Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Ankara da olanlar hangi hastanelere gidiyorsunuz. Ben işe yakın diye bilkent şehir hastanesine gittim özelde doğum paketleri bir tık pahalı ama doğumu özelde mi yapsam diyorum eşimde yanımda olsun istiyorum. Kafam karışık siz neler düşünüyorsunuz?

Ankara da olanlar hangi hastanelere gidiyorsunuz. Ben işe yakın diye bilkent şehir hastanesine gittim özelde doğum paketleri bir tık pahalı ama doğumu özelde mi yapsam diyorum eşimde yanımda olsun istiyorum. Kafam karışık siz neler düşünüyorsunuz?
Ben A life'a bakacağım sağlıkla ilerlerse. Koru'da Kadriye hocaya gitmiştim bi hastalık için sevmiştim kendisini ama izne çıkmış demişlerdi, şimdi randevu açık diye görüyorum geldi herhalde ama koru'daki aletler eski diyorlar emin olamadım o yüzden. Koru'da diz ameliyatı olmuştum o sırada eşime hep eşiniz doğum mu yaptı falan demişler çok tercih ediliyormuş gerçi

Sağlık ocağında kan vermek için randevu (doktora görünmek) şart mı? Direkt gidip hemşireye söylenebilir mi? Çok yoğun buradaki sağlık ocakları randevu hemen alınamıyor

Kızlar benim aşırı midem bulanıyor normal mi yani sabah zar zor kahvaltı yaptım okula geleceğim için, geceleri de verimli uyuyamıyorum sabah 5 te kalktım bi daha yattım falan gün içinde uyuyorum ondan mı oluyor acaba

Kızlar benim aşırı midem bulanıyor normal mi yani sabah zar zor kahvaltı yaptım okula geleceğim için, geceleri de verimli uyuyamıyorum sabah 5 te kalktım bi daha yattım falan gün içinde uyuyorum ondan mı oluyor acaba
Kalp atişi başladımı bulantılar eşlik ediyor kiminde hiç bulantı olmuyor onlar çok şanslı🥹

Günaydın , ben de şimdi ilk doktor muayenemden geldim. Bugün 5+3 üz. Kese göründü çok şükür, kalp için iki hafta sonra tekrar çağırdı. Rahim içerisinde kanama alanı gördü ve progestan başladı. Başka kanama alanı olan ve ilaç kullanan var mı

Günaydın , ben de şimdi ilk doktor muayenemden geldim. Bugün 5+3 üz. Kese göründü çok şükür, kalp için iki hafta sonra tekrar çağırdı. Rahim içerisinde kanama alanı gördü ve progestan başladı. Başka kanama alanı olan ve ilaç kullanan var mı
Merhaba benim de rahim içinde kanama alanı görüldü on gün önce ama eski olabileceğini söyledi. İlaç başlatmadı doktorum. Merak etmeyin ilaç da başladıysanız hiç sorun olmaz.

Merhaba benim de rahim içinde kanama alanı görüldü on gün önce ama eski olabileceğini söyledi. İlaç başlatmadı doktorum. Merak etmeyin ilaç da başladıysanız hiç sorun olmaz.
İnşallah bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız hepimiz 🙏. İlacı aldım. İçeceğim mecburen risk almak istemiyorum ama ilacın da bi zararı yan etkisi felan yoktur umarım.

Kızlar sağlık ocağı benden kan almadı ya. Gerek yok öyle bi şeye, kimyasalsa da yükselir hcg dedi haftaya Çarşamba keseyi görmeye gidersin dedi :KK43: gideyim mi özele sizce
Kuzum burda olduğuna çok sevindim önceki başlıklarda hep görüyordum seni 🙏🏻☺️
Bence özele gitme akşam acile git kimyasal geçirdim korkuyorum beta bakabilir miyiz diye rica edebilirsin

Hayırı uğurlu olsun inşallah🙏🏻

X