Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 81 41,1%
  • erkek

OY: 104 52,8%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    197
Ben de tüp bebek gebesiyim. Şöyle oldu bende, safra kesem yok fakat kasımın basında safra kesemin olduğu yerde bir agrı basladı doktorum bebekler büyüyor da olabilir ama bir takip edelim dedi. Sonra vücudumda bir kasıntı basladı kollarım özellikle tahlil yapıldı kolestaz olmuşum. Hem kendi tüp bebek doktorum hem merkezdeki perinatolog doktorum ile birlikte ilerliyoruz bu arada. İlaç basladık günde 3 . Hocalar kolestazın kardesi tansıyondur tedbir amaclı günde bir baslayalım tansiyon ilacına ve 24 saatlik idrar ver kaçak var mı bakalım dedi .14 olduğunda tansıyon direk haber ver dedi. Tansiyon ilacını içmeye basladım 12/13lerdeydi bu arada da ayaklarım bir anda ciddi şişmeye basladı iki numara terlik büyük geldi bugün ve aynı zamanda 14 lerde gezinmeye basladı akşam ilaca rağmen tansiyon, hoca da akşam yazdı sonuç cıkmıs protein kacagı da varmış ilacı 3 e yükseltti yarına kadar. yarın cagıracaklar işte ne olacak bilmiyorum. İnşallah herşey iyi olur
Anladım kuzum çok çok çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla evlatlarını kucağına alırsın. Bak sana sayfasını bırakıyorum bahsettiğim kişinin. O da tüp bebek gebesi. Çok şükür herşey yolunda gitti. Senin de öyle olur umarım, güzel haberlerini bizimle paylaş inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 https://www.instagram.com/ibrahim8meltem?igsh=a2w4aGc2dGZxNWky

• Amin
Reactions: dhn
Anladım kuzum çok çok çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla evlatlarını kucağına alırsın. Bak sana sayfasını bırakıyorum bahsettiğim kişinin. O da tüp bebek gebesi. Çok şükür herşey yolunda gitti. Senin de öyle olur umarım, güzel haberlerini bizimle paylaş inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
İnşallah ama sen de doktoruna tansiyonun 13/14 lerde olduğunu mutlaka bildir lütfen . Ben gebelik öncesinde de 12/14 arası tansiyonum hocam şişman gebeyim ben sonuçta normal degıl mi dediğimde nolursa olsun 14 istemiyoruz gebelerimizde tansiyonu üstünü hiç istemiyoruz demişti. İnşallah hepimiz evlerimize bebeklerimizi sağ salim getirebiliriz 🙏

İnşallah ama sen de doktoruna tansiyonun 13/14 lerde olduğunu mutlaka bildir lütfen . Ben gebelik öncesinde de 12/14 arası tansiyonum hocam şişman gebeyim ben sonuçta normal degıl mi dediğimde nolursa olsun 14 istemiyoruz gebelerimizde tansiyonu üstünü hiç istemiyoruz demişti. İnşallah hepimiz evlerimize bebeklerimizi sağ salim getirebiliriz 🙏
Tansiyonumu Her gün not alıyorum, her hafta gösteriyorum doktoruma canım. Fenalaşırsan haber ver diyor 🙄 ben tansiyonumun arttığını alette görmesem fark bile etmiyorum. Hiç belirti göstermiyor. 38-39. Haftalarda bebeği alacağız dedi. Sezeryan olacağım. Yoksa 40. Haftayı bekleyecekti. Tansiyondan dolayı biraz öne çekti. Benimki sanırım 15 üstünü baz alıyor. Seninki 14 demiş. Hakkkmızda hayırlısı olsun kuzum. Linki üstteki msjıma ekledim. Unutmuşum başta eklemeyi.

