- 11 Aralık 2023
- 1.072
- 3.884
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karından ultrasonda mi duyduz vajinal miKızlar merhaba 6+5 kalp atışını duyduk az önce çok şükür kucağımıza sağ salim alalım hepimiz
ben ümraniye deyim. açıkcası acil bir sdurumda hızlı ulaşmak adına çamlıca medipol çakmak erdem ve çamlıca erdem arasındayım. hepsindeki kadın doğumcuları araştırıp bir tanesine karar kılmak istiyorumHayırlı olsun ben de doktor bakıyorum anadolu yakasında. Ne tarafa yakınsın ben koşuyolu medipoldeki doktorlardan birine gideceğim sanırım. En rahat trafiksiz gidilen yer orası oluyor
teşekkürler :)Ekliyorummm, hayırlı olsun :)
Ramzi teorisi mi ne varmış çok anlamıyorum ama bebeğin kesedeki konumuna göre cinsiyet söylüyorlar belki bilen vardırSolda olunca kız mı oluyordu
Ramzi teorisi mi ne varmış çok anlamıyorum ama bebeğin kesedeki konumuna göre cinsiyet söylüyorlar belki bilen vard
Aslında şöyle sol yumurtalıkta yada sağ yumurtalıkta dölenip sağa yerleşirse erkek sola yerleşirse kız diyiyorlar bunun sebebi ise karaciğer sağa baskın olduğu için erkek çoçukları sıcağı severmiş gibi gibi şeylerRamzi teorisi mi ne varmış çok anlamıyorum ama bebeğin kesedeki konumuna göre cinsiyet söylüyorlar belki bilen vardır
Bu tüp bebek ile transfer olanlarda işe yaramıyor o zamanAslında şöyle sol yumurtalıkta yada sağ yumurtalıkta dölenip sağa yerleşirse erkek sola yerleşirse kız diyiyorlar bunun sebebi ise karaciğer sağa baskın olduğu için erkek çoçukları sıcağı severmiş gibi gibi şeyler
Ben şahsen inanmıyorum bir oğlum var ne tarafta oldu asla bilmiyorumBu tüp bebek ile transfer olanlarda işe yaramıyor o zaman
6 ila 7 haftalıkken duyulur diye biliyorum normalKizlar selam kesem 5+0da görünmüyordu 5+2de vajinalde gördük 6+3 bugün doktora gittim yine vajinal yolk sac var hayal meyal bebisi de gördük ama kalp atışı duymadık normal mi bu cumartesi tekrar gel dedi doktor
Korkmayın duyarsınız inşallah cumartesiyeDoktor cumartesi duymamiz lazım yoksa gelişimi durmuş demektir dedi :/ nazlı biraz hep son dakikaya kadar zorluyor bizi kendini göstermekte. Yolk sac varsa boş gebelik değildir diyor herkes ama doğrudur değil mi
Bende de aynısı var canım yani fazladan bir sakinlik var duygularımı aldırmış gibiyim. Ama sürekli bulantı hissi ile yaşamak da buna neden oluyor bence yani hamile değil de hasta gibiyiz sanki biraz :/ben de bie de hormonal degisikliklerden mi artik nedir bir mutlu olamama durumu var, normalde daha neseli bir yapim varken su an off puff modundayim can sıkıcı
Canımmm nereden yazmıştın gözden kaçırdım sanırım. Özelden yazanları genelde kaçırmıyorum ama buradaki yazışmalarda kaçırdığım oluyor. Rica etsem özelden yazar mısın ?Ben hala neden eklenmedim
Vajinal ultrasonla karindan mı duydunuz6+6 hiç kullanmadım canım fitil verdi ağızdan alınca hazımsızlık yapabilir dedi. Seninde mi kanaman oldu
Benim ağzımın hiç tadı yok yiyiyorum ama acımsı bir tat var ağzımdaKızlar sizde acıkma yemek durumlarınız nasıl? Hep bişeyler yemek istiyorum kendime hakim oluyorum tabi ki abur cubur yerine yoğurt bi muz gibi şeyler yiyprum ama çok çabuk acıkıyorum 8 hafta 4 günlük
evet doğru geçmeyen bulantı sebep olabilir buna. yakıcam dünyayı ayy 9 ay nasıl geçecekBende de aynısı var canım yani fazladan bir sakinlik var duygularımı aldırmış gibiyim. Ama sürekli bulantı hissi ile yaşamak da buna neden oluyor bence yani hamile değil de hasta gibiyiz sanki biraz :/
Ilk hamileliğimde oyleydim ben, gece kalkıp yine yerdim muz falan ne bulursam. Şimdi su bile içmek istemiyorum midemi bulandırıyorKızlar sizde acıkma yemek durumlarınız nasıl? Hep bişeyler yemek istiyorum kendime hakim oluyorum tabi ki abur cubur yerine yoğurt bi muz gibi şeyler yiyprum ama çok çabuk acıkıyorum 8 hafta 4 günlük