- 16 Nisan 2024
- 600
- 749
- 36
Senin adına çok sevindim canım. Saatlerce sancı çekip sezaryene alınma fikri çok geriyor sadece. Ben stres yaptıkça bebeğinde hareketleri bir kaç gündür iyice azaldı. Azaldıkça iyice stres yaptım. Sonsuz bir kısır döngüye girdi. Hakkımızda her şeyin hayırlısı. Allah analı babalı büyütsün bu aradaMerhaba, tıpkı sizin gibiyken sıfırdan suni sancı ile vajinal doğum yaptım. Tek fark 38+5 te yaptim ben. 6 saatte doğumum gerçekleşti. Doktorumun dedigine göre literatüre girecek derecede hizli ilerlemis açılmam. Aklınızda kalacaksa deneyin derim ama kalmayacaksa sezaryen tercih edebilirsiniz. Benim sonucum güzel oldu ama garantisi yok suni sancınin. Ben de umutsuzdum acikcasi ama olumlu sonuçlandı.
Benim de yarın kontrolüm var canım bende konuşacağım bakalım gönlüm sezaryenden yana. Korkular iyice ağır basmaya başladı.Canım ben de seninle aynı durumdayım. Bugün pazar günü 40. Haftam bitiyor. Çatı ağrısı harici hiç bir belirtim yok doğuma dair. Nst de en fazla 20-30 sancılarım ve hiç açılmam yok. Doktorum sana bırakıyorum kararı dedi . İstersen bugün öğleden sonra alabilirim dedi biz ev taşıdığımız için bugün istemedim. Pazartesiye kadar düşün dedi. Ben normal istiyordum en baştan ancak bugünlerde biraz kaygı yaşamaya başladım. Bebeğin pozisyonu iyi ancak başı tam yerleşmemiş beklersen yerleşebilir daha vaktin var dedi . 42 ye kadar bekliyormuş benim dr. Kararsız kaldım ben de ama büyük ihtimalle pazartesi sezeryan isticem
Evet haklısınız, benim doktorum da kararı bana bırakmıştı hatta kendini çok yipratirsin sezaryene dönmek zorunda kalırsak demisti. Ben yine de denemek istedim ama sezaryene donseydi muhtemelen çok üzülürdüm o kadar bekledikten sonra. Hayırlısı olsun inşallah sizin icin deSenin adına çok sevindim canım. Saatlerce sancı çekip sezaryene alınma fikri çok geriyor sadece. Ben stres yaptıkça bebeğinde hareketleri bir kaç gündür iyice azaldı. Azaldıkça iyice stres yaptım. Sonsuz bir kısır döngüye girdi. Hakkımızda her şeyin hayırlısı. Allah analı babalı büyütsün bu arada
Saglikla kucana al bebişini cnm kolaylikla gecsin dogumunBen de geliyorum aranıza, plesenta previa yüzünden riske atmadı doktor, plesenta ayrılabilir ama 40.haftaya kadar sorun olmayabilir riske atmayalım dedi. Öğlene doğru doğuma giriyorum kızlar, yay burcu oluyor benimki deçok hazırlıksızım eşimle annem eşyalarımı toparlayacak duş vs alacağım
Hayırlısı olur inşallah bakarsın yarına doğuma alır sen hazırlıklı gitBenim de yarın kontrolüm var canım bende konuşacağım bakalım gönlüm sezaryenden yana. Korkular iyice ağır basmaya başladı.
