Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben canım Acıbadem de yaptımKızlar Acıbadem de doğum yapacak olan var mı ya da yapmış olan ??
Aynen 12 aralıkta son ben de şu an sancım gelse uzülmem ama gününü de beklesin istiyorumay benim gibi düşünen biri olmasına çok sevindim ben de biraz bunaldım çünkü hem bir an önce ayrılalım hem de gününü beklesin istiyorum 12 aralıktı değil mi senin de?
1 saati geçiyorsa demişti diye hatırlıyorum, doğuruyorsak hissederiz benceNe kadar sürmesi gerekiyor. Uyuyordum lavaboya kalktım gecenin bu saatin de bi anda adet sancısı vurmaya başladı sanki gaz ile karışık desem çözemedim geri yatmadım bekliyorum takibe girdim
Demekkı bu cıvarmıs fıyatlar bana mı çok dedı dıye düşündüm de degılmıs o zamanAllah yardımcımış olsun vallaBende altunizade acibademde yapicam. Doktorum disardan ve 138 bin
İnsan çok da mutlu olmadığı bir durumun içindeyken bir tek kendisi yaşıyor, üzülüyor zannediyor ve bir çeşit yalnızlık hissi oluyor. Bir zamanlar benzer yollardan, hislerden geçtiğimizi görmek yan yana el ele duran bir grup kadın olduğumuz ve gerektiğinde birbirimizin sırtına pıt pıtladığımız hissini yaratıyor bende. Bu kız kardeşlik, destek halimiz uzun soluklu olur umarımÜst üste 2 yıl Aralık ayında ameliyat olmuştum. Biri burun, biri rahimden. Eşim takılıyordu seneye aralıkta ne olacaksın acaba diye. Ben de ona doğum sedyesinde olacağım bir sonraki aralıkta demiştim. Ki bir türlü olmuyordu çocuk da Allah söyletti galiba Şimdi beklenen o ay, o günler.. Kasımı da atlıyoruz bu gece ve inşallah Aralık’ta anne-baba olacağımız yeni hayatlarımız başlıyor Yeni yılı Allah’ın izniyle bebeklerimizle karşılayacak olma düşüncesi mucize gibi Çok şükür, bin şükür bugünlerimize
iyi ki doğmuşsun pero evladınla birlikte musmutlu yıllların olsunKızlar bugün benim doğumgünüm. Yeni yaşıma kızımı bekleyerek girmek harika. Doğumgünü falan o kadar umrumda değil ki bu yıl. Tamam hadi bitsin geçsin modundayım jxjxb
İyi ki doğmuşsunnn eşimin de dündü, ben sana bebo veriyorum daha napim deyip geçiştirdim bence güzel oluyo dnfkKızlar bugün benim doğumgünüm. Yeni yaşıma kızımı bekleyerek girmek harika. Doğumgünü falan o kadar umrumda değil ki bu yıl. Tamam hadi bitsin geçsin modundayım jxjxb
Sağlıkla, evladınla nice mutlu yaşlaraKızlar bugün benim doğumgünüm. Yeni yaşıma kızımı bekleyerek girmek harika. Doğumgünü falan o kadar umrumda değil ki bu yıl. Tamam hadi bitsin geçsin modundayım jxjxb
mutlu saglikli yas almalar dilerim ailenle birlikteKızlar bugün benim doğumgünüm. Yeni yaşıma kızımı bekleyerek girmek harika. Doğumgünü falan o kadar umrumda değil ki bu yıl. Tamam hadi bitsin geçsin modundayım jxjxb
Mutlu yillar saglikla bebegine kavusman dilegiyle ne guze bir dogum gunuKızlar bugün benim doğumgünüm. Yeni yaşıma kızımı bekleyerek girmek harika. Doğumgünü falan o kadar umrumda değil ki bu yıl. Tamam hadi bitsin geçsin modundayım jxjxb
Canım orange nasıl mutlu oldum etiketine ben dün hastaneden çıktım kuzumm evimdeydim bu akşam insanın evi gibisi yok sütüm gelmedi daha ama keyifler yerinde çok şükür minoşum da iyi yarın ilk kontrolüne gideceğiz bile mama ile besliyorum rabbim senide bir an önce kurtarsın inşallaahAy çok duygulanıyorum bebolarınıza nasıl geçiyor bebekli günlerr? @derya32 @Lila2455 @ozlemem @ante diem @soundoffreedom @SarilmaSaldirisi @yenidenanne3 Basakbasak1 otuzaazkala ve mobilden etiketlemenin imkansız oluşuyla atladığım diğer güzel anneler
Mutlu yıllarKızlar bugün benim doğumgünüm. Yeni yaşıma kızımı bekleyerek girmek harika. Doğumgünü falan o kadar umrumda değil ki bu yıl. Tamam hadi bitsin geçsin modundayım jxjxb
İyi ki doğmuşsun güzel anne evladınla ailenle mutlu huzurlu bir yaş olsun inşallahKızlar bugün benim doğumgünüm. Yeni yaşıma kızımı bekleyerek girmek harika. Doğumgünü falan o kadar umrumda değil ki bu yıl. Tamam hadi bitsin geçsin modundayım jxjxb
Yaa olsun doğum günleri önemlidiir. İyi ki doğmuşsuuun yeni yaşında sağlıkla gelsin bebişiinKızlar bugün benim doğumgünüm. Yeni yaşıma kızımı bekleyerek girmek harika. Doğumgünü falan o kadar umrumda değil ki bu yıl. Tamam hadi bitsin geçsin modundayım jxjxb
Nice mutlu yıllara peroşş, sağlıkla kızına kavuş en güzel doğum günün olsunKızlar bugün benim doğumgünüm. Yeni yaşıma kızımı bekleyerek girmek harika. Doğumgünü falan o kadar umrumda değil ki bu yıl. Tamam hadi bitsin geçsin modundayım jxjxb
Nice güzel yılların olsun kızınla beraber peroKızlar bugün benim doğumgünüm. Yeni yaşıma kızımı bekleyerek girmek harika. Doğumgünü falan o kadar umrumda değil ki bu yıl. Tamam hadi bitsin geçsin modundayım jxjxb