Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 81 41,1%
  • erkek

OY: 104 52,8%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    197
Çok garip yaaa bir yandan daha çok zaman varmış gibi bir yandan da hadi kalk ortalığı toparla bir şey kalmadı diyorum kendi kendime 😂 Pek idrak edemedim sanırım. Ama küçükten bir büyüsü bozulmuş gibi de hissettim yani 🥹
Cuma 6.30da hastanede olun dedi bunun için bizim 5.45 gibi en geç evden çıkmamız lazım yani 5te uyanmamız lazım zaten 1den 2den önce yatan kim herhalde ben olayları idrak etmeye başlayana kadar olup bitecek her şey 😂
Uyuyamazsın o gece🥹heyecandan...🫠

Hadi yemek neyse de genel anesteziye dönerse diye yedirmiyorlar su niye istemiyolar acep bilmem
Su yemek farketmez yatış pozisyonunda uyutulduğunda kusma ihtimaline karşı aspire edilemez de boğulursun diye😐yiyecek de su da kussan boğulur insan o pozisyonda

Merhaba bu konu ile alakalı bir sorum olacak size. Benim sütüm pompa ya da elle sağımda geliyor ama bebeğim emerken yetmiyor sanırım. Emzirince uyumuyor mizmizlamiyor, sagdigim sütü verince direkt uyuyor. Bu dediğiniz yöntemi yapsam doğup doymadigimi nasıl anlayacağım?
Sahgdigin süt sende var olan süt xaten.emince doymuyor olsa sagdiiginla da doymazdi.ki sayılardan daha fazla emer çocuk memeden. Biberonun akiş hızıyla memeyi kıyaslıyor muhtemelen. İnatla sadece emzirmeye yönelerek meme akışına alistirmalisin diye düşünüyorum . Bir sure reddedebilir ama kararlı olman gerekli... yada meme ucunu biberon gibi kavrayamayip dolu dolu ememiyor ikisinden biridir sorun.

Ya cidden anlamıyorum dogum yapan kadın eve gelmiş daha ilk günden millette bu merak heves. Hayır bari 1 hafta 10 gün bekle dakka bir gol bir tepesine dikilmek niye. İnsanımız ne kadar tuhaf ve anlayışsız.
Hiç üzülme canım sarılık tedavisi kısa sürede sonuçlanır evinize gecersiniz allahın izniyle. Sen de saat dakika tutmadan kimseye bakmadan sürekli sürekli emzirirsin bebegini o da en kısa sürede toparlar. Gerek olursa arada mama da verirsin 1-2 sefer kasık biberonla ne olacak sen kimseyi dinleme annelik içgüdülerin bebeğinin davranışları seni dogruya yönlendirir
Ah varya bi de diyorlar ki sevenler geliyor. Nolur beni kşmse sevmesin benş seven düşünem olsa hastaneden çıktığım gün tutup eve gelmezdi kimse. Amcalar dayılar halalar herkes gelip gidşp duruyor. Ve gelenler çocuklu çocuklar ellerinş yıkıyor mu yemiz mi bilmiyorum. Ben surat asımca hıh bizim kız panik yapıyor pimpirikli diyorlar. Mamayı da annemle kv verdirmedi memeyi tutmaz diye. Kaşık biberom almıştım onunla verecek oldum hatta yaptım vermedik onlara göre şekerli sı daha zararsız. Ama şiödş hastamede şırınga ile veriyoruz mama eve geçince de devam edicem

Doktora sordum lensle neden giremeyesin ki dedi djdjj yine garipsendim 🤣🤣 anestezi uzmanına sormak lazımmış o çıkar derse çıkartılırmış.
Ben takıp gittim hastaneye odada hemsireler damar yolu acarken direk sordular lens varsa cıkarın takıları cıkarın diye ama bilmiyorum ben de nedenini

Ayıp oluyor ama 😂😂
Neyse buna cevaben kontrolümüzün neticesini bildireyim ben de 😂 Şu an 4 kilo görünüyor evet tosbik 😂 Cuma sabah 8.30da sezaryen kararı aldık. 6.12.24 tarihini kapanlardan biri olduk yani blocked blocked 🤪 Doktora perşembe doğum günüm deyince ısrar etti o gün almak için ama yok dedim bile isteye denk getirmek de biraz şov yani kendi gelse olurdu 😂 Küçük bir vajinal doğum pazarlığı yaptık yine ama adam diyo risk alma 🥹 Bir dahaki gebeliğini en az iki sene sonra olursa ve de bu kadar büyütmezsen onu vajinal doğurursun artık sen de dedi 😅 Son 3 günümüz artık bizim de hayırlısı olsun her şeyin 🥹🥰
Ayyy çok sevindim canım en azından bişeylerin belirlenmesine. İnşallah güzel olur herşey sağlıcakla kavuşursunuz🩵🩵 Ben de doktora suni başlatsak falan dedim de komplikasyon olmadan neden yapayım ki dedi djdjdjd son 3 gün bana da bol squat yap dedi hala kanala girmemiş kafa kenarlarda geziyor yan duruyormuş karnımda. 3 güne biraz zor dedi ama bakalım 🥹🥹 bebelerimiz birlikte doğsa çok güzel olcaktı yaaaaaa

