Gercekden mi ben hep boyle okuyup duyunca kizda gorunce korkdum encokda onu dert ediyodum nasil olcak diye ya sagol vallaBen lisede sağlık okudum. Stajda sonda takıyordu hemşireler doktorlar yanımızda öyle uyuşturmaya gerek olacak bir durum değil. Ih mıh olunur anlık sadece
Peki tüy dökme durumu nasıl kedonun ? Neler yapıyorsun döküBen no cano zaten bebekle strese girecekler bi de tüy kesimi yapıp iyice hayvanı canından bezdirmek istemiyorum.
Bende başka biotin kullandım iyi gelmedi sanki bi değişiklik göremedimBen düşündüm tıraş ettirmeyi ama buradaki arkadaşlar genelde ettirmiycek diye bende vazgeçtim gibi bu ara düzenli taramaya başladım daha iyi sanki.
BioFeline Plus+b for Cats 50 ml Kediler için Tüy Sağlığı Damlası Yorumları - Trendyol Birde bu damladan aldım bir süredir fayda etmiştir belki
Aynen çok değişik bir kadın tam meraklı arsız biri bir şey verse böyle yanına kar sayan çok garip huyları varIıııyyy meraklı yaaaa, tam görümce bög bög bög
Bende görümce olacağım 22 yaşında kardeşim ilerleyen zamanlarda ama asla böyle bir şey yapmam. Her zaman gelinip gidilmiyor arada olur tabii de yani sabah sabah izinli günde de çok rahatsız edici bencedeKiz ben de gorumceyim ama hic boyle dangozluklarim yoktur. Salak salak seyler aman yaa. Kimsenin kimseye saygisi yok. Bunun gorumce olmaktan ziyade insan olmakla alakasi var. Insan bir dusunur pazar gunu acil bisey yoksa sabah sabah hem de goruntulu neden ararsin ayy hic hoslanmam. Bazen kv de diyo arayin bizi goruntulu ama oyle olur olmaz zamanlarda degil Allahtan musaitsek ariyoruz ona ragmen hoslanmiyorum.
Off bu kendini anne hisseden abla sendromu. Pazar günü saat 11de arayamazsın yani, hamileyken hele. Gece uyumuyoruz çoğumuz sabah geç uyanıyoruz, kaldı ki evde misafir varken hele büyük ayıp. Eşine bence sakince söyle, kızınca da erkekler savunma modunu açıyor çünkü
Benim bu konudaki tavrımı herkes az çok bilir zatenBırak görüntülüsünü her akşam yapılan sesli konuşmalara bile tahammülüm yok. Bir ara eşiminkiler de akıllarına ne gelse arıyorlardı zırt pırt uzun bir süre sabrettikten sonra fena patlamıştım. Yani ne yazık ki bunu yapmadığımızda yeterince idrak edemiyorlar durumun ciddiyetini. Ben kayınvalidemler bize geldiğinde hani senede bir iki kez geldikleri için kalmalı, oturup çay içiyorsak sohbet ediyorsak kendi ailem bile arasa açmıyorum o anda. Çünkü ne acelesi var yani evde misafir var. İlla ki biraz sonra ortam dağılacak biri mutfağa gider biri namaza gider bir şey olur o esnada konuşulur. Kimseyi de evinde misafir varken darlamayı doğru bulmuyorum. Cumartesi pazar ekstradan ayıp tabi. İnşallah doğumdan sonra bunlara zamanları olmaz da dışarıda bu işi görüp eve öyle gelirler. Durum falan paylaşma boşver, anlamayana davul zurna az diye boşuna dememişler. Sen eşinle konuş bunu. Pazar günü meselesinin altını özellikle çiz bence canımm.
Ya her şeyi geçtim de görüntülü aramak nedir allasen, hele terörist gibi öncesinde müsait misin vs diye sormadan ne münasebet yani. Hiç sevmem. Habersiz eve gelmekle aynı nerdeyse yani, çok densiz biriymiş. Eşinde bitiyor iş, açmaz olur biter.
