2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
S SarilmaSaldirisi canım geldik doktordan bu ara rsv salgını çok dedi rsv hemen ilerler dedi muayne attı ciğerleri temiz üst solunum yolları tıkalı dedi kan ve rsv tahlili yaptı 2 saat sonra tekrardan hastaneye gidicem arama gel dedi direkevde hasta olup olmadığını sordu baba ve 2 kız hasta dedim tmm dedi virüs testini istediinşallah negatif gelir ya

Senin adına çok sevindim canım. Saatlerce sancı çekip sezaryene alınma fikri çok geriyor sadece. Ben stres yaptıkça bebeğinde hareketleri bir kaç gündür iyice azaldı. Azaldıkça iyice stres yaptım. Sonsuz bir kısır döngüye girdi. Hakkımızda her şeyin hayırlısı. Allah analı babalı büyütsün bu arada

Benim de yarın kontrolüm var canım bende konuşacağım bakalım gönlüm sezaryenden yana. Korkular iyice ağır basmaya başladı.

Evet haklısınız, benim doktorum da kararı bana bırakmıştı hatta kendini çok yipratirsin sezaryene dönmek zorunda kalırsak demisti. Ben yine de denemek istedim ama sezaryene donseydi muhtemelen çok üzülürdüm o kadar bekledikten sonra. Hayırlısı olsun inşallah sizin icin de

Saglikla kucana al bebişini cnm kolaylikla gecsin dogumun

Benim de yarın kontrolüm var canım bende konuşacağım bakalım gönlüm sezaryenden yana. Korkular iyice ağır basmaya başladı.
Hayırlısı olur inşallah bakarsın yarına doğuma alır sen hazırlıklı git , sağlıkla kavuşalım bebeklerimize, çok önemli değil gerisi evet ya normal doğum uzaktan güzelmiş yaklaşınca kendi adıma korku saldı iyice . Hani birden başlasa doğum Her şey akışında gitse okeyim ama uzun uzun beklemek sonra suni sancı onun olmama ihtimali felan kaygı oluşturuyor

Aynı durumdayım doğum kendi başlasa, açılmam olsa suniyle desteklese bile bir nebze cazip geliyor . Ama hiçbir şey yokken sıfırdan suniyi çekip olmama ihtimalini düşünmek manyak etti iyice beni hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Umarım sağlıcakla kucağımıza alırız

Yaa çok çok geçmiş olsun canım Allah korusun inşallah rsv tarzi etkili virüslerden değildir ciğerleri temizse crp de yuksek degildir diye umuyorum. ablasını da götürdün mü? Ondan da tahlil alsalardı. Ben 1. Ay kontrolüne ablasının da 6. Yaş kontrolünü ekledim. İkisine birden bakıldı. Doktorun klinigi var parmak ucundan kanla bakıyor dediğin gibi rsv, covid, influenza hepsine bakıldı.

Kızlar bu arada 6 yıl önce ben kızıma özel aşıları da yaptırdım rota ve menenjit. Rota 2-4 ya da 3-5. aylarda yapılıyor. 2. Ayda verem aşısı var diye genelde 3. Ayda tercih ediliyor ağır olmasın diye. Süreleri önemli yaptıracak olanlar doktoruna danışmanı unutmasın. Bir de o zaman menenjit yaygın degildi 1 yas sonrası yapılmıştı. 1 nimenrix 2 bexsero şeklinde. Ancak şimdi doktorumla konuştuğumda düzensiz göçmenler yüzünden yaygın olarak görülmeye başlandığını ve 1 yas altında başlayacağımızı söyledi. O zaman dozları artiyor. Ayrıca doktoruma katılıyorum farklı sebepleri oluyor menenjitin benim bir velime bile bulaş olmuştu geçtiğimiz sene göçmen bürosunda gorevliydi. Allah evlatlarımızı ve bizleri korusun yaptiracaklara da fikir olsun

Biz de oyleyiz gece ben o memedeyken uyuyorum mecburen biraz korkuyorum ama yoksa gram uyku olmayacak
ya benim de büyük oğlum bebek geldiğinden beri hasta. içten içe kıskandı mı n oldu bilmiyorum. bi ton kustu bu akşam. öksürük de var. antibiyotik verdi doktor. ben de bebeğe geçerse diye çok korkuyorum
dün gece bizim de kabus gibiydi bebek cok gazlı uyumuyor durmuyor ya aglıyor ya emiyor ufak kızım ateslendi kustu beni cagırıyor illaki bir ona bir ona pinpon topu gbi oldum. Salgın var heralde atesi de dirençli ins bebege gecmez

Ya bu stres hepsinden beter valla. İnşallah kızın da çabuk atlatır bebeğe bulasmadan

Emzik veriyor musun belki bu sekilde biraz oyalanabilir emme ile uykuya dalma yapiyosa belki kurtarıcı olur. Her bebiş farklı işte ama vardır onun bir derdi böyle yaptığına göre. Karanlık perde falan diyolar olmadı ondan al o şekilde bebeklerin pek çoğu rahat uyuyo ışık falan mı etkiliyo bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…