- 16 Nisan 2024
- 657
- 799
- 18
- 36
Bir memeyi emiyo uyanık zaten yarım saat bir saat sonra istediğinde diğer memeyi veriyorum o emince süt iniyo zaten ona tekrardan lıkır lıkır yutuyoMasallah peki tek meme mi emziriyorsunuz bu durumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir memeyi emiyo uyanık zaten yarım saat bir saat sonra istediğinde diğer memeyi veriyorum o emince süt iniyo zaten ona tekrardan lıkır lıkır yutuyoMasallah peki tek meme mi emziriyorsunuz bu durumda
Yok hemen içebilirsin dediler bol bol iç dedi hatta hemsire bir de bitter cikolata ben yiyemedim gerci ama aklnda olsun cantana at bi paket giderkenEvet canım spinal olacakmışım. Kafe de var evet. Doğumdan çıkar çıkmaz içebiliyor muyuz birkaç saat beklemek gerekmiyor mu?
Yani beklediğim 2 kişiden birisin digeride O OrangegreyskyYazarım inşallah yaaa yazmaz olur muyum yeter ki işler yolunda gitsin odaya gelir gelmez bile yazarım shsjjs
Çıkınca yarım bardak su bacaklarini hissedince kahve iciyosun benim hep oyleydiEvet canım spinal olacakmışım. Kafe de var evet. Doğumdan çıkar çıkmaz içebiliyor muyuz birkaç saat beklemek gerekmiyor mu?
Beni niye bekliyosun kız mdkfYani beklediğim 2 kişiden birisin digeride O Orangegreysky
Çıkınca yarım bardak su bacaklarini hissedince kahve iciyosun benim hep oyleydi
Her doktorun prosedüru farklı diğer 2 Sezeryanimda hemen icmistim bunda da bacakları hissedince kahve hemşire su vermedi dedim daha önce icmistim sonra doktor geldi uğradı icebilirsin su dedi öyle içtimYok hemen içebilirsin dediler bol bol iç dedi hatta hemsire bir de bitter cikolata ben yiyemedim gerci ama aklnda olsun cantana at bi paket giderken
Ne biliyim meraktayim senide sanki 2niz dogurunca bütün grup rahatlicakmis gibi sanki en sona siz kalmışsınız gibi hissediyorum tövbe estağfurullahBeni niye bekliyosun kız mdkf
Ay hadi bakalım gelsin artıkazıcık daha hurma yiyim belki yetişirim sanaAh inşallah kuzum Senin de eli kulağında hissediyorum kendiliğinden gelecek bir haftaya kadar bence
Genel anestezi diil ki bacaklarımı tee 3-4 saat sonra hissettim o zamana kadar su içmesem içim kururdu ay ben sezaryan oncesi de odada içmiştim doktorumun ebesine sordum bişi olmaz ama sen sakın söyleme asagıda anestezi oncesi sorduklarında dedi hakkaten spinal oncesi sordular demedim ben de içtim diye zaten sondayı da takıyorlar ayaklae uyusunca ameliyathanede benim bir bardacık suyumun ne zararı olabilirdi kiHer doktorun prosedüru farklı diğer 2 Sezeryanimda hemen icmistim bunda da bacakları hissedince kahve hemşire su vermedi dedim daha önce icmistim sonra doktor geldi uğradı icebilirsin su dedi öyle içtim
Ben geçen sancıdan yatarken beni nerdeyse 24 saat aç bıraktılar ya nolur nolmaz diye, suyla dudak ıslattım sadece skfkf yazıklar olsunGenel anestezi diil ki bacaklarımı tee 3-4 saat sonra hissettim o zamana kadar su içmesem içim kururdu ay ben sezaryan oncesi de odada içmiştim doktorumun ebesine sordum bişi olmaz ama sen sakın söyleme asagıda anestezi oncesi sorduklarında dedi hakkaten spinal oncesi sordular demedim ben de içtim diye zaten sondayı da takıyorlar ayaklae uyusunca ameliyathanede benim bir bardacık suyumun ne zararı olabilirdi ki
Hadi yemek neyse de genel anesteziye dönerse diye yedirmiyorlar su niye istemiyolar acep bilmemBen geçen sancıdan yatarken beni nerdeyse 24 saat aç bıraktılar ya nolur nolmaz diye, suyla dudak ıslattım sadece skfkf yazıklar olsun
Kahve çikolata niçin öneriliyor sezeryan olduğumuz için mi yoksa anestezi aldığımız için mi? Bende daha önce ameliyat oldum spinal oldum bana kahve su çikolata vs ye iç denmedi. Hatta bi kaç saat birşey tüketme dendiYok hemen içebilirsin dediler bol bol iç dedi hatta hemsire bir de bitter cikolata ben yiyemedim gerci ama aklnda olsun cantana at bi paket giderken
Spinalin yan etkilerini engelliyormuş kafein. O yüzden bol bol tüketin o 2 gün dediler bana hep 2 sezaryanımda da. Baş agrısı vs olmuyorKahve çikolata niçin öneriliyor sezeryan olduğumuz için mi yoksa anestezi aldığımız için mi? Bende daha önce ameliyat oldum spinal oldum bana kahve su çikolata vs ye iç denmedi. Hatta bi kaç saat birşey tüketme dendi
Merhaba bu konu ile alakalı bir sorum olacak size. Benim sütüm pompa ya da elle sağımda geliyor ama bebeğim emerken yetmiyor sanırım. Emzirince uyumuyor mizmizlamiyor, sagdigim sütü verince direkt uyuyor. Bu dediğiniz yöntemi yapsam doğup doymadigimi nasıl anlayacağım?Bu yöntemin adı emzirme kampı diye geçiyor, bebek gak dese meme guk dese meme 3 gün devam edince ve dinlenmeye dikkat edilirse vücut bu yeni tempo için süt üretme işini hallediyor.