Yeni bi konu açılmıştı bebek ve kedi diye. Oradaki tüm kedi ve bebek anaları kedi gelince bebeği koklattık zaten koklayıp gitti, doğmadan önce beşiğinde yatıyo olsa da bebek gelince yanaşmadı bile demiş. O yüzden ben rahatım o konuda evin kalanını da sık süpürürüz napalım, sık tarıcam biraz da bebonun ıslak mendiliyle silerim nasılsa bi kimyasal yok, nemlendikçe iyi toplanıyor tüyleri.Peki tüy dökme durumu nasıl kedonun ? Neler yapıyorsun dökü
Bende başka biotin kullandım iyi gelmedi sanki bi değişiklik göremedimbunuda favladım kuzum tişikkirler orangede doğru söylüyo zsten bi stres yaşatcsz beybi gelince ben ilk zıbını eşimle eve yollamayı düşünüyorum koklasın onu diye biz gelinceye tanımış olur
İlk başlarda pek yaklaşmıyorlar sanki bebeklere kediler zamanla alışıyorlar. Benimkide baya bir döküyordu tüy azaldı ama bazen severken geliyor elime yine. Günlük tarama artı her gün evin süpürülmesi ile halletmeye çalışacağım tıraş benide ürküttü kediş bebişlerimiz üzülüp stres olmasınPeki tüy dökme durumu nasıl kedonun ? Neler yapıyorsun dökü
Bende başka biotin kullandım iyi gelmedi sanki bi değişiklik göremedimbunuda favladım kuzum tişikkirler orangede doğru söylüyo zsten bi stres yaşatcsz beybi gelince ben ilk zıbını eşimle eve yollamayı düşünüyorum koklasın onu diye biz gelinceye tanımış olur
Baya teyzelere falan takıyorlardı bir ah deyip geçiyordu incecik bir şey zaten ince bir kablo gibi idrar deliği de hemen hemen öyle azıcık ilerletiyor o kadar hiç korkmaaGercekden mi ben hep boyle okuyup duyunca kizda gorunce korkdum encokda onu dert ediyodum nasil olcak diye ya sagol valla
Inslh cnm kolaylikla atlatiriz hepimiz yanimda takinca bende bi korkdum hep narkoz verildikden sonra takiliyor diye konusuyoduk grupda ya canli canli takinca bi fobi da eklenmisdi bana hshshsh ama sagol bilgi iyi olduBaya teyzelere falan takıyorlardı bir ah deyip geçiyordu incecik bir şey zaten ince bir kablo gibi idrar deliği de hemen hemen öyle azıcık ilerletiyor o kadar hiç korkmaa
Her hafta gidiyorum rahim ağzı kısalığı var diye. Yarın gidicem 12.30ta. Soracağım bu hap konusunu tekrar. En azından dozu düşürsünNe zaman sonraki muayenen
Beybim 38 de çok erken değil ben olsam güvenirdim kendi doktoruma. Ben spinal istiyorum doğduğu anı görmek için
Canım aynı şeyleri bende yaşadım. Rahim ağzı kısalığı var bende de 28. Haftadan itibaren hatta 6 günde şehir hastanesinde yattım. Nidicart progeston endol ile başladım. Endolu bıraktırdı. Nidicart günde 6 kere benim. Ama hiç korkma bayağı işe yarıyor. Şuan 34+5 teyim.Kızlar merhabalar. Normalde şubat annesi olmam gerekıyor fakat ikizler erken gelmekte kararlı görünüyor bende. Aralık annesi olma yolunda ilerliyoruz gibi görünüyor. Aranızda nidicart ya da nidilat kullanarak erken doğumu gecıktirebilen var mı dıye soracaktım. Varsa kaç hafta geciktirebildi ilaç, günde 4 kullanmaya basladım serklajlıyım fakat rahim agzı 36dan 16-20 arasında gidip gelmeye basladıgı ıcın basladık
Maşallah çok güzel ılerlemişsiniz. İnşallah biz de sizin gibi o haftaları görebilirizCanım aynı şeyleri bende yaşadım. Rahim ağzı kısalığı var bende de 28. Haftadan itibaren hatta 6 günde şehir hastanesinde yattım. Nidicart progeston endol ile başladım. Endolu bıraktırdı. Nidicart günde 6 kere benim. Ama hiç korkma bayağı işe yarıyor. Şuan 34+5 teyim.