Yaşasın 🥹 Kahve ve bitter demek 🥹 Neden yiyemedin bulantın mı vardı?
Yok hiç bulantı olmadı yani hatta tatlı ve kahve hamileyken midemi bulandırıyordu dogumdan cıkar cıkmaz bitti gitti o nahoş hisler 🥹 katı gıdaya gaz cıkmadan gecmeyin dediler diye acaba cikolata sıkıntı yapar mı bilemedim bir de cok actım ama sadece su gibi corbayla komposto geldi büyük tuvalete cıkana kadar o gün canım istemedi cikolat😀

Biz de bugün 38+3teyiz canım ama ben cuma muayene olduğumda düzenli sancım yoktu. Nişan vs gelmedi o arada. Bebek de kanala girmemiş başı kanal girişindeydi en son. Yarın tekrar kontrole gideceğim. Cumaya kadar kendisi gelmezse sezaryen demişti bana zaten kilosundan dolayı. Yarın netleşecek 🙏🏾
İnşallah sen de sizler de sağlıkla kucağına kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.

Ben de çok gerildim bebek kanala girmemiş açıklık yok muhtemelen muayene edilmedi ama hiç öyle hissim yok. Sancım yok planlı suni sancı çok gerdi beni😬

Tolga çevik'in hareketini aşırı zor yapıyorum ben aaa oha hiç inandığım bişi değildi gayet de rahat yapıyodum bi ara dkfkf ben şok
Bu bahsettiğin sırtını bi yere dayayıp bacak bacak üstüne atmak mı. Geçen de senin yazına denk geldim bugün aklıma düştü denedim yine rahat şekil de atabiliyorum doğuma da son 9 gün kaldı. Neye göre oluşuyor bu durum acaba 😁

Evet cano ama bi yere dayanmadan yaptım ben bi de öyle denesene sağlı sollu 🥹
Bu bahsettiğin sırtını bi yere dayayıp bacak bacak üstüne atmak mı. Geçen de senin yazına denk geldim bugün aklıma düştü denedim yine rahat şekil de atabiliyorum doğuma da son 9 gün kaldı. Neye göre oluşuyor bu durum acaba 😁

Hadi ya bak bu üzdü benimde çok gelen giden oldu ama erkekler hep kapidaydi zaten 1. Derece yakınlarında erkeklerde geçmiş olsun deyip kapıya çıktılar evede geldiklerinde 5. Dk durup çıktılar iyi düşmüş sarılığı aksama daha da düşmüş olur canım evinize çıkarsınız 🥰geçmiş olsun eğer sarılığı arttığını görürsen mama takviyesi yap bikac gün yterli zaten kimseyi dinleme
Erkekler salonda oturdular kadınlar gelip ben bebeği emzşrşrken yatağımın üzerinde oturdular nasıl ama? Hatta 3. Gün duş almıştım bornozlu falanım eşimin eski evinin oradaki komiuları geldi ve ben bornozla bebeği emzirirken içeri yanıma girdiler. Bazen benim de nutkum tutulıyor şu an kendşme kızıyorum niye buma izin verdşm dşye
Canımmm gözün aydın çok sevindim senin adına 😍 Sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz de analı babalı 🤲🥰 En erken ben mi doğururum falan derken bak maşallah büyüdü de vaktinde geldi minik kuzu 🧿 28 Kasımda oldu yani doğum değil mi?
Evet ya cidden bugun doğdu yarım doğacak derken vaktini bekledi çok şükür. Darısı artık bekleyenlerin başına senşnle satlarımız çok yakımdi diye hatırlıyorum. Belki sıra sendedir. Benek 28 kasımda oldu 40 dakika daha dursa 29 oşacaktı🤭

Çok çok sevindim sağlıkla almana bebeğini🥹🥹doğumunda güzel geçmiş kaygıların vardı hep bak sağlıcakla geldi🥹❤️❤️sağlıkla mutlulukla büyüsünn
Çok şükür gerçekten. Şimdş diyorum ki herşeye boşuma stres yapmışım ölçümlere göre bebeğin kısa doğması lazımdı 49 cm doğdu. Hepiniz için dua ettim darısı başımıza inşallah 😊😊

X