- 22 Şubat 2023
- 10.005
- 11.200
- 37
Ay silerken de çok acıtor ya. Ben madecasol sürdüm bir kaç kez. O iyi geldi gibi ama silmesi çok zor o sebeple yapamıyorum. Lansonishle devam ediyorum.Evet kuzum her seferinde iyice siliyordum ıslak pamukla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay silerken de çok acıtor ya. Ben madecasol sürdüm bir kaç kez. O iyi geldi gibi ama silmesi çok zor o sebeple yapamıyorum. Lansonishle devam ediyorum.Evet kuzum her seferinde iyice siliyordum ıslak pamukla
Katı olmuyormuş canım zaten sarı renkte, yarı sulu, yarı partiküllü olması normalmiş. Daha kırkına kadar en az böyle devam edermiş sonra daha seyrek kaka yapmaya başlarlarmış kilo alımı da hızlanırmış. İshal dedikleri de emzirdiğin anda kaka yapması ya da mesela yarım saatte bir kaka yapması ve su gibi olması. 3 saatte bir kaka da normalmiş beslenmelerine göre. Bu ishal değilmiş yani. Gayet güzel kilo almış maşallah Bizimki de 15 günlük oldu tartılamadık henüz merak ediyorum ben deAy canım ben anlamadım. Aralıksız kaka derken 3 saate bir mutlaka kakalı bez değiştiriyorum ben. Bir de ishal derken? Benim bebişin kakası hiç kayı olmadı daha. Hani zaten ishal gibi sıvı yani sürekli sap sarı bir de. Hoş kilo da aldı 3.6 idi doğumda .17 gün oldu 4.25 e ulaştı.
Turuncu kırmızı lekeler oluyormuş aslında ilk çişlerde. Ben foto çekip doktora sormuştum da anne karnında biriken üretra kalıntısı gibi bir şeyler demişti sonra devam etmiyor o. Eğer aynı şeyden bahsediyorsak canım.Turuncu kırmızı çiş olmadılkça korkma dedi doktor. Benim bugün iki tane turuncu geldi. Akşam aradım doktoru. Mama veriyoruz üç gündür. Düzene girecek korkma dedi. Yani bilemedim gitsen mi mama verip takip mi Etsen ama benim bilgim bu
Kaydettim , teşekkür ediyorumBen gunluk temizlik için akşamları flaktonlarin yarısını sıkıyorum canım. 1 cc 1cc olarak her beslenme öncesi bile serum sıkabilirsin. Sümük yok diye ben cektirmiyorum. Ama varsa serum suyu uyguladiktan sonra çektirmek gerekiyor.
Sıkınca öksürük falan yapuyo mu genze kaçıuo mu ben korkuyorumBen gunluk temizlik için akşamları flaktonlarin yarısını sıkıyorum canım. 1 cc 1cc olarak her beslenme öncesi bile serum sıkabilirsin. Sümük yok diye ben cektirmiyorum. Ama varsa serum suyu uyguladiktan sonra çektirmek gerekiyor.
Bende de sağı tutmuyorBenimkinde baya tek meme reddi var ya geçen biri bana video atmıştı ama bulamadım hatırlayan var mı
Bende de solu. Sağı çok emdiği için meme ucu çıktı ondan dolayı mı bilmiyorumBende de sağı tutmuyor
Bendr yıkıyorum çeşmenin başına geçip sabunla köpükleyip duruluyorum dediğin gibi ucunu temizlemek için biraz bastırmak lazım krem izleri geçsin oda can yakıcı ama iyi haber galiba benim yavaş yavaş hassaslık gidiyor ki benimki çekiştirerek emiyor memeyi süt fışkırarak geldiği için ondan ekstra daha yara oluyordı ben farketmedim hiç ama bazen ucunda sanki kanamışta kabuk bağlamış şekilde görüyordum o derece yaktı canımıAy silerken de çok acıtor ya. Ben madecasol sürdüm bir kaç kez. O iyi geldi gibi ama silmesi çok zor o sebeple yapamıyorum. Lansonishle devam ediyorum.
