2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Sağlıkla gelsin inşallah annesi

Kolaylıkla sağlıkla kucağına al inşallah Kumral

Kolaylıkla sağlıkla kucağına al inşallah

Uyguluyorum kuzucum
Yaaa ah kıyamam miniğe İnşallah çabuk toparlarsınız canım Allah şifa versin

Aaaa Zaten bu sürprizlerle doluluk olsa olsa bir yay burcu beybisinde olurdu Hadi bakalım sağlıkla, kolaylıkla kavuş inşallah kızına bugün Bizi de haberdar et cano

Saglikla gelsin, kolaylıkla atlatın süreci

Biz de yavrumuza kavuştuk şükür ki. 17 aralık 9:00 doğum saatimiz. Kilo :4400 gram boy:57 cm doktorum ve hemşireler bayıldı oğlumuza her gelen hemşire gebelik şekeriniz var mıydı diye sordu hayır dedim öyleyse güzel beslenmişsiniz dediler.bebek dönmediği için spinal anestezi ile sezeryan oldum ama doktor zaten bu bebek normal doğmazmış dedi. 1 hafta önceki son ölçümümüz 3650 gramdı 4 kilodan sonrası ölçümler ultrasonda yanıltabiliyo dedi.

Bana gelince, sütüm şükür ki vardı en korktuğum şeydi. Ama meme ucum ister istemez yara oluyor. Ben emzirme sonrası için lansinoh ve göğüs kalkanı ile yürütüyorum şimdilik.

Doğumu bekleyen anneler, az kaldı hayatınızdaki en harika mucizeye tanıklık edeceksiniz. Kv bile gözünüze şirin gelecek o derece :) herkese kolaylıklar dilerim.

Son düzenleme:
O kadar kizimin kankasi diye bosuna demedim bak gelisleri bile acele insallah eskiyaligi benimkine benzemez

Ayyy bizi de haberdar et Kumral, çok güzel olacak her şey

Hadi hayırlısıyla cano, çok iyi geçecek kolay geçecek kaçta gireceksin belli mi

Her şey çok güzel olacak inşallah hiçbir şeyi düşünme o kadar yolunda ilerleyecek ki sen bile şaşıracaksın güzel haberlerini bekliyoruz

Elenatalin emzirme dönemi takviyesini al bi de ocean ın balık yağını . Hem sana iyi gelir hem sütün yağlanır

Kızlar ben çıktım, 8.55 gibi doğum oldu. Gayet rahattım, hiçbir acı sızı hissetmedim. Bebiş gerçek bir tospikmiş, iyi ki sezaryen oldum dedim. 4440 gram 54 cm doğdu, 38+1’de doğmuş oldu
Oyy maşallah Allah analı babalı büyütsün bebişimizi sağlıkla huzurla dolsun güzel ömrü
Sürpriiiiiiizz!!!! Doğurdum çok şükür bebek de ben de iyiyiz, detayları yazarım
ouyyyy ona da maşallahh sağlıkla huzurla neşeyle geçsin ömrü bebeğimizin . Nihayettttt gelip gidip bakıyorum hızlı hızlı sayfalara çok şükür artık rahat rahat okurum sayfaları blocked doğurdu mu ona bakacam şimdi

Ben de bebişime kavuştum biraz stresli bişeymiş bu. Ağrım da direk başladı. Çok şükür iyiyiz
40+3 3350 kg 51cm doğduk 16.51 doğım saatimiz
Hiihihiih doğmuş Allah analı babalı büyütsün bebişimizi , hayırlı sağlıklı çok mutlu bir ömrü olsun ailesiyle . Sana da kolay bir lohusalık dönemi diliyorum canım benim çok geçmiş olsun

Enee hadi saglikla gelsin çok heyecanlandım bir avazda gelsin inşallah

Anaaam en son sayfada sana denk geldim hiç beklemiyordum oyy çok sağlıklı bir doğumun olsun kumraaal . Çok sevindim sağlıkla neşeyle gelsin miniğimizz

Kızlar merhaba , önümüzdeki hafta 41 bitiyor. Suni sancıyla başlatırız doğumu dedi. Bebek hala yukarıda, hiç açılma yok, sancı yok ağrı yok. Sıfırdan suni sancı beni çok geriyor. Doktorum vajinal doğum yanlısı ama ben kaldırabileceğimi düşünmüyorum. Ayrıca suniden sonra tam açılmaya ulaşıp vajinal doğum yapma şansın %50 diyor. Tecrübelerinize dayanarak bana bir fikir verir misiniz gerildim iyice.

Merhaba, tıpkı sizin gibiyken sıfırdan suni sancı ile vajinal doğum yaptım. Tek fark 38+5 te yaptim ben. 6 saatte doğumum gerçekleşti. Doktorumun dedigine göre literatüre girecek derecede hizli ilerlemis açılmam. Aklınızda kalacaksa deneyin derim ama kalmayacaksa sezaryen tercih edebilirsiniz. Benim sonucum güzel oldu ama garantisi yok suni sancınin. Ben de umutsuzdum acikcasi ama olumlu sonuçlandı.

Canım ben de seninle aynı durumdayım. Bugün pazar günü 40. Haftam bitiyor. Çatı ağrısı harici hiç bir belirtim yok doğuma dair. Nst de en fazla 20-30 sancılarım ve hiç açılmam yok. Doktorum sana bırakıyorum kararı dedi . İstersen bugün öğleden sonra alabilirim dedi biz ev taşıdığımız için bugün istemedim. Pazartesiye kadar düşün dedi. Ben normal istiyordum en baştan ancak bugünlerde biraz kaygı yaşamaya başladım. Bebeğin pozisyonu iyi ancak başı tam yerleşmemiş beklersen yerleşebilir daha vaktin var dedi . 42 ye kadar bekliyormuş benim dr. Kararsız kaldım ben de ama büyük ihtimalle pazartesi sezeryan isticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…