- 22 Eylül 2022
- 1.774
- 1.683
- 25
Sağlıkla gelsin inşallah annesiSevgili analarımbiz kendi rızamızlq doğmayı başaramadık :)))))) bugün 41. Hafta ve artık sezaryen için sözleştik saat 8 de yatışımız yapılacak. Bebeğin keyfi oldukça yerinde, hiç doğmaya niyeti yok. Rahim açıklığı sıfır, sancı yok sanki 7 aylık hamileyim öyle bir durum sağlıkla kucağıma almayı diliyorum ne olur bizim için dua edin
Kolaylıkla sağlıkla kucağına al inşallah KumralBen de geliyorum aranıza, plesenta previa yüzünden riske atmadı doktor, plesenta ayrılabilir ama 40.haftaya kadar sorun olmayabilir riske atmayalım dedi. Öğlene doğru doğuma giriyorum kızlar, yay burcu oluyor benimki deçok hazırlıksızım eşimle annem eşyalarımı toparlayacak duş vs alacağım
Kolaylıkla sağlıkla kucağına al inşallahSevgili analarımbiz kendi rızamızlq doğmayı başaramadık :)))))) bugün 41. Hafta ve artık sezaryen için sözleştik saat 8 de yatışımız yapılacak. Bebeğin keyfi oldukça yerinde, hiç doğmaya niyeti yok. Rahim açıklığı sıfır, sancı yok sanki 7 aylık hamileyim öyle bir durum sağlıkla kucağıma almayı diliyorum ne olur bizim için dua edin
Uyguluyorum kuzucumMaşallah canım geçmiş olsun
Seninki suprizin de suprizi oldu gerçektengeçmiş olsun canım sağlıkla büyüt
Çok şükür canım sende kurtardın ağrılarda geçer herşey geçer
Meme ağrına evde sıcak su torbası varsa onu koy süt damarin tikanmistir 3 gündür bende urastim açıldı sonunda
Bebeğim grip oluyo malesef burnu tikaniyo çekiyorum hapsuruk arttı sümük geliyo hapsurunca boğazında hırıltı başladı evdekiler hastaydı yaklasmadilar ama 4 yaşındaki kızımı başından alamadim bı turluyarın bize yine doktor yolu gözüktü
AaaaBen de geliyorum aranıza, plesenta previa yüzünden riske atmadı doktor, plesenta ayrılabilir ama 40.haftaya kadar sorun olmayabilir riske atmayalım dedi. Öğlene doğru doğuma giriyorum kızlar, yay burcu oluyor benimki deçok hazırlıksızım eşimle annem eşyalarımı toparlayacak duş vs alacağım
Saglikla gelsin, kolaylıkla atlatın süreciBen de geliyorum aranıza, plesenta previa yüzünden riske atmadı doktor, plesenta ayrılabilir ama 40.haftaya kadar sorun olmayabilir riske atmayalım dedi. Öğlene doğru doğuma giriyorum kızlar, yay burcu oluyor benimki deçok hazırlıksızım eşimle annem eşyalarımı toparlayacak duş vs alacağım
O kadar kizimin kankasi diye bosuna demedim bak gelisleri bile acele insallah eskiyaligi benimkine benzemezBen de geliyorum aranıza, plesenta previa yüzünden riske atmadı doktor, plesenta ayrılabilir ama 40.haftaya kadar sorun olmayabilir riske atmayalım dedi. Öğlene doğru doğuma giriyorum kızlar, yay burcu oluyor benimki deçok hazırlıksızım eşimle annem eşyalarımı toparlayacak duş vs alacağım
Ayyy bizi de haberdar et Kumral, çok güzel olacak her şeyBen de geliyorum aranıza, plesenta previa yüzünden riske atmadı doktor, plesenta ayrılabilir ama 40.haftaya kadar sorun olmayabilir riske atmayalım dedi. Öğlene doğru doğuma giriyorum kızlar, yay burcu oluyor benimki deçok hazırlıksızım eşimle annem eşyalarımı toparlayacak duş vs alacağım
Hadi hayırlısıyla cano, çok iyi geçecek kolay geçecekBen de geliyorum aranıza, plesenta previa yüzünden riske atmadı doktor, plesenta ayrılabilir ama 40.haftaya kadar sorun olmayabilir riske atmayalım dedi. Öğlene doğru doğuma giriyorum kızlar, yay burcu oluyor benimki deçok hazırlıksızım eşimle annem eşyalarımı toparlayacak duş vs alacağım
Saçma ama işe yarıyorKız az önce yaptım bu dediğini kv’m tavsiye etmişti demek başka bilenler de varmış
Her şey çok güzel olacak inşallah hiçbir şeyi düşünme o kadar yolunda ilerleyecek ki sen bile şaşıracaksınBen de geliyorum aranıza, plesenta previa yüzünden riske atmadı doktor, plesenta ayrılabilir ama 40.haftaya kadar sorun olmayabilir riske atmayalım dedi. Öğlene doğru doğuma giriyorum kızlar, yay burcu oluyor benimki deçok hazırlıksızım eşimle annem eşyalarımı toparlayacak duş vs alacağım
Elenatalin emzirme dönemi takviyesini al bi de ocean ın balık yağını . Hem sana iyi gelir hem sütün yağlanırInsanlar cok canimi sikiyor , az kilo aldi aa demekki sutun yagli degil mama ver diyolar belli evet yagli degil ama boyle olunca da demekki ben bakamiyorum cocuguma diyorum bencillik yapiyorum meme diye diretmekte diye dusunuyorum. Oyle cok bisey de yiyemiyorum sanirim oyuzden de sutum kaliteli gelmiyomoralim cok bozuluyor.