Çok aç olduğu zaman ilk hep onu ver ısrar et ağlarsa sakinleştirip dene birinde olmasa birinde mutlaka tutar dediğin gibi diğeri kolayına geliyorBende de solu. Sağı çok emdiği için meme ucu çıktı ondan dolayı mı bilmiyorum
Az önce canhıraş bağırıyodu açlıktan yine de almadı ya bazen tesadüf tutarsa tutuyoÇok aç olduğu zaman ilk hep onu ver ısrar et ağlarsa sakinleştirip dene birinde olmasa birinde mutlaka tutar dediğin gibi diğeri kolayına geliyor
Canım hiçbir şekilde beslenmiyorsa ben olsam bi doktora danisirdim. Aklımıza gelmeyen bi sıkıntısı vardır belki. Gerçi zaten yarın aylik kontrolün de vardır ama..Iyi aksamlar kızlar off lutfen bana yardimci olun oturup agliyorum doldum benim bebe 2 gundur bişe yemiyor beni emmiyor mama icmiyor durup durup agliyor yarin tam 1 aylik oluyor sizce neden boyle napmaliyim kafayi yiycem aglamasina hic susmuyor cunku
Burada yine miktar önemli sanırım. Çünkü tam tersi kilo alamaması hatta vermesine de sebep olabilir sık ve çok kusmak. Çocuklarım arası kıyas yaptım yine kızım kusardi ve kilo alımı daha azdı onda sütüm daha çok olmasına ragmenKusmaya başlaması kilo almaya başladığını gösteriyormuş bana öyle dedi sağlık ocağı ekibi canım. Her emzirme sonrası da kusabilirmiş fazlalık sütü. Hafif kıvamlı olan zaten beklenen istenen bir durummuş. Sadece emdiği anda bütün emdiğini kusması ya da aralıksız kaka yapması ishal olması endişe vericidir dedi. Bugün aradım telefonla uzun uzun konuştuk da bu şeylerini.
Bugun goturdum cnm 1gun once olsun dedim boyle olunca bakdi bise yok dedi ama nebilim bilemedi acaba diyorum ya niye durmuyorki biseyi yoksa diye dusunuyorum haliyleCanım hiçbir şekilde beslenmiyorsa ben olsam bi doktora danisirdim. Aklımıza gelmeyen bi sıkıntısı vardır belki. Gerçi zaten yarın aylik kontrolün de vardır ama..
Gayet iyi maşallah hiç endişelenme canım. Bebek makineden daha güçlü ve zaten o dokununca daha çok süt geliyor hem duygusal hem fizyolojik bebek emdikce sen sagdikca daha da çok artar. Yine sen süt artırıcı şeylerin tüketimine de devam et bol suylaBize de kilosundan iki sıfır at ver dedi.
3000 gramsa
30 cc her üç saatte bir, emzirmeye ek ver dedi.
Benim her iki memeden 15er dakka sağma da 20-25 cc süt geliyor. 4 günlüğüz. Gelen süt Az mı normal mi anlamıyorum, inşallah iyidir,
Kilo kaybı yaşamış mi. Belki de dedikleri gibi gaz sancisidir ya da koliktir hele bir se ağlama saati varsaBugun goturdum cnm 1gun once olsun dedim boyle olunca bakdi bise yok dedi ama nebilim bilemedi acaba diyorum ya niye durmuyorki biseyi yoksa diye dusunuyorum haliyle
Aslinda kilo kaybini anlamadim yani şöyle 1 hafta saglikocaginda tartildiyla bugun tartildinda hic kilo almamis hatta 100gr eksik cikdi anlamadim tarti farkimidir yoksa 1 haftada hic almayip usdune bide vermis mi yaKilo kaybı yaşamış mi. Belki de dedikleri gibi gaz sancisidir ya da koliktir hele bir se ağlama saati varsa
Ben hemen çeviriyorum sirtina vuruyorum nefesini toparlamasini bekliyorum. O arada annem de korkuyor gözlerini kapatıp nefesi düzeldi mu diye soruyor genelde hapsuruyorSıkınca öksürük falan yapuyo mu genze kaçıuo mu ben korkuyorum
Ya bebekler şu dönem az süt geleni değil de tazyikli geleni reddediyorlar galiba. Benim de bi memele kavra ediyor resmen oradan süt çok geliyor. Dediğim gibi daha mayısık anlarda vermeye başlıyorum onu.Benimkinde baya tek meme reddi var ya geçen biri bana video atmıştı ama bulamadım hatırlayan var mı
Tartı farkından ziyade kıyafeti tamamen çıkarmadıysa o etkili olabilir. Ama beslenmeyi reddediyorum vardır bir sıkıntısı. Uyuklarken emzirmeyi denedin miAslinda kilo kaybini anlamadim yani şöyle 1 hafta saglikocaginda tartildiyla bugun tartildinda hic kilo almamis hatta 100gr eksik cikdi anlamadim tarti farkimidir yoksa 1 haftada hic almayip usdune bide vermis mi ya