- 15 Nisan 2024
- 1.955
- 2.369
- 48
- 36
geçmiş olsun inşallah kolaylıkla biter nasılsınız şu anEvet doğum sancım başlamış hastanedeyim şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun inşallah kolaylıkla biter nasılsınız şu anEvet doğum sancım başlamış hastanedeyim şuan
Tskr ederim cnm evet sukur benim oglanda cikariyor gazini mamadan sonra ve altdanda surekli cikariyor ama anlamsizca iniltisi vardi bende buna cok takdim abim de mesela uyurken iniler halada oyle 30 yasinda dayisina cekmis diyorlar ama bende daha 15gunluk bebe nasil iniler diyorum bence normal degil bu dedim yarin konurolu var sorcakdim doktoruna sagol cnm gercekdende oyle alti temiz karni tok ama kendini sıkmakdan iniltisinden uyumuyorL limon5101 bu inilti olayı benim oğlumda da vardı çok gazlı bir bebekti. sürekli gazını çıkarıyordu aslında ama doktor çıkardığından daha fazlası içerde demişti. bu da inlemelerine sebep olabiliyor. biogaia damla, kiraz çekirdeği vs yapılabilecek her şeyi yapmıştım. bu inleme sesi yüzünden oturup ağlıyordum geceleri fakat geçti işin sonunda. hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor sanki hep gazı olacak hep uykusuz kalacakmışız gibi ama öyle olmuyor. siz kendinize iyi bakın anne ne kadar sağlıklı huzurlu olursa o kadar kolay atlatılıyor süreç. kolaylıklar diliyorum
Bqnada doktorum onermisdi bu mamayi bide saglikicaginjn ebesi sutumde oncekine gore iyi evet ama doymuyor cunku sadece sol gogusumu tutyor sag tutmuyor napdiysam tutduramadim ya tutsa belki doyarSutun vardir canim ya belki sana oyle geliyordur, benimki de saginca cok az cikiyo ama var yani biliyorum . Ben de hipp kullaniyorum, doktor anne sutune en yakin bu ama kabiz yapar dedi. Zaten ben de arastirmistim baya en iyisi bu
Inslh gecer bende durumlar ayni alti temiz karni tok bakiniyor oyle uyusada yari uykulu iniliyor ıkınıyor haliyle bende uyuyamiyirum o rahat uykuya dalmadi icij neyse duzelcez inslh beGece şu saat oldu 3 saattir ayaktayız ondan önce iniltiyle uyumuştu masaj yaptım baya karnımın üstünde hoplattım yüzüstü çevirip biraz öyle durmasını sağladım 3 saatin sonunda yaptı kakasını bende huni takıp gezmek üzereyim rahatladı ama yine uyumuyor karnıda tok bakıyor öyle başım ağrıyır ve parol hiçbir işe yaramıyor şu gece işinde ben baya zorlanıyorum yaa geçer mi ki
Ayy şükür herşey yolunda diyelim hareket falan yap bişey dedi mi yoksa öylece bekliyor musun? Doktor bana da nişan gelse bile 3-4 gün beklediğimiz oluyor demişti. Demekki tam böyle bir durumdan bahsediyormuş
Bazen istediğin hareketi yap istediğini ye açılmazsa açılmaz dedi doktorum ama hurma ananas yürümek merdiven çıkmak pilates topu üstünde zıplamak düzenli yaptığım şeyler şimdi de kahve iç çikolata ye yürü tekrar gel dediAyy şükür herşey yolunda diyelim hareket falan yap bişey dedi mi yoksa öylece bekliyor musun? Doktor bana da nişan gelse bile 3-4 gün beklediğimiz oluyor demişti. Demekki tam böyle bir durumdan bahsediyormuş.
