• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Ameliyathanede hijyen kuralları gereği alınmıyormuş. Onca insan giriyor doktorlar hemşireler teknisyenler bilmem neler hijyenik olmayan bir eşimiz sanki. Giydir bir önlük, maskesini bonesini tak al işte. Bir de bayılanlar falan olmuş daha önce öyle bir şeyler anlattılar. Bizim arkadaşımız Koru’da pandemide bile girmişti valla. Bunlarınki cinslik.
3. gün topuk kanı pakete dahil mi bilmiyorum o olmayabilir ya. Orada sormamız lazım. Sanırım taburculuktan önceki işlemler dahil. Yine iki kez delecek olmalarına üzüldüm. Aşılar topuk kanları falan üff doğar doğmaz ağlatmak için bir sürü müdahale ☹️
Ben korunun sayfasına baktım hiç baba yoktu ya doğumlarda. Eşim tam girebilirim falan derken üzüldüm de bi yandan 🥹

Ben korunun sayfasına baktım hiç baba yoktu ya doğumlarda. Eşim tam girebilirim falan derken üzüldüm de bi yandan 🥹
Şu anda her yerin sistemi değişmiş cano baksana. Bu medical parkta da girmişti arkadaşın kocası ama şimdi almıyorlarmış. Koru da artık almayabilir. 2020-2021di bu dediklerim.

Şu anda her yerin sistemi değişmiş cano baksana. Bu medical parkta da girmişti arkadaşın kocası ama şimdi almıyorlarmış. Koru da artık almayabilir. 2020-2021di bu dediklerim.
Bunu kim bilir doktor mu hastaneye mi sormak lazım acep? Doktora sormaya çekinirim de hastaneye bi sorarım bilirlerse. Ama hep videolarda baba üst katta oluyo bebeği küvöz gibi bişide sıpıtıp atıyorlar babanın önüne dkfk

Bunu kim bilir doktor mu hastaneye mi sormak lazım acep? Doktora sormaya çekinirim de hastaneye bi sorarım bilirlerse. Ama hep videolarda baba üst katta oluyo bebeği küvöz gibi bişide sıpıtıp atıyorlar babanın önüne dkfk
Hepsi bilir kural kuraldır ya :) Ben geçen hafta asistanına sormuştum doktorun, bu hafta yarım saat sohbet ettik, kendine de sordum. Son randevuyu aldım bilerek sıkışmasın sonrasında, her şeyi konuşalım diye. Bir de cookie falan yapıp götürdüm pek bir sevindi ev yapımı şeyleri çok severmiş sbcdhj Sohbet arasında aklımızda ne varsa sorduk işte. Dedi ki ben bana kalsa X'i alırım, bu çocuğun ne zararı olacak aksine keyfimiz yerine gelir falan dedi, iyi anlaşıyorlar eşimle bayağı :) Ama hastanenin kuralları katı ameliyathaneye kimseyi alamam dedi. Bu arada çocuk doktoru da sordum hastanedeki çocuk doktorlarından Burak Çınkıl'ı çok önerdi. Hem hekimlik bilgisi çok iyidir hem de her bebekle kendi çocuğu gibi ilgilenir falan dedi. Kendisi de çocuklarını hep ona götürmüş bu zamana kadar. Herhangi bir komplikasyon olmazsa 45 dakikada girer çıkarız ameliyathaneye, seni direkt odaya alırız dedi.

Hepsi bilir kural kuraldır ya :) Ben geçen hafta asistanına sormuştum doktorun, bu hafta yarım saat sohbet ettik, kendine de sordum. Son randevuyu aldım bilerek sıkışmasın sonrasında, her şeyi konuşalım diye. Bir de cookie falan yapıp götürdüm pek bir sevindi ev yapımı şeyleri çok severmiş sbcdhj Sohbet arasında aklımızda ne varsa sorduk işte. Dedi ki ben bana kalsa X'i alırım, bu çocuğun ne zararı olacak aksine keyfimiz yerine gelir falan dedi, iyi anlaşıyorlar eşimle bayağı :) Ama hastanenin kuralları katı ameliyathaneye kimseyi alamam dedi. Bu arada çocuk doktoru da sordum hastanedeki çocuk doktorlarından Burak Çınkıl'ı çok önerdi. Hem hekimlik bilgisi çok iyidir hem de her bebekle kendi çocuğu gibi ilgilenir falan dedi. Kendisi de çocuklarını hep ona götürmüş bu zamana kadar. Herhangi bir komplikasyon olmazsa 45 dakikada girer çıkarız ameliyathaneye, seni direkt odaya alırız dedi.
Ben de doktorunuza hediye alacak mısınız diyecektim ama erken daha diye sormadıydım, daha şimdiden cookieler mookiler djkff

