerle geldim.
Annem tıbbi sekreter, uzun yıllardır dahiliye polikliniğinde birlikte çalıştığı bir doktor var. Yakın zamanda o da doğum yaptı yaşı 30-35 arası. Bugün onunla konuştum, ben ocean mummy falan hiç kullanamıyorum dedim. Ben zaten 3 aydan sonra da gerek de görmüyorum ama özellikle özel hastanedeki doktorlar çok seviyorlar dedi. Beni hamileliğimde araştırma hastanesinde bir profesör hocamız takip etmişti ve bu takviyeleri hiç önermezdi dedi. Düzenli olarak kullanman gereken sadece demir ve iyot takviyesi dedi. Demir olarak zaten Fertamir'e başladığımı söyledim, iyot olarak da Jodid tablet önerdi. Devit'i bile bence haftada bir iki gün kullan diğer zamanlar güneşten almaya çalış günde 10 dk da olsa güneşe çıkarak dedi.
Tetanoz aşısını da benim doktorum 30. haftada tetanoz + boğmaca aşısı formunda tek doz önermişti. Bu doktor ben gebelikte canlı aşıyı doğru bulmuyorum bence aile hekimine uy normal tetanoz aşını yaptır iki doz şeklinde dedi. Yani biraz anam babam usülü ilerle bana kalırsa. Gebelikte her türlü ilaca tablete ne kadar az maruz kalırsan o kadar iyi dedi. Açıkçası bunlar benim de içime sindi. Zaten de kullanamıyordum düzenli ama kullanamadığım için de pişmanlık duygum kayboldu. Ben demir ve iyottan devam. Diğerlerini de haftada 1-2 aklıma geldikçe.
kanunda rutin kontroller ücretli izinden sayılır yazıyor canım . ama şirketler buna ne kadar uyar bilemem hee uymazlarsa suç ama yinede kendi bildiklerini okuyorlarKIZLAR OZEL SEKTORDE DOKTOR KONTRL İÇİN IZIN ALDIGIMIZDA KESILIYORMU KESILMIYORMU UCRET .
Kesilmemesi lazım normalde, tanınan bi hak buKIZLAR OZEL SEKTORDE DOKTOR KONTRL İÇİN IZIN ALDIGIMIZDA KESILIYORMU KESILMIYORMU UCRET .