Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Hayırlı olsun 🤗 ben de doktor bakıyorum anadolu yakasında. Ne tarafa yakınsın ben koşuyolu medipoldeki doktorlardan birine gideceğim sanırım. En rahat trafiksiz gidilen yer orası oluyor
ben ümraniye deyim. açıkcası acil bir sdurumda hızlı ulaşmak adına çamlıca medipol çakmak erdem ve çamlıca erdem arasındayım. hepsindeki kadın doğumcuları araştırıp bir tanesine karar kılmak istiyorum

Ramzi teorisi mi ne varmış çok anlamıyorum ama bebeğin kesedeki konumuna göre cinsiyet söylüyorlar belki bilen vard

Ramzi teorisi mi ne varmış çok anlamıyorum ama bebeğin kesedeki konumuna göre cinsiyet söylüyorlar belki bilen vardır
Aslında şöyle sol yumurtalıkta yada sağ yumurtalıkta dölenip sağa yerleşirse erkek sola yerleşirse kız diyiyorlar bunun sebebi ise karaciğer sağa baskın olduğu için erkek çoçukları sıcağı severmiş gibi gibi şeyler

Aslında şöyle sol yumurtalıkta yada sağ yumurtalıkta dölenip sağa yerleşirse erkek sola yerleşirse kız diyiyorlar bunun sebebi ise karaciğer sağa baskın olduğu için erkek çoçukları sıcağı severmiş gibi gibi şeyler
Bu tüp bebek ile transfer olanlarda işe yaramıyor o zaman

Kizlar selam kesem 5+0da görünmüyordu 5+2de vajinalde gördük 6+3 bugün doktora gittim yine vajinal yolk sac var hayal meyal bebisi de gördük ama kalp atışı duymadık normal mi bu cumartesi tekrar gel dedi doktor

Kizlar selam kesem 5+0da görünmüyordu 5+2de vajinalde gördük 6+3 bugün doktora gittim yine vajinal yolk sac var hayal meyal bebisi de gördük ama kalp atışı duymadık normal mi bu cumartesi tekrar gel dedi doktor
6 ila 7 haftalıkken duyulur diye biliyorum normal

Doktor cumartesi duymamiz lazım yoksa gelişimi durmuş demektir dedi :/ nazlı biraz hep son dakikaya kadar zorluyor bizi kendini göstermekte. Yolk sac varsa boş gebelik değildir diyor herkes ama doğrudur değil mi

Doktor cumartesi duymamiz lazım yoksa gelişimi durmuş demektir dedi :/ nazlı biraz hep son dakikaya kadar zorluyor bizi kendini göstermekte. Yolk sac varsa boş gebelik değildir diyor herkes ama doğrudur değil mi
Korkmayın duyarsınız inşallah cumartesiye

ben de bie de hormonal degisikliklerden mi artik nedir bir mutlu olamama durumu var, normalde daha neseli bir yapim varken su an off puff modundayim can sıkıcı
Bende de aynısı var canım yani fazladan bir sakinlik var duygularımı aldırmış gibiyim. Ama sürekli bulantı hissi ile yaşamak da buna neden oluyor bence yani hamile değil de hasta gibiyiz sanki biraz :/

Kızlar sizde acıkma yemek durumlarınız nasıl? Hep bişeyler yemek istiyorum kendime hakim oluyorum tabi ki abur cubur yerine yoğurt bi muz gibi şeyler yiyprum ama çok çabuk acıkıyorum 8 hafta 4 günlük

Kızlar sizde acıkma yemek durumlarınız nasıl? Hep bişeyler yemek istiyorum kendime hakim oluyorum tabi ki abur cubur yerine yoğurt bi muz gibi şeyler yiyprum ama çok çabuk acıkıyorum 8 hafta 4 günlük
Benim ağzımın hiç tadı yok yiyiyorum ama acımsı bir tat var ağzımda

Bende de aynısı var canım yani fazladan bir sakinlik var duygularımı aldırmış gibiyim. Ama sürekli bulantı hissi ile yaşamak da buna neden oluyor bence yani hamile değil de hasta gibiyiz sanki biraz :/
evet doğru geçmeyen bulantı sebep olabilir buna. yakıcam dünyayı ayy 9 ay nasıl geçecek 😂

Ilk hamileliğimde oyleydim ben, gece kalkıp yine yerdim muz falan ne bulursam. Şimdi su bile içmek istemiyorum midemi bulandırıyor

X