Annemde de aynısı olmuştu kardeşimin kalp atışları düştü suni sancı verdiler ilerlediler normal doğum oldu. Ablamda da aynı durumda sezaryen oldu. Her iki durumda da kimse zarar görmedi herşey mükemmel ilerledi. Yaşanılan durum bunlar o yüzden senin de herşey mükemmel ilerleyecek ve bebişini kucağına alacaksın sağ salim inşallah doktor biraz pimpiriklendiriyor insanı haklısın ama sorun yok merak etme su gibi geçsin sürecinBazen istediğin hareketi yap istediğini ye açılmazsa açılmaz dedi doktorum ama hurma ananas yürümek merdiven çıkmak pilates topu üstünde zıplamak düzenli yaptığım şeyler şimdi de kahve iç çikolata ye yürü tekrar gel dedi
Doktorum nst sonucunu beğenmedi sancı var diyor ama açılma yok tekrar nstye girdik şimdi bakalım , kalp atışını da beğenmedim diyor. İi
Bakalım hakkımızda hayırlısı dua edin bize
Benimde ilk sol göğsümü tutmamıştı ucu yoktu tutamıyordu daha doğrusu mastit olma yolundaydım hatta sonra kan alınmıştı sarılık için çok ağlıyordu ardından hemen emzireyim rahatlasın dedim direk sol göğsümü vermiştim o acıyla nasıl tuttuysa sonra da hep tuttu şükür birde eğer sağ göğsünde süt fışkırarak geliyorsa ondan da tutmuyor olabilir ön sağım sonrasında tutturmayı deneBqnada doktorum onermisdi bu mamayi bide saglikicaginjn ebesi sutumde oncekine gore iyi evet ama doymuyor cunku sadece sol gogusumu tutyor sag tutmuyor napdiysam tutduramadim ya tutsa belki doyar
Benim bebiş de inliyor emerken uyurken falan ara ara. Ama ben cok sevimli buluyorum sanki böyle mest oluyor emerken de ondan cıkarıyor o sesleri diye düşünüyorum. Masaj yapmayı denedin mi kakasını yapması için? Acı elma yagı ile karna masaj cok iyi geliyormuşHayirli aksamlar kizlar deneyimli anneler ve taze anneler benim bebis bugun kakasini hic yapmadi rahatsizda oluyor varmi oneriniz yada sizin bebislerde durumlar nasil ayrica sizin bebislerde de arada inilti oluyormu inilti ses cikartiyorlarmi
Bizim hastanede ayırdılar ameliyathanedeki ilk muayeneden sonra eşimle beraber cıktı bebek. onu servis katına cıkarmışlar bakımları için ben odaya gelince getirdiler yanıma. Ameliyathane soguk oldugu için tutmuyorlarmış yenidoganı fazla.Sezeryan olan anneler bebeği yanınızdan ayırıyorlar mı doğumdan itibaren yoksa hep yakınınızda mı oluyor??
Ayy hadi hayırlısı olsun canım. Sürecin hızlı kolay ve rahat olsun inş. Saglıkla kavus bebegineEvet doğum sancım başlamış hastanedeyim şuan
Ayyy hayırla sağlıkla gelsin. Kac haftalıkken geliyor bebeğiniz16 Aralık için gün aldık
Aynı gün bizimdeee16 Aralık için gün aldık
17'si tam 39 olacaktı, tek sayı sevmiyorum diye 16'sına çektik, 38+6 oluyorAyyy hayırla sağlıkla gelsin. Kac haftalıkken geliyor bebeğiniz
Ayy gerçek mii yükseleni oğlak oluyor bizim seninki ne dkgnAynı gün bizimdeee
8:45 saat olarak dedi çocuk 9 gibi mi doğar acaba çok merak ettim bakcam kaç dkda doğar ki acep17'si tam 39 olacaktı, tek sayı sevmiyorum diye 16'sına çektik, 38+6 oluyor
Ayy gerçek mii yükseleni oğlak oluyor bizim seninki ne dkgn
O duyguyu biliyorum derin derin nefes al canım her şey yolunda gidecek hiç endişelenme saglikla kavuşacaksınız inşallahKizlar simdi doktorla konustum 1-2 saate doguma aliyo beni soktayim suan elim ayagim bosaldi