- 10 Eylül 2020
- 1.510
- 1.287
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, Benim iş yerinde 3. Senem ama ben hemen söylemek istemiyorum.8. Haftadayım en az 4. Aya kadar beklemek istiyorum.en ufak şeyi hamileliğine bağlayıp çokça muhabbeti olmasın diye ve riskli dönem geçsin diye 5. Aya kadar bile bekleyebilirim bilmiyorum ama çok mu geç olur ? Siz ne zaman söylediniz iş yerine ?merhaba benimde bulantılarım bugün artmaya başladı . zaten doktor bebek geliştikçe miden bulanmaya başlar demişti. sanırım dediği gibi oluyor. az az sık sık beslenmeye özen göstereceğim bende çalışıyorum . 6. senem deyim. geldiğimde 22 yaşında bekardım :) gözleri önünde büyüdüm evlendim ve hamileyim o yüzden hepsi memnunlar şuan :) ama gerçekten bende çalışmak istemezdim . dediğin gibi evde boooşş boş oturmak yatmak istiyorum o kadar halim dermanım yokki.
Merhaba canım bende de oldu ama ben coraspirin kullanmıyordum kahverengi akıntım vardı bi kaç günde pembe akıntı ve kan geldi acile gittim progestana devam dediler bişey demedilerKızlar benden pembe sulu kan geldi sizde olsu mu fitille corasprini kestik
Bende de ara ara oluyor doktora acile gittim progestan kullanıyorum kan dahi geldi pıhtılı doktor sorun yok dedi ama ben pek sevemedim doktoruda tavrını da bi kaç gündür gebelik belirtim yok korkuyorum inş bi sıkıntı olmazKızlar merhaba Şuan 6+1 haftadayım. Bugün hafif kahverengimsi akıntım oldu. Biraz da karın ağrım var bu durum normal mi ? Daha önce bir düşüğüm oldu o da bu şekilde belirti göstermişti.
Ben hemen söyledim ama ben dış hemşirelik yapıyorum ama çok özlüyorum işimi şimdi tekrardan başlamak istiyorum 6-7 aya kadar çalışabilirim ama günlük sigorta ve günlük maaş gibi düşün. Çok tedirginim acaba neden hamile gelmiş evde duramamış derlerse diye midem bulanırsa diye evde durmak bana ruhen iyi gelmiyorMerhaba, Benim iş yerinde 3. Senem ama ben hemen söylemek istemiyorum.8. Haftadayım en az 4. Aya kadar beklemek istiyorum.en ufak şeyi hamileliğine bağlayıp çokça muhabbeti olmasın diye ve riskli dönem geçsin diye 5. Aya kadar bile bekleyebilirim bilmiyorum ama çok mu geç olur ? Siz ne zaman söylediniz iş yerine ?
Bende olmadı ama bugün sürekli baktım durdum iç güdüsel olarak. Yoğun kanama olmadığı sürece endişelenmeyin diyorlar. İnşallah birşey demek değildir kuzum zaten Doktor'un şüphelense söylerdiKızlar benden pembe sulu kan geldi sizde olsu mu fitille corasprini kestik
İnşAllah yarın başka bir doktora randevu aldım korktum birazBende olmadı ama bugün sürekli baktım durdum ı'm güdüsel olarak. Yoğun kanama olmadığı sürece endişelenmeyin diyorlar. İnşallah birşey demek değildir kuzum zaten Doktor'un şüphelense söylerdi
Sulu pembe geldi çok silik bir renk yarın bir bakıcam keseyide görmmemiştimMerhaba canım bende de oldu ama ben coraspirin kullanmıyordum kahverengi akıntım vardı bi kaç günde pembe akıntı ve kan geldi acile gittim progestana devam dediler bişey demediler
Umarım sizin de sorunsuz ilerler süreciniz. Siz bebeği görebildiniz mi peki benim Şuan 6+1 az önce gittim doktora ama kesede bebeği ya da yolk saç göremedik normal mi acabaBende de ara ara oluyor doktora acile gittim progestan kullanıyorum kan dahi geldi pıhtılı doktor sorun yok dedi ama ben pek sevemedim doktoruda tavrını da bi kaç gündür gebelik belirtim yok korkuyorum inş bi sıkıntı olmaz
Ben sağlığım el verdiği sürece çalışırım inş sizin hareketli ise belki ondan mı öyle düşündünüzBen hemen söyledim ama ben dış hemşirelik yapıyorum ama çok özlüyorum işimi şimdi tekrardan başlamak istiyorum 6-7 aya kadar çalışabilirim ama günlük sigorta ve günlük maaş gibi düşün. Çok tedirginim acaba neden hamile gelmiş evde duramamış derlerse diye midem bulanırsa diye evde durmak bana ruhen iyi gelmiyor
Yok kaygılı bi yapım hep var sizin meslek neBen sağlığım el verdiği sürece çalışırım inş sizin hareketli ise belki ondan mı öyle düşündünüz
Evet canım benim 8 haftalıkUmarım sizin de sorunsuz ilerler süreciniz. Siz bebeği görebildiniz mi peki benim Şuan 6+1 az önce gittim doktora ama kesede bebeği ya da yolk saç göremedik normal mi acaba
Ben mimarım oturuyorum sürekli :)Yok kaygılı bi yapım hep var sizin meslek ne