Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Ben no cano zaten bebekle strese girecekler bi de tüy kesimi yapıp iyice hayvanı canından bezdirmek istemiyorum.
Peki tüy dökme durumu nasıl kedonun ? Neler yapıyorsun dökü
Bende başka biotin kullandım iyi gelmedi sanki bi değişiklik göremedim bunuda favladım kuzum tişikkirler orangede doğru söylüyo zsten bi stres yaşatcsz beybi gelince ben ilk zıbını eşimle eve yollamayı düşünüyorum koklasın onu diye biz gelinceye tanımış olur

Iıııyyy meraklı yaaaa, tam görümce bög bög bög
Aynen çok değişik bir kadın tam meraklı arsız biri bir şey verse böyle yanına kar sayan çok garip huyları var
Bende görümce olacağım 22 yaşında kardeşim ilerleyen zamanlarda ama asla böyle bir şey yapmam. Her zaman gelinip gidilmiyor arada olur tabii de yani sabah sabah izinli günde de çok rahatsız edici bencede

Kızlar çok haklısınız paylaşmak iyi geldi azıcık rahatladım çok kötü ve sinirli idim o an. Babamla kardeşim gitti anneme de anlattım haklısın ama boşver çok daha sıkıntılı insanlar var kocan sana düşkün tek sorun bu olsun falan dedi azıcık sinirim yatıştı. O an konuşsam baya kavga ederdim eşimle de sakinleşince odada güzelce konuştum sakin sakin tartışmadan onu suçlamadan. Normalde öyle aşırı düşkün biri de değildir hani sohbet eder güler eder ama azıcık takılır maça bakar telefona bakar sürekli gelip gitmek istemez ben derim genelde gidelim diye bazen telefona hiç bakmaz mesajlarına dönmez. Annesinin böyle huyları yok pek ama babası ve ablası bazen cidden sinir bozuyor. Babasında naz niyaz var bir düştü diye ortalığı ayağa kaldırmıştı, ablası da huyu arsız biri ilk zamanlar da böyle görüntülü arıyodu bir eşim uyardı kesti şimdi de pazarları arada da hafta içi akşam çıktı genelde açmıyoruz bazen hani bayadır konuşmadık aç diyorum açıyoruz ama hafta sonu çok saygısızca cidden.

Eşimle odada konuştum sakince baya sinirliydim ama erkeklere sinirli gidince onlarda gergin cevap veriyor azıcık dişil enerjili konuşayım dedim anladım haklısın sigara içme bahanesiyle babangilin yanından kalkmaya açtım bide sizi gösterdim selam versin diye dedi falan açıkladı bizim aramız bozulcak bak bu yüzden ablan rahat biri falan dedim. Öyle hallettik sonra da öptüm kokladım. Umarım anlamıştır

Görümceme cidden uyuz oldum ya bebeleri de öyle arsız rahat çocuklara kıyamam hiç ama bazen suistimal ediyorlar gibi geliyor.
Tekrar teşekkür ediyorum hepinizeee

Yeni bi konu açılmıştı bebek ve kedi diye. Oradaki tüm kedi ve bebek anaları kedi gelince bebeği koklattık zaten koklayıp gitti, doğmadan önce beşiğinde yatıyo olsa da bebek gelince yanaşmadı bile demiş. O yüzden ben rahatım o konuda evin kalanını da sık süpürürüz napalım, sık tarıcam biraz da bebonun ıslak mendiliyle silerim nasılsa bi kimyasal yok, nemlendikçe iyi toplanıyor tüyleri.

İlk başlarda pek yaklaşmıyorlar sanki bebeklere kediler zamanla alışıyorlar. Benimkide baya bir döküyordu tüy azaldı ama bazen severken geliyor elime yine. Günlük tarama artı her gün evin süpürülmesi ile halletmeye çalışacağım tıraş benide ürküttü kediş bebişlerimiz üzülüp stres olmasın

Gercekden mi ben hep boyle okuyup duyunca kizda gorunce korkdum encokda onu dert ediyodum nasil olcak diye ya sagol valla
Baya teyzelere falan takıyorlardı bir ah deyip geçiyordu incecik bir şey zaten ince bir kablo gibi idrar deliği de hemen hemen öyle azıcık ilerletiyor o kadar hiç korkmaa

Ben hastanedeyken asla düz yatamadım. Midem ağzımdaydı hep açlıktan galiba. Midem ekşidikçe de bulandı iyice bi döngüye girdim. Dün evde de kustum hatta mide ekşimesinden. Şimdi yeni korkum sezaryen sırasında o midenin ağzıma gelmesi :/

Lohusa tacı terliği bundan aldım ucuz zaten bir kez kullancam diye. Altı plastik tacın.

