- 27 Haziran 2023
- 210
- 71
- 28
Al benden de o kadar dün sağlık ocağında verdim bugün bir türlü e nabza düşmedi meğer resmi tatil olduğu içinmiş zaman geçmiyor ☺ hepimize maşallah büyük sabır gerektiriyor hamile olmazdan önce regliye son bir hafta hiç geçmiyordu şimdi de kan için iki günde bir sanki iki ay gibi geliyorCanım kadınlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum, canım saat başı kan vermek istiyor artışı görebilecek miyiz heyecanıyla korkusuyla. Bunu aşmak büyük çaba gerektiriyor herhalde hepinize maşallah
Ben daha 2.yi veremedimAl benden de o kadar dün sağlık ocağında verdim bugün bir türlü e nabza düşmedi meğer resmi tatil olduğu içinmiş zaman geçmiyor ☺ hepimize maşallah büyük sabır gerektiriyor hamile olmazdan önce regliye son bir hafta hiç geçmiyordu şimdi de kan için iki günde bir sanki iki ay gibi geliyorRabbim kolaylıkla sağlıkla 9 ayı geçirmemizi nasip etsin inşallah
Ben daha 2.yi veremedimyarın inşallah. Normalde sağlık ocağında ertesi gün mü çıkıyor s
Mesela pazartesi verdiysen çarşamba gel diyorlar ama salı sabah 9 da e nabıza düşüyorBen daha 2.yi veremedimyarın inşallah. Normalde sağlık ocağında ertesi gün mü çıkıyor sonuç
Perşembe göreceğim yanii hadi inşallahMesela pazartesi verdiysen çarşamba gel diyorlar ama salı sabah 9 da e nabıza düşüyor
Offf çok pahalıymışPerşembe göreceğim yanii hadi inşallahilk kanı özelde verdim heyecandan ama 650 TL miydi neydi, çarşamba - cuma da verecek olsam ohoo
Evet evet öyle yapacağım, ilk kan farklı olacak laboratuvar açısından ama umarım güzel artış olmuştur da çok sorun yaşamamOfff çok pahalıymışhemen çıkıyor sonuç ama baya pahalı bence sağlık ocağında verin o paraya kendinize bebeğe iyi gelecek besinlere harcayın tabi siz bilirsiniz naçizane tavsiyem
Artmıştır artmıştır inşallah ferah tutun kendiniziEvet evet öyle yapacağım, ilk kan farklı olacak laboratuvar açısından ama umarım güzel artış olmuştur da çok sorun yaşamam
Ayy hayırlı olsunKızlar merhaba 4+2 de minicik Bi kese gördük bugün
Hayırlı olsunKızlar merhaba 4+2 de minicik Bi kese gördük bugün
Karından canımVajinal ultrasonla karindan mı duydunuz
Bende de var bu acıkınca midem bulanıyorKızlar sizde acıkma yemek durumlarınız nasıl? Hep bişeyler yemek istiyorum kendime hakim oluyorum tabi ki abur cubur yerine yoğurt bi muz gibi şeyler yiyprum ama çok çabuk acıkıyorum 8 hafta 4 günlük
Panik yapmamaya çalışıyorum ama düşündürüyor insanıKızlar selam bugün özele gittim 6 mm kanama alanı gördü ama kese ve bebek gayet sağlıklıkanama alanı neden oluyor bilen var mı ? Normal rutin hayatımda dikkat etmem gereken birşey var mı dedim yok dedi tekrar kanama ya da kahverengimsi akıntı gelir muhtemelen dedi. Sizce yapmam gereken dikkat etmem gereken birşey var mı
Valla en son 359du 4.gün önce keseyi görünce tekrar istemediHayırlı olsunbhcg kaç acaba
Hem hayırlı olsun. Hem geçmiş olsun. Acaba düşük önleyici progestan falan verdi mi. Kanama alanı aktif mi değildi acaba doktor önemli görmediğine, bişey demediğine göre.Kızlar selam bugün özele gittim 6 mm kanama alanı gördü ama kese ve bebek gayet sağlıklıkanama alanı neden oluyor bilen var mı ? Normal rutin hayatımda dikkat etmem gereken birşey var mı dedim yok dedi tekrar kanama ya da kahverengimsi akıntı gelir muhtemelen dedi. Sizce yapmam gereken dikkat etmem gereken birşey var mı
Devletteki progestan verdi dün bugün özeldeki devam et dedi çok teşekkür ederimHem hayırlı olsun. Hem geçmiş olsun. Acaba düşük önleyici progestan falan verdi mi. Kanama alanı aktif mi değildi acaba doktor önemli görmediğine, bişey demediğine göre.
Sizinle ayni durumdayimKızlar merhaba size bişey danışacağım kendim yaklaşık 6-7 senedir okb ve kaygı bozukluğu ile savaşıyorum. 25 yaşındayım sağlık memuruyum. Hamileliği öğrendiğimden beri kaygılanıp duruyorum ben ona yetecek miyim eskisi gibi hayatım olacak mı gebelikte çirkinleşecek miyim çalışabilecek miyim doğumdan sonra diye diye günlerim geçiyor. Kilo takıntım hep var hamile olduğumdan beri tarti görmek istemiyorum. Bunlar benim kaygı bozukluğumla alakalı değil mi geçecek hep kendime öyle telkin veriyorum. Eşimi de bu süreçte çok yordum
Hamile kalınca butun dertlerim bitecek saniyordum yeni basliyormusİnşallah hepimizin yaa çok mutlu oldum bende karşılaşmamıza 5+1 de 9460 olmuştu beta hcg.. zaman hızlı insan şaşırıyor gidene kadar acaba dış gebelik mi şu mu bu mu bin stresle gittim. Kese göründü şimdi de kalp atışı stresi. Her konrtrol zamanını beklemek bir stres bence yaa ilerleyen zamanda daçok sevindim adınıza. Sizinde mi ilk bebek