Bana da doktorum bu şekilde söylemişti aslında kendini yipraticaksin. Hiçbir belirtim olmadan yine de denemek istedim. 11.45 te fitil yerleştirildi, 18.30 da doğurdum. Fakat benim acilmalarim çok hızlı ilerledi. 1-4-6 ve tam acılma şeklinde oldu. 6 cm ile tam açılma arası 20 dk falandı. Bir aşamada yapamam düşüncesi bana da geldi ama hızlı ilerledi çok şükür. Sezaryen ihtimali bende de vardı ama yine de denemek istedim. Sureciniz aynı hızda ilerler mi bilemem tabi ki. Bebeğim 2940 doğdu. Hata mı degil mi inanın ona bir şey diyemem, gönlünüzden nasıl geçiyorsa onu seçin.Ç
Çok küçük ihtimal de olsa bende planlı normal doğum yapabilirim o yüzden sormak istedim. Doğuma daha 9 gün var ne olacağını bilemeyiz ama olurda son güne kalırsam açılma, sancı, nişan ve su gelmesi bunlar yoksa direkt sezeryan istemeyi düşünüyorum doktorumdan hata mı yapmış olurum. Ama bu saydıklarımdan biri varsa denerim normali ama sıfırdan denemek korkutuyor beni biraz sanki yapamam gereksiz yıpranırım diye düşünüyorum sonra sezeryana girmek zorunda kalırım süreç uzar vs senin doğum kaç saat sürdü. Bide bebek kaç kg doğdu