Terlikte yumuşak bir şey giyip yürünmez de fotoğrafta giyilir belki. Çakma crocs um var onu götürcem birde

Baya teyzelere falan takıyorlardı bir ah deyip geçiyordu incecik bir şey zaten ince bir kablo gibi idrar deliği de hemen hemen öyle azıcık ilerletiyor o kadar hiç korkmaa
Inslh cnm kolaylikla atlatiriz hepimiz yanimda takinca bende bi korkdum hep narkoz verildikden sonra takiliyor diye konusuyoduk grupda ya canli canli takinca bi fobi da eklenmisdi bana hshshsh ama sagol bilgi iyi oldu

Spinal ve epidural aynı şey mi ? Bir kes dış gebelikten ameliyat olmuştum genel anestezi ile çıkarken alerjim olduğu söylendi. Ama tam olarak neye alerjim var bilmiyorum. Muhtemelen penisiline. Bu durumda olan var mı ekstra korkuyorum
Beybim 38 de çok erken değil ben olsam güvenirdim kendi doktoruma. Ben spinal istiyorum doğduğu anı görmek için

Canım aynı şeyleri bende yaşadım. Rahim ağzı kısalığı var bende de 28. Haftadan itibaren hatta 6 günde şehir hastanesinde yattım. Nidicart progeston endol ile başladım. Endolu bıraktırdı. Nidicart günde 6 kere benim. Ama hiç korkma bayağı işe yarıyor. Şuan 34+5 teyim.

Reactions: dhn
Maşallah çok güzel ılerlemişsiniz. İnşallah biz de sizin gibi o haftaları görebiliriz çok teşekkür ederim içim ferahladı biraz buraya yazınca Allah razı olsun

Maşallah çok güzel ılerlemişsiniz. İnşallah biz de sizin gibi o haftaları görebiliriz çok teşekkür ederim içim ferahladı biraz buraya yazınca Allah razı olsun
Hemde rahim ağzım 10 -12 arasında gidip geliyor benim çok uzun bir zamandır. Ben böyle ilerlediysem sen hiç hiç korkma

Hemde rahim ağzım 10 -12 arasında gidip geliyor benim çok uzun bir zamandır. Ben böyle ilerlediysem sen hiç hiç korkma
Nazar değmesin inşallah. Ben de oğlan vurdukça alttan çok tedirgin olmaya basladım baya ağrıyor bebek vurdukça orası o yüzden de moral olarak vaya çöktüm dedim yazayım belki benzer bişey yasayan vardır iyi ki yazmısım valla . Bir de masallahları var ıkısının durmadan savasıp duruyorlar içerde çok şükür ki ama benım de agrım arttıkca endişe daha da katlanarak devam etmişti

Aç gidiyorsun ama sorun olmaz ki, çıkmaz yani bir şey midenden. Ben de mide yanmasından safra çıkarıyorum ama benim midemin nahoşluğu hiç geçmedi, her an kusabiliyorum. Bir problem olursa müdahale ederler zaten en büyük derdin bu olsun anam

Yok hiç korkma. Benimde ara ara oluyor öyle böyle sanki heran çıkacak gibi anlık baskı. Hatta bel ağrısı karın ağrısı yaşıyordum. Çok çok hafif lekelenmede olmuştu ama belli belirsiz. Sırtımın çok fazla ağrıdığını hatırlıyorum hepside doğum başlayınca olan şeylermiş. Ama hap etkisini gösteriyor kullandıkça rahatlatıyor. Benim tek bebekken böyle senin iki bebekte gayet normal bunları yaşaman çünkü biri dursa bir kıpır kıpırdır kesin. ilk zamanlar bende çok kafama takıyordum ama bunlar bizden Ayrılmayacak parçalar değil illa çıkacaklar belki erken belki zamanında. Erkende doğsalar artık Herşeyin çaresi var gerçekten yeterki anne de bebekte sağlıklı olsun. Grubumuz da bir ikiz annesi daha vardı erken doğum yaptı ama çokta sağlıklı doğdular diye hatırlıyorum durumları da iyiydi. Etkilemek istemediği için insan gruba aslında çok şey yazamıyor ama başına olumsuzluk gelince dertleşmek istiyor. Benimde başımdan geçtiği için seni çok iyi anlıyorum. Ne zaman istersen yazabilirsin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…