Kasım annelerinin neredeyse hepsi doğurmuş, emzirme gaz dertlerini konuşuyorlar hep 🥹 bi yandan duygusal bi yandan da korkutuyor valka

Bizde bugün kontrole gittik 35+6 haftalık, bebişin kafası neredeyse 39 haftalık ile uyumlu çıktı, boynuna bir tur kordon dolanmış, kilosu 3178 boyu 50cm dedi. Büyük ihtimalle benimde sezaryen olacak gibi, 20 aralık gibi olabilirmiş ama 13 aralıkta bir çatı muayenesi yapıcam dedi ☺️ bakalım herkes için hayırlısı yavaş yavaş sona geliyoruz🫠

Ben alacağım ya, anam da dedi ki doğum haberini veren hemşireye bahşiş vs verilir. Onu konuşuyorduk biz de tam
Ne alcaksın anam var mı aklında bişi? Eşim Kütahyalı, çini yaptıralım diyo da bakıyorum fotilerine çirkin geliyo gözüme 🥹 kadının ofisinde çok böyle süs eşyası var gelenleri koyuyo yani belli ama bilemedim. Bahşişi de yeni duydum bak

Bugün oğlumla taburcu olup eve çıkacaktık. Oğlum sarılık olmuş. Değeri yüksek çıkınca mavi ışığa aldılar. Yaninda kalıyorum. Cok duygusalim. Bakamadım ona sanırım. Sütum yetseydi böyle olmazdı diye düşünüyorum. Lohusalık depresyonu mu duygusalligi mi? Yarına evimize gider miyiz ki? 😥
Üzülme lütfen bu senle ilgili bir durum değil, lohusalık kaynaklı öyle düşünüyorsun, olumlu ol her şey düzelecek ve yanındasın daha ne olsun 😊

Ben de doktorunuza hediye alacak mısınız diyecektim ama erken daha diye sormadıydım, daha şimdiden cookieler mookiler djkff
Ya bizimki ben izne ayrıldığımda bi zarf attı artık kocana bol bol kek pasta börek yaparsın belki biz de nasipleniriz falan dedi espriyle karışık. Ben de ha yaptım ha yapacağım derken 6 hafta geçti dedim doğuracağım artık yapayım da adam yapmadı demesin sonra 😂 Ben personele falan ikram eder kendi de alır kabımı geri verir derken eve götürdü tümüyle shsjjs Erkek işte, basitler, mideye hitap ettin mi tamam 😂 Hediye alırız ama doğumdan sonra da bir hafta sonra kırk gün sonra falan bir kontrole gidiliyor ya o gidişimizde götürürüz 😂

Ne alcaksın anam var mı aklında bişi? Eşim Kütahyalı, çini yaptıralım diyo da bakıyorum fotilerine çirkin geliyo gözüme 🥹 kadının ofisinde çok böyle süs eşyası var gelenleri koyuyo yani belli ama bilemedim. Bahşişi de yeni duydum bak
Henüz bi fikrim yok anam, doktorum da yeni zaten biliyosun sjfkskd kapı süsümü yaptırdığım yerde şunları görmüştüm hoşuma gitti ama çanta/cüzdan vs gibi şahsi bir şey mi alsam diye emin olamıyorum. Kv seramik yapıyor, böyle kutular falan da var ben baya seviyorum düşüneceğim bir şeyler