İlk bir ay doğum, bebeğe alışma, küçük aralıklarla emzirme derken en yorucu dönem yaşanıyor zaten, ortada ciddi bir ihtiyaç yoksa buzluğa stok işini biraz ertelemek daha iyi bence de. Size de bol sütler, keyifli emzirmeler dilerim Sağlıkla büyütün yavrunuzu
Onu bende yazacaktım bionatıral almıştım bende memnun kalmadım hem çıkarttı hem pişik yaptı totosunu molfixe geçtik pure and soft memnunun şimdilik ondan olmazsa bundan sonra düz molfixe geçerimBu arada kızlar sleepy bez sızdırıyor. Biomatural sanırım hastaneden verdiler 1 paket onu kullanayım dedim once ama cisini belinin oralardan cıkartıyor resmen. Zaten kardeşim de demişti hem pişik yaptı hem sızdırdı biz goon aldık diye. Sizle de paylaşayım dedim
Anladım benim uzun zaman oldu baş ağrısı yaşadığımı hatırlamıyorum ama bana iç ye demediler her doktor bir değil herles kafasına göre takılıyorSpinalin yan etkilerini engelliyormuş kafein. O yüzden bol bol tüketin o 2 gün dediler bana hep 2 sezaryanımda da. Baş agrısı vs olmuyor
Belli ki sütünüz var, bebek emmeyi kendi sonlandırıyorsa yetiyordur diye düşünüyorum. Bu yöntemde bebeğin her sesine, her mızmızlanmasına meme verildiği için bebek sürekli memede oluyor aslında. Amaç bu şekilde beyne süte ihtiyaç var sinyali gönderip sütü artırmak.Merhaba bu konu ile alakalı bir sorum olacak size. Benim sütüm pompa ya da elle sağımda geliyor ama bebeğim emerken yetmiyor sanırım. Emzirince uyumuyor mizmizlamiyor, sagdigim sütü verince direkt uyuyor. Bu dediğiniz yöntemi yapsam doğup doymadigimi nasıl anlayacağım?
Doğumdan çok emzirme baya zorladı beni, gerçekten hiç bilmeyen için çok zormuş. Teşekkür ediyorum deneyeceğim yazdığınız yöntemiBelli ki sütünüz var, bebek emmeyi kendi sonlandırıyorsa yetiyordur diye düşünüyorum. Bu yöntemde bebeğin her sesine, her mızmızlanmasına meme verildiği için bebek sürekli memede oluyor aslında. Amaç bu şekilde beyne süte ihtiyaç var sinyali gönderip sütü artırmak.
Bebeğe süt yetiyor mu yetmiyor mu konusunda ilk başta insan yalnızca kilo ölçümü yapılınca emin oluyor galiba. Hastanelerdeki o tartıdan alsam mı diye düşündüğümü hatırlıyorum, ben de aynı ruh halindeydim. Ne zamanki doktora gittim, doktor kilosunu ölçtü, ne yapıyorsan devam dedi, benim bu konuda içim rahatladı. Ben sürekli meme veriyordum, vermeye devam ettim. Belki sağlık ocağına gidip kilo ölçümü yaptırmak sizin de içinizi rahatlatır
Bir memeyi ortalama kaç dk veriyorsunuz? Ben 20 dk veriyorum sonra diğerini de veriyorum ama yetmiyor sankiBir memeyi emiyo uyanık zaten yarım saat bir saat sonra istediğinde diğer memeyi veriyorum o emince süt iniyo zaten ona tekrardan lıkır lıkır yutuyo
Emzirme dev bir şok olmuştu bana da doğum bir gün, ağrısı acısı en fazla bir hafta diyelim ama emzirme sürekli ve uzun soluklu bir süreç. İşler rayına giriyor ama hiç merak etmeyin, insan başta sudan çıkmış balık gibi oluyor ama alışıyor. Ben emzirme dönemi boyunca aklıma takılan her sorunun cevabını burada bulmuştum, zamanınız olursa tavsiye ederim.Doğumdan çok emzirme baya zorladı beni, gerçekten hiç bilmeyen için çok zormuş. Teşekkür ediyorum deneyeceğim yazdığınız yöntemi
Evet 2 kiloyu geçince bir sorun yoksa emme refleksi gelişince veriyorlar . Önce bi kaç kere emzirmeye çağırıyorlar . Ama şöyle enteresan doktor kesinlikle memeden beslemeyeceksin dedi . Doyduğunu bilemeyiz . Sağacaksın öyle biberonla vereceksin dedi . Gerçekten de çok küçük oldukları için ememiyor . İki tane çekiyor sonra nefes nefese kalıyorlar şu an anne sütü veriyorum ama biberonla . Prematürenin böyle değişik işleri var yani .Haklısın daha titiz olmak gerekiyormuş ama sen halledersin. Kızının kilo almasını falan mı bekliyorlar şu anda