Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Canım kadınlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum, canım saat başı kan vermek istiyor artışı görebilecek miyiz heyecanıyla korkusuyla. Bunu aşmak büyük çaba gerektiriyor herhalde hepinize maşallah
Al benden de o kadar dün sağlık ocağında verdim bugün bir türlü e nabza düşmedi meğer resmi tatil olduğu içinmiş zaman geçmiyor ☺ hepimize maşallah büyük sabır gerektiriyor hamile olmazdan önce regliye son bir hafta hiç geçmiyordu şimdi de kan için iki günde bir sanki iki ay gibi geliyor Rabbim kolaylıkla sağlıkla 9 ayı geçirmemizi nasip etsin inşallah

Ben daha 2.yi veremedim yarın inşallah. Normalde sağlık ocağında ertesi gün mü çıkıyor sonuç

Perşembe göreceğim yanii hadi inşallah ilk kanı özelde verdim heyecandan ama 650 TL miydi neydi, çarşamba - cuma da verecek olsam ohoo
Offf çok pahalıymış hemen çıkıyor sonuç ama baya pahalı bence sağlık ocağında verin o paraya kendinize bebeğe iyi gelecek besinlere harcayın tabi siz bilirsiniz naçizane tavsiyem

Offf çok pahalıymış hemen çıkıyor sonuç ama baya pahalı bence sağlık ocağında verin o paraya kendinize bebeğe iyi gelecek besinlere harcayın tabi siz bilirsiniz naçizane tavsiyem
Evet evet öyle yapacağım, ilk kan farklı olacak laboratuvar açısından ama umarım güzel artış olmuştur da çok sorun yaşamam

Kızlar selam bugün özele gittim 6 mm kanama alanı gördü ama kese ve bebek gayet sağlıklı kanama alanı neden oluyor bilen var mı ? Normal rutin hayatımda dikkat etmem gereken birşey var mı dedim yok dedi tekrar kanama ya da kahverengimsi akıntı gelir muhtemelen dedi. Sizce yapmam gereken dikkat etmem gereken birşey var mı

Kızlar sizde acıkma yemek durumlarınız nasıl? Hep bişeyler yemek istiyorum kendime hakim oluyorum tabi ki abur cubur yerine yoğurt bi muz gibi şeyler yiyprum ama çok çabuk acıkıyorum 8 hafta 4 günlük
Bende de var bu acıkınca midem bulanıyor

Kızlar selam bugün özele gittim 6 mm kanama alanı gördü ama kese ve bebek gayet sağlıklı kanama alanı neden oluyor bilen var mı ? Normal rutin hayatımda dikkat etmem gereken birşey var mı dedim yok dedi tekrar kanama ya da kahverengimsi akıntı gelir muhtemelen dedi. Sizce yapmam gereken dikkat etmem gereken birşey var mı

Panik yapmamaya çalışıyorum ama düşündürüyor insanı

Hem hayırlı olsun. Hem geçmiş olsun. Acaba düşük önleyici progestan falan verdi mi. Kanama alanı aktif mi değildi acaba doktor önemli görmediğine, bişey demediğine göre.

Hem hayırlı olsun. Hem geçmiş olsun. Acaba düşük önleyici progestan falan verdi mi. Kanama alanı aktif mi değildi acaba doktor önemli görmediğine, bişey demediğine göre.
Devletteki progestan verdi dün bugün özeldeki devam et dedi çok teşekkür ederim birşey demedi ama ya gömülür ya akar ki akması daha kolay kan veya kahverengi şeklinde gelebilir dedi

Sizinle ayni durumdayim

Hamile kalınca butun dertlerim bitecek saniyordum yeni basliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…