Eklentiler

• IMG_6065.png
    IMG_6065.png
    370,8 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_6064.png
    IMG_6064.png
    477,1 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_6066.jpeg
    IMG_6066.jpeg
    162,7 KB · Görüntüleme: 54
2 gündür şu videodan çıkamıyoruz ya 🥹 Bir eşim gelip bana gösteriyor buna hazır mısın diye bir ben ona gösteriyorum şöyle bir şeye hazır mısın diye 🥹 Ağlayasım falan geliyor hareketlerine, küçüklüğüne. Resmen karnımızda da bunları yapıyorlar arada hissettiğimiz o küçük patiler bu hareketler yüzünden, eriyorum Allahım 🥹🥹

Ben aldim simdiden de haftaya son kontrolde mi versem yoksa dogumda mi onu bilemedim degidtirme karti da koydurdum ama dogumda 13 gun falan gecmis oluyor hani 1 ay ya normalde degistirme hakki. Bilemedim 🤣

Henüz bi fikrim yok anam, doktorum da yeni zaten biliyosun sjfkskd kapı süsümü yaptırdığım yerde şunları görmüştüm hoşuma gitti ama çanta/cüzdan vs gibi şahsi bir şey mi alsam diye emin olamıyorum. Kv seramik yapıyor, böyle kutular falan da var ben baya seviyorum düşüneceğim bir şeyler
Aa çok tatlıymış ama şu fotili olanlarr

Ameliyathanede hijyen kuralları gereği alınmıyormuş. Onca insan giriyor doktorlar hemşireler teknisyenler bilmem neler hijyenik olmayan bir eşimiz sanki. Giydir bir önlük, maskesini bonesini tak al işte. Bir de bayılanlar falan olmuş daha önce öyle bir şeyler anlattılar. Bizim arkadaşımız Koru’da pandemide bile girmişti valla. Bunlarınki cinslik.
3. gün topuk kanı pakete dahil mi bilmiyorum o olmayabilir ya. Orada sormamız lazım. Sanırım taburculuktan önceki işlemler dahil. Yine iki kez delecek olmalarına üzüldüm. Aşılar topuk kanları falan üff doğar doğmaz ağlatmak için bir sürü müdahale ☹️
Ugrasmak istemiyorlar galiba ya. Bir geldi adam ameliyathaneye doktor gibi aynı onların kıyafetlerden giydirmişler maske bone. Gerci eşimin sonraki lafı ameliyathane cok korkunç bir ortam olur da ameliyat olmak zorunda kalırsam asla lokal secmem beni direk bayıltsınlar dedi. Zaten zor girdiği için daha da sormadım birşey😂 doktorun önlüğünü gördüm o kadar söylyim diyor😀 neyse bayılmadan atlattık.
Bebeğin ilk muayenesini sor sen canım o dahilse 2. Topuk kanı da dahildir. Yoksa saglık ocagında verirsin. Mesela zorunlulukmuş cıkacagımız gün hastameden işitme testi de yapıyolar ama gecemedik biz kattaki hiç bi bebek gecememiş amniyon sıvısı oluyormuş kulakta o etkiliyormuş. Dünkü kontrole işitme testi de dahildi, gectik testten cok şükür.

Bu tür konular da kişi de çok önemli ararsın hastaneyi veya ki gidersin o an gıcık birine denk gelirse söylemez. Ben arayıp daha önce öğrendiğim şeyleri bazen arayınca telefonda olmaz buraya gelmeniz lazım vs deniyor. Ee ben geçen aradım söylediler diyorum yok söylenmiyor diyor inatla öyle uygulamamız vardı kaldırıldı bık bık bık 😂 direkt doğumhane katına bağlanıp sorsan belki onlar daha doğru bilgi verir

Ben aldim simdiden de haftaya son kontrolde mi versem yoksa dogumda mi onu bilemedim degidtirme karti da koydurdum ama dogumda 13 gun falan gecmis oluyor hani 1 ay ya normalde degistirme hakki. Bilemedim 🤣
Eşim diyordu doktora güzel bi hediye alacam. Çikolata yaptırırım belki vs. Dedim ki ben ona her ay 2 bin ödeyerek bide 45 bin doğum parası vererek fazla hediye verdim yeterli o birşey yapmıyor zaten. Burda tüm sancıyı zorluğu ben çekiyorum ben isterim hediye bana alman lazım 🤣

Back