Hemde rahim ağzım 10 -12 arasında gidip geliyor benim çok uzun bir zamandır. Ben böyle ilerlediysem sen hiç hiç korkmaMaşallah çok güzel ılerlemişsiniz. İnşallah biz de sizin gibi o haftaları görebilirizçok teşekkür ederim içim ferahladı biraz buraya yazınca Allah razı olsun
Nazar değmesin inşallah. Ben de oğlan vurdukça alttan çok tedirgin olmaya basladım baya ağrıyor bebek vurdukça orası o yüzden de moral olarak vaya çöktüm dedim yazayım belki benzer bişey yasayan vardır iyi ki yazmısım valla . Bir de masallahları var ıkısının durmadan savasıp duruyorlar içerde çok şükür ki ama benım de agrım arttıkca endişe daha da katlanarak devam etmiştiHemde rahim ağzım 10 -12 arasında gidip geliyor benim çok uzun bir zamandır. Ben böyle ilerlediysem sen hiç hiç korkma
Aç gidiyorsun ama sorun olmaz ki, çıkmaz yani bir şey midenden. Ben de mide yanmasından safra çıkarıyorum ama benim midemin nahoşluğu hiç geçmedi, her an kusabiliyorum. Bir problem olursa müdahale ederler zaten en büyük derdin bu olsun anamBen hastanedeyken asla düz yatamadım. Midem ağzımdaydı hep açlıktan galiba. Midem ekşidikçe de bulandı iyice bi döngüye girdim. Dün evde de kustum hatta mide ekşimesinden. Şimdi yeni korkum sezaryen sırasında o midenin ağzıma gelmesi :/
Yok hiç korkma. Benimde ara ara oluyor öyle böyle sanki heran çıkacak gibi anlık baskı. Hatta bel ağrısı karın ağrısı yaşıyordum. Çok çok hafif lekelenmede olmuştu ama belli belirsiz. Sırtımın çok fazla ağrıdığını hatırlıyorum hepside doğum başlayınca olan şeylermiş. Ama hap etkisini gösteriyor kullandıkça rahatlatıyor. Benim tek bebekken böyle senin iki bebekte gayet normal bunları yaşaman çünkü biri dursa bir kıpır kıpırdır kesin. ilk zamanlar bende çok kafama takıyordum ama bunlar bizden Ayrılmayacak parçalar değil illa çıkacaklar belki erken belki zamanında. Erkende doğsalar artık Herşeyin çaresi var gerçekten yeterki anne de bebekte sağlıklı olsun. Grubumuz da bir ikiz annesi daha vardı erken doğum yaptı ama çokta sağlıklı doğdular diye hatırlıyorum durumları da iyiydi. Etkilemek istemediği için insan gruba aslında çok şey yazamıyor ama başına olumsuzluk gelince dertleşmek istiyor. Benimde başımdan geçtiği için seni çok iyi anlıyorum. Ne zaman istersen yazabilirsin banaNazar değmesin inşallah. Ben de oğlan vurdukça alttan çok tedirgin olmaya basladım baya ağrıyor bebek vurdukça orası o yüzden de moral olarak vaya çöktüm dedim yazayım belki benzer bişey yasayan vardır iyi ki yazmısım valla . Bir de masallahları var ıkısının durmadan savasıp duruyorlar içerde çok şükür ki ama benım de agrım arttıkca endişe daha da katlanarak devam etmişti