• Amin
Reactions: dhn
Tansiyonumu Her gün not alıyorum, her hafta gösteriyorum doktoruma canım. Fenalaşırsan haber ver diyor 🙄 ben tansiyonumun arttığını alette görmesem fark bile etmiyorum. Hiç belirti göstermiyor. 38-39. Haftalarda bebeği alacağız dedi. Sezeryan olacağım. Yoksa 40. Haftayı bekleyecekti. Tansiyondan dolayı biraz öne çekti. Benimki sanırım 15 üstünü baz alıyor. Seninki 14 demiş. Hakkkmızda hayırlısı olsun kuzum. Linki üstteki msjıma ekledim. Unutmuşum başta eklemeyi.
Aminn Çok teşekkür ederim. İnşallah güzel haberlerimizi birbirimizle paylaşabiliriz buradan. Dualarım hepiniz ile 🙏

ya bana oyle geliyor ama sen bana bakma benim kafa bir milyon hem gripten hem gebelikten ilhamiler gelip gidiyor karisik 🙂🙂 gonlune gore olsun sancim siddetli deyince zamaninda geldi artik neden olmasin
Hayırlısı olsun canım doğru zamanı da geldi artık her an her şey olabilir. Cumadan önce gelmeye çalışırsa hiç şaşırmam ben de 😂

Kızlar bana mantıklı geldi işinize yarayabilir bence arada bir deneyin derim sancı anında 🙂

Kızlar merhaba bende bu gece 37+0 da doğurdum. Sezeryan oldu. Hiç korkmayın kızlar çok güzel geçti inşallah bir günü atlatırsam herşey daha iyi olacak. Dua edin benim için 🤍
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻🤍 Haftalarca yatmak hiç kolay bir şey değil, böyle güzel bir doğumla sona ermesine çok sevindim 🧿🤍 Bundan sonra sizin için her şey çok güzel olsun 🥰

dunden beri cok agrim var ya birazdan regli olacakmisim gibi tum gece uyutmadi zaten tuvalete gidince de baski oluyor tirsiyorum artik ilk defa bu kadar uzun srdu yalanci sanci bu kadsr uzun surmez heralde . Of daha bi hafta var ve benim daha cok isim var suan gelmesin lutfen 😢 dun biraz yoruldum insallah ondandir.

dunden beri cok agrim var ya birazdan regli olacakmisim gibi tum gece uyutmadi zaten tuvalete gidince de baski oluyor tirsiyorum artik ilk defa bu kadar uzun srdu yalanci sanci bu kadsr uzun surmez heralde . Of daha bi hafta var ve benim daha cok isim var suan gelmesin lutfen 😢 dun biraz yoruldum insallah ondandir.
Nasıl oldun devam ediyor mu

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻🤍 Haftalarca yatmak hiç kolay bir şey değil, böyle güzel bir doğumla sona ermesine çok sevindim 🧿🤍 Bundan sonra sizin için her şey çok güzel olsun 🥰
İnşallah canım benim. Ben herşeye panik yaptım ama çok şükür şuana kadar normal herşey inşallah böyle gider. Allah sizlere de kolay doğumlar nasip etsin. İlk doğduğu an o güzel kokusu çok güzel 🤍

Bebeginiz kac haftalik? Sarilik var mi? Memede uyuma daha cok ilk 2 hafta ve sariligin uyusukluguna bagli olabiliyor. Memenin yettigini kilo kontrolu, cisli bez sayisi (erken haftalar icin gunluk 3-5 bez diyorlar), ve ileri haftalar icin aclik aglamalari ve aranmalara gore anlayabiliyormusuz. Emerken yutkunma sesi yani “k”sesi duyuyorsaniz emiyordur. Uyandirmak icin de islak mendil ile sirtini sivazlamak, ayak topuguna fiske atmak ki biz baya falakaya yatirdik yine de uyanmiyordu, evi sogutmak ve ciplak emzirmek oneriliyor,
Bebeğim daha bi haftalık daha doğrusu 9 günlük. Sarılık var değerimiz 11, doktor 2 günde bir muayeneye çağırdı bugün yine gideceğiz. Kilo alıyoruz ve kirli bez sayısı iyi ama şuan ben mama takviyesi ile gittiğim için hiçbir zaman emin olamıyorum sütümün yeteceğinden. Tavsiyeler için teşekkür ederim. Uyandırma fikirlerini deneyeceğim

X