• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Selam kızlar. Bizim çocuk saat başı hıçkırıyor. Mide büyüdüğünden diyorlar ama saat başı normal mi acaba ya?
Hava yutuyor olabilir ya da gazı iyi çıkmıyordur kusması yoksa sıkıntı değil ama aynı zamanda kusma olursa yenidoğan reflüsü olabilir

Bu markayı değil de benzerini aldım canım ebebekten ayaklığini çıkarıp kullandık
Skygo BabyJem Tummy İlk Yatağım 610 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bende de bundan var demeye gelmiştim, bu mu cano seninki de

Bu arada bu tür yatakları çok uzun süre yatırılmaması gerekiyormuş düz ve sert zemin olmalıymış iskelet gelişimi için bu yataklar reflü yatağı değil maalesef çünkü 45 derece eğimi yok bebeği sardığı için belki rahat uyumasını sağlayabilir
Evet canım ben de yeni öğrendim uzun süre yatırılmaması gerektiğini. Ama eğimli değil mi bu
images

Napııyorsunuzzz kısslar😍 uzun süredir giremedim doğuran var mı ki diye bi bakayım dedim yazmadan edemedim😂 biz çok iyiyiz 8 günlük olduk bile şükürler olsun sağlıklıyız sütümde geldi ama az kayınpedere kadar dert oldu bu durum strese giriyorum duymamaya çalışıyorum ama patlarım birine😂 öptümm siziii ♥️
“sütüm az kayınpedere kadar” dedim ne okuyorum ben 😂😂😂😂 benim kafam sütlaç oldu doğurunca normale dönerim inş 😅

Napııyorsunuzzz kısslar😍 uzun süredir giremedim doğuran var mı ki diye bi bakayım dedim yazmadan edemedim😂 biz çok iyiyiz 8 günlük olduk bile şükürler olsun sağlıklıyız sütümde geldi ama az kayınpedere kadar dert oldu bu durum strese giriyorum duymamaya çalışıyorum ama patlarım birine😂 öptümm siziii ♥️
Hof kayınpederler de memelere sütlere bi karışmasın yahu hayret bir sey. Patla boşver içinde tutacagına millete patlamak daha iyi. Lohısa dokunulmazlıgı olması lazım hem ☺️

Benim arkadaşta olmuştu o. Doktor da hatta dedi doğumdan sonra da ödem olabilirsin diye. Arkadaşta bir kaç güne geçmişti. Aşırı ödemin varsa doktoruna sor istersen bilemedim şimdi de normal diye biliyorum
Aşırı yok yeni yeni az olmuş antibiyotik içemedim ilacı kargaşa da kaybettim o korkuttu beni ondan mı oldu iltihap enfeksiyon mu oldu yarada diye korktum takip edeyim madem 🙏

Hayır sıcak ama aşırı ekstra bi ter yok hatta üşüyorum arada sanki anlamadım
Doktoruna danışma şansın yok mu canım ona sor istersen üşümen normal mi bilemedim benim yatağa izim çıkıyordu terden yüzüm şişti hamilelikte ertesi gün inmişti atmıştım ödemi hemen hala daha ter basıyor beni yastığım sırılsıklam olur üstünü kalın giyin yelek giy kalın çorap patik vs giy senin üşümemen lazım

Ben belden vuran sancı ve bel ağrısını ayırt edemiyorum ya. Şuan mesela belim kopuyor gibi ama sancı mı yoksa bel ağırısı mı anlamıyorum

Back