- 22 Şubat 2023
- 9.851
- 10.937
- 37
Anladım kuzum çok çok çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla evlatlarını kucağına alırsın. Bak sana sayfasını bırakıyorum bahsettiğim kişinin. O da tüp bebek gebesi. Çok şükür herşey yolunda gitti. Senin de öyle olur umarım, güzel haberlerini bizimle paylaş inşallah https://www.instagram.com/ibrahim8meltem?igsh=a2w4aGc2dGZxNWkyBen de tüp bebek gebesiyim. Şöyle oldu bende, safra kesem yok fakat kasımın basında safra kesemin olduğu yerde bir agrı basladı doktorum bebekler büyüyor da olabilir ama bir takip edelim dedi. Sonra vücudumda bir kasıntı basladı kollarım özellikle tahlil yapıldı kolestaz olmuşum. Hem kendi tüp bebek doktorum hem merkezdeki perinatolog doktorum ile birlikte ilerliyoruz bu arada. İlaç basladık günde 3 . Hocalar kolestazın kardesi tansıyondur tedbir amaclı günde bir baslayalım tansiyon ilacına ve 24 saatlik idrar ver kaçak var mı bakalım dedi .14 olduğunda tansıyon direk haber ver dedi. Tansiyon ilacını içmeye basladım 12/13lerdeydi bu arada da ayaklarım bir anda ciddi şişmeye basladı iki numara terlik büyük geldi bugün ve aynı zamanda 14 lerde gezinmeye basladı akşam ilaca rağmen tansiyon, hoca da akşam yazdı sonuç cıkmıs protein kacagı da varmış ilacı 3 e yükseltti yarına kadar. yarın cagıracaklar işte ne olacak bilmiyorum. İnşallah herşey iyi olur