Aynı durumdayımHayırlısı olur inşallah bakarsın yarına doğuma alır sen hazırlıklı git, sağlıkla kavuşalım bebeklerimize, çok önemli değil gerisi evet ya normal doğum uzaktan güzelmiş yaklaşınca kendi adıma korku saldı iyice . Hani birden başlasa doğum Her şey akışında gitse okeyim ama uzun uzun beklemek sonra suni sancı onun olmama ihtimali felan kaygı oluşturuyor
Yaa çok çok geçmiş olsun canım Allah korusun inşallah rsv tarzi etkili virüslerden değildirS SarilmaSaldirisi canım geldik doktordan bu ara rsv salgını çok dedi rsv hemen ilerler dedi muayne attı ciğerleri temiz üst solunum yolları tıkalı dedi kan ve rsv tahlili yaptı 2 saat sonra tekrardan hastaneye gidicem arama gel dedi direkevde hasta olup olmadığını sordu baba ve 2 kız hasta dedim tmm dedi virüs testini istedi inşallah negatif gelir ya
Biz de oyleyiz gece ben o memedeyken uyuyorum mecburen biraz korkuyorum ama yoksa gram uyku olmayacakKızlar biz çok fena kısır döngüye girdik ya. Bebek maşallah diyeyim sürekli emiyor sonra uykuya geçiyor o ara ya ya çiş ya kaka ya kusmak için falan uyanıyor açılıyor uykusu. Ama artık burnundan falan süt geliyor yani o derece tok. Sonra biraz oyalanıyor ve yeniden meme. Saatlerdir bu döngüdeyiz uykuya geçemiyoruz. Napıcam ya
dün gece bizim de kabus gibiydi bebek cok gazlı uyumuyor durmuyor ya aglıyor ya emiyor ufak kızım ateslendi kustu beni cagırıyor illaki bir ona bir ona pinpon topu gbi oldum. Salgın var heralde atesi de dirençli ins bebege gecmezya benim de büyük oğlum bebek geldiğinden beri hasta. içten içe kıskandı mı n oldu bilmiyorum. bi ton kustu bu akşam. öksürük de var. antibiyotik verdi doktor. ben de bebeğe geçerse diye çok korkuyorum
Ya bu stres hepsinden beter valla. İnşallah kızın da çabuk atlatır bebeğe bulasmadanBiz de oyleyiz gece ben o memedeyken uyuyorum mecburen biraz korkuyorum ama yoksa gram uyku olmayacak
dün gece bizim de kabus gibiydi bebek cok gazlı uyumuyor durmuyor ya aglıyor ya emiyor ufak kızım ateslendi kustu beni cagırıyor illaki bir ona bir ona pinpon topu gbi oldum. Salgın var heralde atesi de dirençli ins bebege gecmez
İyiyiz anam slingle takılıyoruz evde analı oğulluOrangegreysky canim ne durumdasınız?
Emzik veriyor musun belki bu sekilde biraz oyalanabilir emme ile uykuya dalma yapiyosa belki kurtarıcı olur. Her bebiş farklı işte ama vardır onun bir derdi böyle yaptığına göre. Karanlık perde falan diyolar olmadı ondan al o şekilde bebeklerin pek çoğu rahat uyuyo ışık falan mı etkiliyo bilemedim kiKızlar biz çok fena kısır döngüye girdik ya. Bebek maşallah diyeyim sürekli emiyor sonra uykuya geçiyor o ara ya ya çiş ya kaka ya kusmak için falan uyanıyor açılıyor uykusu. Ama artık burnundan falan süt geliyor yani o derece tok. Sonra biraz oyalanıyor ve yeniden meme. Saatlerdir bu döngüdeyiz uykuya geçemiyoruz. Napıcam ya
İnşallahAynı durumdayımdoğum kendi başlasa, açılmam olsa suniyle desteklese bile bir nebze cazip geliyor . Ama hiçbir şey yokken sıfırdan suniyi çekip olmama ihtimalini düşünmek manyak etti iyice beni hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Umarım sağlıcakla kucağımıza alırız
En güzeliİyiyiz anam slingle takılıyoruz evde analı oğullu
Ben 24 saat olmadan çıkmıştım. Bu sure zarfinda neredeyse her bezinde vardı canım. Yalnız ben ilk gün her 2 saatte bir emzirme sonrasi 30 cc mama verdim. Onunla da ilgili olabilir.Kızlar bebişleriniz kakalarını kaç kere yaptı hastaneden çıkmadan?
Aferin kiz becerebildin mi ben almadim yaa beceremem diye kabguruyla denicemİyiyiz anam slingle takılıyoruz evde analı oğullu
Cıks bazen emiyor bazen emmiyor, nedenini ya da çözümünü bulamadım maalesef :/En güzelibeslenme düzeniyle ilgili var mı bi gelisme