Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Çok şükür kuzumm😍 grubu pek takip edemiyorum yoğunum halsizlik ve birazda mide bulantım var 🥹 kaç haftalıksınn şuan😍 ben keseyi gördüm kalp atışına gidicem önümüzdeki hafta😌
Maşallah kuzum 🧿 kalp atışını da sağlıkla duyarsın inşallah. Ben sanırım henüz 4 haftalık civarıyım. 10 gün sonra kese muayenesi için gel dediler. Sabırsızlıkla bekliyorum. Her gün idrar testi yapıyorum 😅

Maşallah kuzum 🧿 kalp atışını da sağlıkla duyarsın inşallah. Ben sanırım henüz 4 haftalık civarıyım. 10 gün sonra kese muayenesi için gel dediler. Sabırsızlıkla bekliyorum. Her gün idrar testi yapıyorum 😅
Hahahahah yapma artık yeter yaaa gebesinn gebeee😂😂inşallah sende sağlıkla kesesini görürsün😍

Ben oksapar kullanıyorum bugünde ağzımda metal tadı gibi balık gibi bir koku alıyorum mahvoldum umarım çok sürmez

Kızlar merhaba,
Son adet tarihim 15 mart. Eşimle 4 gün beraberlik yaşadık yumurtama gününe kadar. Yumurtlama zamanı en son birlikteliğimizde 31 martta oldu. 3-4 gün sonra benim kasık ağrılarım başladı. Ve aşırı derecede gazım vardı bu dönemlerde. Bu ay normalde13 nisanda adet olmam gerekiyor. Ama adetimden bir gün önce kahverengi leke geldi. Devamı olmadı normal şeffaf akıntılarım olmaya başladı ve yoğun bir şekilde akıntım oldu. Bugün adetimin 3. Günü ama hala adet olmadım.. Akşam 4 gibi gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ve hala kasık ağrım,bel ağrım, gaz devam ediyor. Sizde böyle bişey yaşadınız mı? Sizce hamile miyim?
Merhaba sonucunuz ne oldu

Kizlar küçükken hep aralıkta doğum yapanlarla kendimce dalga geçerdim. Niye yılbaşından sonraya olacak şekilde planlamiyorlar yazik dogan çocuğa 1 aylikken 1 yasinda olacak derdim. Ama işler küçükken düşündüğüm gibi olmuyormuş.😂😂 Kimimiz yıllarca bekledi kimimiz bebislerimize umut bağlayıp hamile kaldık ve aralığa denk gelecek şekilde oldu. Cok şükür bu günümüze. Rabbım sağlıkla aralıkta vaktinde doğum yapmayı nasip etsin hepimize🌸🌸 Neymiş kimseyi kinamayacakmısiz. Hayatta yapmam dediğim kınadığı herseyi yasadim resmen😂

Kızlar hamileliğinizi öğrendiğinizde progesteron değeriniz kaçtı.Benim beta 103.progesteron 8.1 gelmiş geçen kimyasal gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum

Günaydın kızlar insallah bu grupta olurum dıye içimden çok gecırdım haftaya kese randevum var Beni de ekler misiniz🙂 sat tarihi 16 Aralık

X