Oyy maşallahKızlar ben çıktım, 8.55 gibi doğum oldu. Gayet rahattım, hiçbir acı sızı hissetmedim. Bebiş gerçek bir tospikmiş, iyi ki sezaryen oldum dedim. 4440 gram 54 cm doğdu, 38+1’de doğmuş oldu
ouyyyy ona da maşallahhSürpriiiiiiizz!!!! Doğurdumçok şükür bebek de ben de iyiyiz, detayları yazarım
Hiihihiih doğmuşBen de bebişime kavuştum biraz stresli bişeymiş bu. Ağrım da direk başladı. Çok şükür iyiyiz
40+3 3350 kg 51cm doğduk 16.51 doğım saatimiz
Enee hadi saglikla gelsinBen de geliyorum aranıza, plesenta previa yüzünden riske atmadı doktor, plesenta ayrılabilir ama 40.haftaya kadar sorun olmayabilir riske atmayalım dedi. Öğlene doğru doğuma giriyorum kızlar, yay burcu oluyor benimki deçok hazırlıksızım eşimle annem eşyalarımı toparlayacak duş vs alacağım
Anaaam en son sayfada sana denk geldim hiç beklemiyordumBen de geliyorum aranıza, plesenta previa yüzünden riske atmadı doktor, plesenta ayrılabilir ama 40.haftaya kadar sorun olmayabilir riske atmayalım dedi. Öğlene doğru doğuma giriyorum kızlar, yay burcu oluyor benimki deçok hazırlıksızım eşimle annem eşyalarımı toparlayacak duş vs alacağım
Merhaba, tıpkı sizin gibiyken sıfırdan suni sancı ile vajinal doğum yaptım. Tek fark 38+5 te yaptim ben. 6 saatte doğumum gerçekleşti. Doktorumun dedigine göre literatüre girecek derecede hizli ilerlemis açılmam. Aklınızda kalacaksa deneyin derim ama kalmayacaksa sezaryen tercih edebilirsiniz. Benim sonucum güzel oldu ama garantisi yok suni sancınin. Ben de umutsuzdum acikcasi ama olumlu sonuçlandı.Kızlar merhaba , önümüzdeki hafta 41 bitiyor. Suni sancıyla başlatırız doğumu dedi. Bebek hala yukarıda, hiç açılma yok, sancı yok ağrı yok. Sıfırdan suni sancı beni çok geriyor. Doktorum vajinal doğum yanlısı ama ben kaldırabileceğimi düşünmüyorum. Ayrıca suniden sonra tam açılmaya ulaşıp vajinal doğum yapma şansın %50 diyor. Tecrübelerinize dayanarak bana bir fikir verir misiniz gerildim iyice.
Canım ben de seninle aynı durumdayım. Bugün pazar günü 40. Haftam bitiyor. Çatı ağrısı harici hiç bir belirtim yok doğuma dair. Nst de en fazla 20-30 sancılarım ve hiç açılmam yok. Doktorum sana bırakıyorum kararı dedi . İstersen bugün öğleden sonra alabilirim dedi biz ev taşıdığımız için bugün istemedim. Pazartesiye kadar düşün dedi. Ben normal istiyordum en baştan ancak bugünlerde biraz kaygı yaşamaya başladım. Bebeğin pozisyonu iyi ancak başı tam yerleşmemiş beklersen yerleşebilir daha vaktin var dedi . 42 ye kadar bekliyormuş benim dr. Kararsız kaldım ben de ama büyük ihtimalle pazartesi sezeryan isticemKızlar merhaba , önümüzdeki hafta 41 bitiyor. Suni sancıyla başlatırız doğumu dedi. Bebek hala yukarıda, hiç açılma yok, sancı yok ağrı yok. Sıfırdan suni sancı beni çok geriyor. Doktorum vajinal doğum yanlısı ama ben kaldırabileceğimi düşünmüyorum. Ayrıca suniden sonra tam açılmaya ulaşıp vajinal doğum yapma şansın %50 diyor. Tecrübelerinize dayanarak bana bir fikir verir misiniz gerildim iyice.